Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 gb olan öğleden beri %15 oldu. yify'dekine de başladım biraz önce bakalım hangisi çabuk biterse.
  • Son gelen habere göre 3. film olan "There And Back Again" 'in gösterim tarihi 18 Temmuz 2014'den, 17 Aralık 2014'e alınmış...

Sanırım yetişmeyeceği düşünüldü ki daha 3. filmin extra sahne çekimlerine bile başlanmadı.Bizde aceleye gelmesini istemeyiz tabii geç olsun güzel olsun.
    Hem alıştık Orta Dünya filmlerinin Aralık'ta vizyona girmesine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

720p ve 1080p versiyonların dual versiyonlarıda düştü. Bizimkiler dublajlı seviyorlar. TR seste cızırtı patırtı filan varmıdır. Sinema çekimimi yoksa? Bilen deneyen varsa bi alıntılarsa sevinirim.

TR dublaj Blu-ray de sorun yoktur. Fakat bu film TR dublaj izlenmez. Özellikle LOTR'in TR dublajına aşina iseniz. Zira Cücelerin ağıt'ı TR duyduğumda kahkaha atmama neden oldu. Orjinal dil'i hak ediyor

Hocam illa ki dublaj isteyen birine altyazı çok zor geliyor. Dedikleri şey ise basit. ''Altyazıyı mı okuyacam, filmi mi izleyecem?'' Bu zihniyete altyazılı izletmek gerçekten zor. Altyazı ile film izlemek mükemmel..

Tabiikide altyazı ile izlemek gibisi yok. Dublajlı olarak enson ne zaman film izlediğimi hatırlamıyorum bile. Ama gel görki, eş, baba, anne, abla dublaj istiyor. Bu yüzden dual tercih ediyorum. Hatta imzama bakarsanız bazı şeyler keşfedebilirsiniz

• Beyler bende mamundadan indiriyorum 13 gb olanı ama inşallah alttan üsten siyah bant çıkmıyordur, 13 gb 1080p **** monitörün hakkını verelim diyoruz bant çıkıyor tav oluyorum, en son 14 gb v for vendettea indirdim hiç kontrol etmeden, alttan üsten 1 er karış bant çıktı, ulan allah belanızı versin 14 gb indiren adam niye uğraşır o kadar bantlı izlemek içinmi, neyse tamam sakinim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Son gelen habere göre 3. film olan "There And Back Again" 'in gösterim tarihi 18 Temmuz 2014'den, 17 Aralık 2014'e alınmış...

Sanırım yetişmeyeceği düşünüldü ki daha 3. filmin extra sahne çekimlerine bile başlanmadı.Bizde aceleye gelmesini istemeyiz tabii geç olsun güzel olsun.
    Hem alıştık Orta Dünya filmlerinin Aralık'ta vizyona girmesine...

There and Back Again şuan post production kısmında gözüküyor yanılşınız olmasın ?
  • YIFY 2.5 GB lık olan zortent de indirme hızı 0.7 kb/s sabitlendi durdu bes dakikadır ne aşağı ne yukarı oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Beyler bende mamundadan indiriyorum 13 gb olanı ama inşallah alttan üsten siyah bant çıkmıyordur, 13 gb 1080p **** monitörün hakkını verelim diyoruz bant çıkıyor tav oluyorum, en son 14 gb v for vendettea indirdim hiç kontrol etmeden, alttan üsten 1 er karış bant çıktı, ulan allah belanızı versin 14 gb indiren adam niye uğraşır o kadar bantlı izlemek içinmi, neyse tamam sakinim.

Malesef Hocam Bende Ordan İndiriyorum Bant var altan üsten resmde Çektim size

http://f1303.hizliresim.com/17/1/kmdyl.jpg

• 2 kez IMAX'de gittim şimdi 13gb olan hazır blu-ray de çıktığı gibi alıyorum PJ reyiz sen çok yaşa.
  • yify de sorun mu var çok yavaş.
  • Herkes yifye abanmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamlandı sabırla hafta sonunu bekliyorum gönül rahatlıgıyla izlemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Herkes yifye abanmış olabilir.

720P sini indirdimde bana pek kaliteli gelmedi 13 gb lik versiyonu cekiyorum simdi

• quote:

Beyler bende mamundadan indiriyorum 13 gb olanı ama inşallah alttan üsten siyah bant çıkmıyordur, 13 gb 1080p **** monitörün hakkını verelim diyoruz bant çıkıyor tav oluyorum, en son 14 gb v for vendettea indirdim hiç kontrol etmeden, alttan üsten 1 er karış bant çıktı, ulan allah belanızı versin 14 gb indiren adam niye uğraşır o kadar bantlı izlemek içinmi, neyse tamam sakinim.

Hocam banttan kasıt dediğiniz buysa eğer sanırım görüldüğü gibi kesik.
    Ben dün indirmiştim.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

• yify 2.5gb olan indi. Boyuta göre bayağı iyi görüntü tavsiye ederim.
  • quote:

zırvalıktan başka birşey değil.. uyuz oluyorum.. monitör 16-9 filme bakıyorum16-9 eee altta üstte bant var... bu niye olur sıyırtacam en sonunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

quote:

Malesef Hocam Bende Ordan İndiriyorum Bant var altan üsten resmde Çektim size

http://f1303.hizliresim.com/17/1/kmdyl.jpg

Hocam teşekkürler ilgin için, malesef yapacak bişey yok şu an için en iyi seçenek bu, filmi çok beğenirsem ileride daha iyi sürümler çıktığında tekrar indiririm arşiv için.

• bende dvdscr izlemiştim hd izlesem mi acaba

• En iyisi bantlı olmayan cıkınca indirmek acele etmeyelım önümüzde kocaman yaz var sarar sarar izleriz
  • 13GB'ı indirip izledim bile. Şimdi tekrar izleyeceğim
  • Beyler birde herkez biliyordur ama ben yinede söyliyeyim , bilmeyen olabilir, filmin monitörünüze tam oturmaması sorunlarının eğer filmin formatı uygunsa çözümleri var, örneğim gom player de film izliyorsanız ctrl ye basılı tutarken enter e basın ve filmin monitörünüzün çözünürlüğüne göre ayarlanıp tam ekran oturduğunu görebilirsiniz, aynı şekilde bs player kullananlar crtl basılı tutarken p ye basarsa veya menülerden görüntü seçeneklerine girerek tam ekrana ayarlarsanız bantlardan kurtulabilirsiniz, ama malesef bazı filmlerde o bantlar gömülü olarak geldiği için kaldırmanızın bir yolu yoktur eli mahkum alttan üstten 1 er karış kesilir.
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.