Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga ben anlamıyorum mamundada blu-ray 1080p 13 gb iken yify de 2 gb bu yify nin olayını çözebilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Aga ben anlamıyorum mamundada blu-ray 1080p 13 gb iken yify de 2 gb bu yify nin olayını çözebilen varmı ?

yify denen encoder o filmi rip ettikten sonra sıkıştırıyor. Mesela vision 720p rip'ler 3~5 gb arası oluyor ama şahane.

kimi ripler var shaanig felan 1.8gb 1080p rip veriyor. Boyut için kaliteden biraz taviz veriliyor ama ben bazı rip'ler beğenmiyorum.

bence bunun en iyi ayarı vision - hdchina - chd.

Sparks, santi, flawl3ss felanda var fakat görüşüm yukarıdaki ilk 3 yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

13 gb ta 1080 diyorda alakası yok.. 1920-800 çözünürlük..

normalde 1080p nin çözünürlüğü kaç peki? sen 1920 nin üstünde bir çözünürlük gördün mü hiç?

ayrıca burada önemli olan filmin bitrate'idir ve bu sürümünki 9600Kbps dır. yani gayette 1080p dir.

geçenlerde burda 4k youtube videosu paylaştılar, ben dopdolu bir 1080p film ile farkını göremedim. Hani beklentim 4k formatın 1080p'ye sığdırılmasıydı ama nerdee.
  • CHD sürümü düşmüş beyler. Yumulun
  • zorrent sitelerinde çıkanların durumu nedir. ( türkçe )
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Aga ben anlamıyorum mamundada blu-ray 1080p 13 gb iken yify de 2 gb bu yify nin olayını çözebilen varmı ?

Anlamayacak bir şey yok 13gb gerçek olan ne kadar doğru bilmiyorum gece indiriyordu indirmiştir herhâlde sabah pc kapalıydı. gerçek olan iki hafta sonra uzun bir şekilde çıkacak 2gbden ise hdlik bekleme. Ama 13 gbyi indirdim ben öğlen eve gidince izleyeceğim iki hafta daha bekleyemeyeceğim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yify den indirdim ben normalde çok kaliteli olur bütün filmler hatta diğerlerin aksine 40'' tvde bile yifydeki filmleri görüntü bozukluğu olmadan açtım. Ama gelgelelim bu hobbit sanki tam hd değil gibi, thorinin yüzünü gösterdiğinde hafif blur efekti bir de alt üst sinema çizgisi, bir şeyler var ama çözemedim. Sinema çizgisi olmayan sürümü ne zaman yayınlanır?
  • Peter Jackson’ın yönetmenliğinde 'Hobbit’in son bölümü olarak tasarlanan ‘There and Back Again’ filminden hayranlarını üzecek bir haber geldi.

Serinin üçüncü ve son bölümü olacak filmin gösterim tarihi beş ay ertelendi. Buna göre film, 17 Aralık 2014’de gösterime girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler yify den indirdim ben normalde çok kaliteli olur bütün filmler hatta diğerlerin aksine 40'' tvde bile yifydeki filmleri görüntü bozukluğu olmadan açtım. Ama gelgelelim bu hobbit sanki tam hd değil gibi, thorinin yüzünü gösterdiğinde hafif blur efekti bir de alt üst sinema çizgisi, bir şeyler var ama çözemedim. Sinema çizgisi olmayan sürümü ne zaman yayınlanır?

http://bird-hd.info/ sitesinden m720p sürümünü indirebilirsin. 3.75 GB, kalite süper. YIFY değişken bitrate ile encode yaparak bir bakıma göz boyuyor. Seslerde mp3 kalitesinde. Özellikle televizyondan izleyenler için ses kalitesi çok kötü. Tabii bu site torrent sitesi değil ama torrentle uğraşacağıma bir Alldebrid hesabı alıp keyfime bakmayı tercih ederim her zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Peter Jackson’ın yönetmenliğinde 'Hobbit’in son bölümü olarak tasarlanan ‘There and Back Again’ filminden hayranlarını üzecek bir haber geldi.

Serinin üçüncü ve son bölümü olacak filmin gösterim tarihi beş ay ertelendi. Buna göre film, 17 Aralık 2014’de gösterime girecek.

2. ve 3. film arası bari biraz az diyordum, o da gitti anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

1/10

Çık git arkadaş şurdan ya aynı mesajı yazıp duruyorsunuz. Yüzüklerin Efendisi evreninden anlamıyorsanız uzak durun bu seriden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Konu hareketlenmiş.İmkani olanlar 13gb versiyonu gönül rahatlığıyla indirebilir.

Bu arada The Hobbit neden Oscar alamadı yorum getirebilecek olan filmlerden,Oscar ödül yapısını anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.En iyi görsel efekt ve makyajda ödül almaması için bir sebep yok gibiydi.Bir de neden uyarlama senaryoda aday dahi olamadı?Biz mı çok sevdiğimizden gercekleri görmezden geliyoruz film beğenilmedi mı anlamadım

Ntv de Oscar ı yorumlayan adamda dedi Hobbit e Oscar vermek istemiyorlar diye.İkinci ve üçüncü filmlerde toplarlar ödülleri.

• Sizde neden hızlar 100 falan ben kick ass trackerla indirdim 800kb den aşağı inmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 2 Mart 2013; 21:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

1/10

Çık git arkadaş şurdan ya aynı mesajı yazıp duruyorsunuz. Yüzüklerin Efendisi evreninden anlamıyorsanız uzak durun bu seriden.

Yazan hep aynı kişi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Beyler yify den indirdim ben normalde çok kaliteli olur bütün filmler hatta diğerlerin aksine 40'' tvde bile yifydeki filmleri görüntü bozukluğu olmadan açtım. Ama gelgelelim bu hobbit sanki tam hd değil gibi, thorinin yüzünü gösterdiğinde hafif blur efekti bir de alt üst sinema çizgisi, bir şeyler var ama çözemedim. Sinema çizgisi olmayan sürümü ne zaman yayınlanır?

http://bird-hd.info/ sitesinden m720p sürümünü indirebilirsin. 3.75 GB, kalite süper. YIFY değişken bitrate ile encode yaparak bir bakıma göz boyuyor. Seslerde mp3 kalitesinde. Özellikle televizyondan izleyenler için ses kalitesi çok kötü. Tabii bu site torrent sitesi değil ama torrentle uğraşacağıma bir Alldebrid hesabı alıp keyfime bakmayı tercih ederim her zaman

scorp,yify blue ray encodeleri çok saçma 720p yazıyor bitrate bakıyorsun 700 kbps,ses 96 kbps adıda brrip 720 p oldu (onlar yaptı oldu) indireceğiniz filmler özellikler brrip ler için 1.500 kbps bitrate aşağı olmasın ses için aac 320 kbps ve üstünü arayın (bunlar en düşük değerler) bu adamların filmleri 800 mb ise bu verdiğim değerdeki filmler 1,5 gb civarında olur adam gibi ses ve görüntü alırsınız..ben bunlardan anlamam derseniz 1,5 gb aşağı film indirmeyin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 2 Mart 2013; 21:39:41 >

• YIFY 2.50 GB lık olan indiriyorum. Bazıları iyi diyor bazıları işe yaramaz diyor. Ben 15.6 inç lik 1366*768 çözünürlüklü leptop da seyredeceğim. Bu yeter herhalde filmden zevk ve keyif almak için.
  • 15.6 inçlik 1366x768 çözünürlüklü ekranda 1080p ile 720p arasında bir fark olur mu acaba ? Filmi silmeyeceğim zaten indirmişken en iyisini indirmek istiyorum.
  • çok önemli bir ses codec sorunum var.

Televizyona usb ile tkaıp izliyorum ben. yalnız malumunuz televizyonlardaki playerler DTS ses okumuyor. Baktım da sürümlerin alayı DTS codecli. Nasıl bi yöntem izlemeli ? ya da AC3 sürümlü ripler düşer mi zamanla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

çok önemli bir ses codec sorunum var.

Televizyona usb ile tkaıp izliyorum ben. yalnız malumunuz televizyonlardaki playerler DTS ses okumuyor. Baktım da sürümlerin alayı DTS codecli. Nasıl bi yöntem izlemeli ? ya da AC3 sürümlü ripler düşer mi zamanla ?

3 seçeneğin var;

- Dts to Ac3 çevirisi yapan programlardan birini kullanmak
    - Harici medya oynatıcı kullanmak
    - Ac3 riplisini beklemek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

çok önemli bir ses codec sorunum var.

LG'mi TV'nizin markası ? Samsung LED TV sahibiyim. HDD takıp izliyorum ve indirdiğim filmlerin çoğu DTS. Sorunsuz izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.