Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Mybilet'i aradim. Hatayi soyledim

Hobbit cok yogun izlenen bir film oldugundan dolayi haftaya kadar butun biletler satilmistir dedi kadin. Yahu 7 gun, 5 farkli seans. Toplamda 35 seans yapiyor. Ve devasa bir salon. İnanmiyorum ben butun biletlerin satilmis olduguna.

Galiba salonda mybiletin belli bir kontenjani var. Giselerden yer bulabilirsiniz dedi kadin.

Hay İmax'ine bandigimin hobbiti bi izleyemedik gitti.

Al iste ya nereyi verecekleri belli olmuyorki giselerde.

Sen de mi su hatayi aliyorsun Ankamall İmax salonu icin ;

Seçmiş olduğunuz etkinlik için şu anda satışa uygun bilet bulunmamaktadır.

Bilet açığa alma, kontenjan artırımı ve benzeri sebeplerle yeni biletler satışa çıkabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Mybilet'i aradim. Hatayi soyledim

Hobbit cok yogun izlenen bir film oldugundan dolayi haftaya kadar butun biletler satilmistir dedi kadin. Yahu 7 gun, 5 farkli seans. Toplamda 35 seans yapiyor. Ve devasa bir salon. İnanmiyorum ben butun biletlerin satilmis olduguna.

Galiba salonda mybiletin belli bir kontenjani var. Giselerden yer bulabilirsiniz dedi kadin.

Hay İmax'ine bandigimin hobbiti bi izleyemedik gitti.

Al iste ya nereyi verecekleri belli olmuyorki giselerde.

Sen de mi su hatayi aliyorsun Ankamall İmax salonu icin ;

Seçmiş olduğunuz etkinlik için şu anda satışa uygun bilet bulunmamaktadır.

Bilet açığa alma, kontenjan artırımı ve benzeri sebeplerle yeni biletler satışa çıkabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...

Evet.

3-4 gün önce sorunsuz açılıyordu hatta bomboştu salonlar pazartesi ve salı için. Ama şimdi satış yapılmamaktadır hatasını veriyor

• beyler ben burda hobbit ile alakasız, 1.filmden bir soru soracağım. 1.22deki başlayan sesi gandalf mı çıkarıyor yoksa sauron mu

ve ne diyor anlamı ne, çok korkutucu kelimeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Gøalkeepe®

beyler ben burda hobbit ile alakasız, 1.filmden bir soru soracağım. 1.22deki başlayan sesi gandalf mı çıkarıyor yoksa sauron mu

Yüzüğün üzerindeki yazı o. Black Speech

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
    One Ring to bring them all and in the darkness bind them.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gøalkeepe®

beyler ben burda hobbit ile alakasız, 1.filmden bir soru soracağım. 1.22deki başlayan sesi gandalf mı çıkarıyor yoksa sauron mu

Yüzüğün üzerindeki yazı o. Black Speech

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
    One Ring to bring them all and in the darkness bind them.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: delimanyaxx

quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

yüzüklerin efendisinin tamamını izlemiş biri olarak hiç sevmediğimi söyleyebilirim

film tamamen konuşma üzerine geçiyor resmen 1-2 sahne dışında aksiyon yok dolayısıyla uzun süre ile birlikte bayıyor insanı

kesinlikle tavsiye etmemekle birlikte 2/10 derim

aksiyon yokmu filmin 2. yarısı full aksiyon anlamıyorumki filme giderken ne bekliyorsunuz bu fantastik film aksiyon filmi değilki ayrıca yeteri kadar aksiyon vardı ereborun düşüşü moriadaki savaş azog goblin tüneli kaya adamlar warglar kartallar troller daha ne olsun sizin giblere sey lazım film migfer dibi savasıla baslıcak ortalarda minas tirithdeki savaş sonra hüküm dağında tüm orklar öldürülcek o zaman belki aksiyon vardı dersiniz.

herkesin beklentisi farklı sonuçta

ilk 1 saat resmen uyuttu milleti. aksiyon olması önemli değil kimse savaş sahneleri falan da beklemiyor sürükleyici olması önemli bence. bir ara ya bu ne böyle baya sıkıldım dediğimi hatırlıyorum filmde.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Legolas gibi kaliteli Elfler varken uyduruk Thranduil gibi kötü niyetli olanları çok uyuz.

Ağır olmamış mı?

Smaug saldırırken yüzünü çevirip kaçan bir korkak. Bence az bile. Karaktersizin önde gideni.

Cave troll was here.

Thranduil , Mirkwood elflerinin lideri aynı zamanda Legolasın babasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 23 Aralık 2012; 19:15:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RonaldW

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Legolas gibi kaliteli Elfler varken uyduruk Thranduil gibi kötü niyetli olanları çok uyuz.

Ağır olmamış mı?

Smaug saldırırken yüzünü çevirip kaçan bir korkak. Bence az bile. Karaktersizin önde gideni.

Cave troll is here.

Thranduil , Mirkwood elflerinin lideri aynı zamanda Legolasın babasıdır.

Legolas adamdı. Bu ise traş bir elf maalesef.

• quote:

quote:

quote:

yüzüklerin efendisinin tamamını izlemiş biri olarak hiç sevmediğimi söyleyebilirim

film tamamen konuşma üzerine geçiyor resmen 1-2 sahne dışında aksiyon yok dolayısıyla uzun süre ile birlikte bayıyor insanı

aksiyon yokmu filmin 2. yarısı full aksiyon anlamıyorumki filme giderken ne bekliyorsunuz bu fantastik film aksiyon filmi değilki ayrıca yeteri kadar aksiyon vardı ereborun düşüşü moriadaki savaş azog goblin tüneli kaya adamlar warglar kartallar troller daha ne olsun sizin giblere sey lazım film migfer dibi savasıla baslıcak ortalarda minas tirithdeki savaş sonra hüküm dağında tüm orklar öldürülcek o zaman belki aksiyon vardı dersiniz.

ilk 1 saat resmen uyuttu milleti. aksiyon olması önemli değil kimse savaş sahneleri falan da beklemiyor sürükleyici olması önemli bence. bir ara ya bu ne böyle baya sıkıldım dediğimi hatırlıyorum filmde.

işte herkesin beklentisinin farklı olmaması lazım.En azından kitabına göre makul bir beklentinin olması lazım.Kitabını okudusanız ya da konusunu biliyorsanız bu filmdeki aksiyonun gayet yeterli olduğunu anlarsınız.Bir de pj kitaba göre eklemeler yaptı daha heyecanlı hale getirmek için.Zaten pj eski bir roportajında ilk hobbiti çek diince hobbit konusu itibarile çok düşük diyor yüzüklerin efendisine göre.Ama konu düşüklüğünü yüksek teknoloji çeşitli eklemelerle kapatmaya çalışmış ve kitaba görede yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışmış zaten film bir macera filmi nasıl sürükleyici bulmadınız anlamadım.Ayrıca bu filmde uyuttusa o efektler müziklere rağmen diyecek bir şey yok sizin görüşünüz artık napalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

işte herkesin beklentisinin farklı olmaması lazım.En azından kitabına göre makul bir beklentinin olması lazım.Kitabını okudusanız ya da konusunu biliyorsanız bu filmdeki aksiyonun gayet yeterli olduğunu anlarsınız.Bir de pj kitaba göre eklemeler yaptı daha heyecanlı hale getirmek için.Zaten pj eski bir roportajında ilk hobbiti çek diince hobbit konusu itibarile çok düşük diyor yüzüklerin efendisine göre.Ama konu düşüklüğünü yüksek teknoloji çeşitli eklemelerle kapatmaya çalışmış ve kitaba görede yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışmış zaten film bir macera filmi nasıl sürükleyici bulmadınız anlamadım.Ayrıca bu filmde uyuttusa o efektler müziklere rağmen diyecek bir şey yok sizin görüşünüz artık napalım.

Kesinlikle haklısın.Benim düşüncem ilk filim aksiyonu çok az olacak ikide biraz canlanacak ve üçte tavan yapacak şeklindeydi ve doğrusunu söylemek gerekirse ilk parttan büyük bir beklentim yoktu ama PJ bir kez daha beni şaşırttı

• Filmi bugün istinye park imaxte izledim. Tek kelimeyle mükemmeldi ya, o 3 saat nasıl geçti hiç anlamadım. Filmde aksiyon yok, filmde sıkıldık uyuduk fln diyenleri anlayamıyorum. İlk film olmasına rağmen aksiyon sahneleri gayet tatmin ediciydi, ikinci ve üçüncü filmde savaş sahnelerinin ve aksiyonun tavan yapacağından eminim. Eğer imkanınız varsa imax e gidin arkadaşlar. O nasıl bir perdedir, o nasıl bir netliktir ya. Mübarek 5 katlı apartman gibi perde İkinci filmi sabırsızlıkla bekiyorum valla, 1 yıl nasıl geçicekse artık..

Bu arada, kartalların geldiği bölüm, Ayrıkvadi, Erebor, kayaların savaşı ve Gandalf'ın lvl 10 skilli yaparak goblinleri dağıttığı sahnelere bittim resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terekeme_1903 -- 23 Aralık 2012; 20:40:28 >

• quote:

AnkaMall IMAX icin Hobbit'e bilet alamiyorum Mybiletten. Salon mu kapali ne oldu ? Hepsinin satilmis olmasi imkansiz tum gunlerde ayni hatayi veriyor satis yaoilmamaktadir diye

Acaba benle mi kafa yaptilar dedim sana da olmus hocam

Butun biletler satilmistir dedi kadin. İstinye park daha kalabalik olur normalde ama onda bile yer var. Kesinlikle sistem hatasi bu. Ya film saatleri henuz guncellenmedi ya da sistem coktu.

3 lira komisyon birakicaz bi de. Yaptiklari ise bak. Neymis butun biletler satilmis giselerden alabilirmisiz.

Zaten 3D icin de diger gunlerde Ankamall gorunmuyor listede. Ankamall'den kaynakli bir hata da olabilir

• İstinyeparkdan telefonla rezarvasyon yöntemiyle 3 bilet aldım.Boş yer bulamıyoruz diyenler, kredi kart felan olmayanlar bu yöntemle alırsa memnun kalırlar.Ek ücret felanda ödemiyorsunuz bilet parası neyse o.Bana sürekli J sırasından veriyodu başka sıralarda boş koltujk olmasına rağmen.Buna takılmayın J7 de izledim, hiçbir sorun olmadı yer açısından.
  • LOTR serisiyle karşılaştırma yapmak anlamsız olur. Bence konular bazı noktalarda alakalı olsada ikiside bağımsız seriler. CGI,müzikler ve IMAX'teki müthiş görüntü kalitesi ciddi anlamda filme artı katkı yapmış.Tabi PJ 'yi tebrik etmek lazım hakkını vermiş RED kameraların. Genel olarak beğendim filmi ha durağan kısımları tabii ki var ama aksiyon kısımları oldukça başarılıydı. Gollumsuz olmaz. Efsaneydi gine.
  • quote:

quote:

AnkaMall IMAX icin Hobbit'e bilet alamiyorum Mybiletten. Salon mu kapali ne oldu ? Hepsinin satilmis olmasi imkansiz tum gunlerde ayni hatayi veriyor satis yaoilmamaktadir diye

Butun biletler satilmistir dedi kadin. İstinye park daha kalabalik olur normalde ama onda bile yer var. Kesinlikle sistem hatasi bu. Ya film saatleri henuz guncellenmedi ya da sistem coktu.

3 lira komisyon birakicaz bi de. Yaptiklari ise bak. Neymis butun biletler satilmis giselerden alabilirmisiz.

Zaten 3D icin de diger gunlerde Ankamall gorunmuyor listede. Ankamall'den kaynakli bir hata da olabilir

Hocam geçen sayfada da bahsettim, ankamall da ki problem hala devam ediyor sanırım.Ben perşembe günü 14.20 seansında izlerken projektörün 3d görüntü üreten mekanizması arızalandı.Sürekli açılıp kapanıyordu kendi kendine.Film arasında yetkili biri gelip makinede problem var yarın ve cumartesi günkü bütün seansları iptal ettik dedi.Sanırım hala çözemediler problemi.Bu arada demeden de geçemeyeceğim, filmin bir kısmını 2D izledik ve kesinlikle 3D'den çok daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Hocam geçen sayfada da bahsettim, ankamall da ki problem hala devam ediyor sanırım.Ben perşembe günü 14.20 seansında izlerken projektörün 3d görüntü üreten mekanizması arızalandı.Sürekli açılıp kapanıyordu kendi kendine.Film arasında yetkili biri gelip makinede problem var yarın ve cumartesi günkü bütün seansları iptal ettik dedi.Sanırım hala çözemediler problemi.Bu arada demeden de geçemeyeceğim, filmin bir kısmını 2D izledik ve kesinlikle 3D'den çok daha güzel.

Tuh sansa bak. Ankarada da oturmuyorum sirf bu film icin gidiyordum. 3D haliyle 2 kere izledim zaten.

• Ankamall IMAX bozuk mu yahu !?
    27sinde Kıbrıs'tan geliyorum 5-6 günlüğüne..
    Hobbit'i IMAX izlemeyi düşünüyorduk tüh =/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumesh -- 23 Aralık 2012; 21:31:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Tuh sansa bak. Ankarada da oturmuyorum sirf bu film icin gidiyordum. 3D haliyle 2 kere izledim zaten.

Bulabilirsen 2D izle, çok daha iyi.Peter abi keşke 3D kasana kadar azcık IMAX kamerası kullanaymış.

• Worldwide: $433,858,000
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.