Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün aynı salonda aynı saatte 2.kez izledim filmi.Söylenecek fazla bir şey yok Peter Jackson gerçekten çok güzel bir iş ortaya koymuş(başka türlüsünü beklemiyordum zaten),her sahnenin özenle hazırlandığı belli oluyor.Bu film sayesinde bir LOTR hayranı olarak çok az şey bildiğimi fark ettim,2013 aralığa kadar LOTR ve Silmarillion un kitaplarını bitirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 23 Aralık 2012; 15:06:46 >
  • 2.Hafta 2.kez IMAX'deydim üçlemeye tamamlayacağım bakalım.

Film keşke daha uzun olsaymış demek dışında bu sefer kesinlikle emin oldum ki;

Erebor sahneleri bir yana film bir yana gerçekten Erebor için özellikle bir özen gösterilmiş.

Gelişen teknolojinin sayesinde Orta Dünya atmosferi LOTR'dan daha başarılı her ne kadar daha renkli ve daha az mature bir film olsada.

Hmm ulen Tinúviel her seferinde olumlu yorum yapıyorsun hiçmi gözüne birşey çarpmadı derseniz şunları söyleyebilirim.

Üzerinde duracağım 2 konu var.

Birincisi filmin daha renkli olmasına bir itirazım yok hatta diyebilirimki LOTR'daki karanlık atmosferi aramadım.Ancak anlamadığım birşey var filmi daha renkli yapmak yetişkin unsurları kaldırmak anlamına gelmemeliydi.Ne demek istiyorum.Bekledimki gelişen teknoloji sayesinde Ork ve Goblin sahnelerinde kan ve parçalanma unsurları biraz daha Spartacus vari olsun.Psikopat değilim ama kafası kopan Goblinden 2 damla siyah kan çıkmıyorsa bu biraz Orta Dünya atmosferini hafifa almak oluyor.

İkinci eleştireceğim nokta ise dünyanın en pahalı filmi olarak lanse edilmiş (yanılıyor olabilirim) bir filmde goblinlerden kaçış sahnelerinde malesef 2.kez izliyor olmamdan dolayı animasyon sırıtmaları vardı.CGI çok iyi kullanılmış ama nasıl olduysa bazı sahnelerde bizim karakterlerin CGI animasyon olduğu çok belli oluyordu.Ben istiyorumki 11 yıl önce zaten görsel efekt çıtasını ulaşılmaz bir noktaya koymuş bir filmden sonra bu film kusursuz olsun.

Burada aklıma şu geldi PJ reyiz sanırım 3.filmdeki ağır savaş sahnelerine yatırmış tüm parasını 2.filmde Smaug zaten efekt konusunda en merak edilen unsur olacak ancak savaş sahnesi ağırlıklı geçecek 3.filmin görsel efekt şöleni yaşatması bekliyorum.

Son olarak yukarıda yazdığım olumsuzluklar her nasılsa Erebor sahnesine yansımamış cidden Erebor sahnesi sanki bambaşka bir filmdi biraz LOTR kokuyordu belki ondan bu kadar çok etkilendim.

Ve Thranduil'e dair.

İlk izlediğimde bunu yazacaktım ancak bekledim ve diyorumki bir filmde bu kadar karizma bir giriş ben daha görmedim.Adamın o geyik üstündeki sahnesinde saygıyla eğilesim geldi.2.filmi sırf onun için bile bekleyebilirim.

• Arkadaşlar ;

Mybilet hata veriyor şu anda. Bana fiyat lazım ;

1 tane öğrenci, Imax salonunda, haftaiçi, Ankamall.

Bunun fiyatını söyleyebilir misiniz ? mybilet hizmet bedeli + gözlük bedeli falan hepsi toplam kaç yapıyor ?

Edit :

Seçmiş olduğunuz etkinlik için şu anda satışa uygun bilet bulunmamaktadır.

Bilet açığa alma, kontenjan artırımı ve benzeri sebeplerle yeni biletler satışa çıkabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...

Her gün, her farklı seans için bu hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 23 Aralık 2012; 1:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Gøalkeepe®

daha gitmediğim için soruyorum

bi arkadaş arka sayfada sauron neden yok demiş

harbi lan sauron neden yok, biri açıklayabilirmi

ya da kitabı okuyanlar, sauron varmı kitapda.filmin 2.serisinde uzuncana çıkacak mı

Filmde Sauron var ama kitapta yok.

Diğer filmlerde görünme ihtimali var. Şöyle ki, cücelere verilen yüzüklerden birini taşıyan Thrain'in, Sauron tarafından kaçırılarak Dol Guldur'a hapsedildiği bir dönem var. Gandalf'da hem Thrain'i kurtarma hem de Sauron'un tekrar güçlendiğine dair Saurman'a kanıt sunmak için oraya gidiyor. Bu sahneler varsa ve hatta Gandalf'ın getirdiği kanıt sonrası ak konseyin Dol Guldur'a saldırıp, Sauron'un Mordor'a kaçışı da var, eğer bu sahneleri görürsek Sauron'u da bol bol görürüz. Şunu da ekleyeyim, Peter Jackson, Dol Guldur arka planda kalmış bir yer, hikayenin bu kısmından bahsetmek istiyoruz demişti. Eğer tamamen bahsedeceklerse, Sauron'dan sonra orada yer alan Khamül'in Thranduil'e ve Galadriel'e saldırışı ve Dol Guldur'un düşüşünü de görebiliriz.

Hocam Dol Guldur saldırısında Glorfindel'de var demi?Varsa filmlerde görmeyi çok isterim.

Gözden kaçmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

quote:

Beyler 29 Aralık Cumartesi için istinyeden bilet alacağım daha o gün için alımlar açılmadı ama açıldığı gibi direk kapmak istiyorum en iyi yer neresidir? Bana 14 ya da 13 numara tam orta gibi geldi en arkadan ama gidenlerden bir yorum alayım dedim?

[simage]http://img818.imageshack.us/img818/9196/adszpce.png[/image

I Bölümünde seyrettim 17-18 tam çok iyi tavsiye ederim I bölümünün altına inmeyin.

Ben j bölümünden alacağım ama üstteki iki arkadaş 15-16'yı önerdi

Bölüm Güzel

2 Koltuk yanı zaten çok fark etmez . Dev gibi ekran

Bu aradaki mybiletteki fiyat gözlük fiyatı ile birlikte değil mi? Gözlüğü oraya gidince nereden alayım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler 29 Aralık Cumartesi için istinyeden bilet alacağım daha o gün için alımlar açılmadı ama açıldığı gibi direk kapmak istiyorum en iyi yer neresidir? Bana 14 ya da 13 numara tam orta gibi geldi en arkadan ama gidenlerden bir yorum alayım dedim?

[simage]http://img818.imageshack.us/img818/9196/adszpce.png[/image

I Bölümünde seyrettim 17-18 tam çok iyi tavsiye ederim I bölümünün altına inmeyin.

Ben j bölümünden alacağım ama üstteki iki arkadaş 15-16'yı önerdi

Bölüm Güzel

2 Koltuk yanı zaten çok fark etmez . Dev gibi ekran

Bu aradaki mybiletteki fiyat gözlük fiyatı ile birlikte değil mi? Gözlüğü oraya gidince nereden alayım?

+2 lira da gözlük kira bedeli var sanırım. İstinye'de bu fiyat 4 liraya kadar çıkabilir.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Gøalkeepe®

daha gitmediğim için soruyorum

bi arkadaş arka sayfada sauron neden yok demiş

harbi lan sauron neden yok, biri açıklayabilirmi

ya da kitabı okuyanlar, sauron varmı kitapda.filmin 2.serisinde uzuncana çıkacak mı

Filmde Sauron var ama kitapta yok.

Diğer filmlerde görünme ihtimali var. Şöyle ki, cücelere verilen yüzüklerden birini taşıyan Thrain'in, Sauron tarafından kaçırılarak Dol Guldur'a hapsedildiği bir dönem var. Gandalf'da hem Thrain'i kurtarma hem de Sauron'un tekrar güçlendiğine dair Saurman'a kanıt sunmak için oraya gidiyor. Bu sahneler varsa ve hatta Gandalf'ın getirdiği kanıt sonrası ak konseyin Dol Guldur'a saldırıp, Sauron'un Mordor'a kaçışı da var, eğer bu sahneleri görürsek Sauron'u da bol bol görürüz. Şunu da ekleyeyim, Peter Jackson, Dol Guldur arka planda kalmış bir yer, hikayenin bu kısmından bahsetmek istiyoruz demişti. Eğer tamamen bahsedeceklerse, Sauron'dan sonra orada yer alan Khamül'in Thranduil'e ve Galadriel'e saldırışı ve Dol Guldur'un düşüşünü de görebiliriz.

Hocam Dol Guldur saldırısında Glorfindel'de var demi?Varsa filmlerde görmeyi çok isterim.

Gözden kaçmış.

Glorofindel, ak konsey üyesidir ama Dol Guldur'a saldırının detayları pek bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Arkadaşlar ;

Bunun fiyatını söyleyebilir misiniz ? mybilet hizmet bedeli + gözlük bedeli falan hepsi toplam kaç yapıyor ?

Edit :

Bilet açığa alma, kontenjan artırımı ve benzeri sebeplerle yeni biletler satışa çıkabilir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...

pazartesi gününe toplam 19 lira oluyor diger günlerde sanırım 20 lira gözlük icin ayrı para vermiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

yüzüklerin efendisinin tamamını izlemiş biri olarak hiç sevmediğimi söyleyebilirim

film tamamen konuşma üzerine geçiyor resmen 1-2 sahne dışında aksiyon yok dolayısıyla uzun süre ile birlikte bayıyor insanı

kesinlikle tavsiye etmemekle birlikte 2/10 derim

aksiyon yokmu filmin 2. yarısı full aksiyon anlamıyorumki filme giderken ne bekliyorsunuz bu fantastik film aksiyon filmi değilki ayrıca yeteri kadar aksiyon vardı ereborun düşüşü moriadaki savaş azog goblin tüneli kaya adamlar warglar kartallar troller daha ne olsun sizin giblere sey lazım film migfer dibi savasıla baslıcak ortalarda minas tirithdeki savaş sonra hüküm dağında tüm orklar öldürülcek o zaman belki aksiyon vardı dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimanyaxx

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Arkadaşlar ;

Edit :

pazartesi gününe toplam 19 lira oluyor diger günlerde sanırım 20 lira gözlük icin ayrı para vermiyorsun.

Siteye giremedigim için göremiyorum. Bana net bir fiyat bilgisi lazım hocam sanırımlı bir fiyat degil.

Hizmet bedeli, gözlük, bilet fiyatı her sey dahil salı günü için ne yapıyor ?

Mybilet'de sadece ankamall'de sıkıntı var niye acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: delimanyaxx

quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

yüzüklerin efendisinin tamamını izlemiş biri olarak hiç sevmediğimi söyleyebilirim

film tamamen konuşma üzerine geçiyor resmen 1-2 sahne dışında aksiyon yok dolayısıyla uzun süre ile birlikte bayıyor insanı

kesinlikle tavsiye etmemekle birlikte 2/10 derim

aksiyon yokmu filmin 2. yarısı full aksiyon anlamıyorumki filme giderken ne bekliyorsunuz bu fantastik film aksiyon filmi değilki ayrıca yeteri kadar aksiyon vardı ereborun düşüşü moriadaki savaş azog goblin tüneli kaya adamlar warglar kartallar troller daha ne olsun sizin giblere sey lazım film migfer dibi savasıla baslıcak ortalarda minas tirithdeki savaş sonra hüküm dağında tüm orklar öldürülcek o zaman belki aksiyon vardı dersiniz.

Hay ağzını öpeyim dememek için yoğun çaba sarf ediyorum. Aynen öyle kardeşim beklenti tamamen farklı.

• Olumsuz yorumları görünce hevesim kaçmaya başladı yukarıda arkadaşların dediği gibi LOTR serisinin aksiyonuna alıştık bakalım benim düşüncem nasıl olacak filme karşı
  • Aksiyon diye tutturmuş gidiyorsunuz!

Çoğunuz da doğal olarak LOTR ile karşılaştırmışsınız ama aksiyondan şikayet eden! çoğu arkadaş Yüzük Kardeşliği adlı birinci bölümü unutmuş galiba!!! Herkes İki kule veya Kralın Dönüşü adlı bölümlerde takılmış sanki...

Yüzük kardeşliği'ne göre Beklenmedik Yolculuk'da daha fazla aksiyon var yahu! Neye göre bu filmde aksiyon yok veya daha az diyorsunuz? Serinin 2. Ve 3. Bölümlerini izlediniz de biz mi bilmiyoruz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar siz o millete ne bakıyorsunuz anlamıyorum FİLM HARİKA filmden çıkarken ağlayacaktım nerEdeyse bu sinemaya giden kişiler acaba hangi kafayla 2 üzerinden 10 veriyorlar anlamıyorum FİLM MÜKEMMEL kalitesi tartışılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

1 hafta önce sormuştum burada.
    Yüzüklerin efendisini hiç izlemedim Hobbit'i izlesem afallarmıyım diye.
    Devam niteliğinde değil, aksine öncesini anlatıyor çok şanslısın izlemediğin için diyenler olmuştu.

Bugun nişanlım ile izledik filmi Cinemaximum 3D/ORJ olarak.

O kadar beğendik ki anlatamam.
    Gerçekten dedikleri kadar varmış.
    Nişanlım filme giderken aman off puff senin zorunla gidiyorum edalarından gitmişti ama çıkarken iyi ki gelmişiz dedi

İzlemeyenler mutlaka izleyin böyle bir yapıtı kaçırmayın..

Off yerinizde olmak isterdim Hobbit i izleyip sıfırdan LOTR a başlamak paha biçilemezdir heralde

bende yerinizde olmak isterdim 1000 kere falan izlemişimdir

• Aksiyon aksiyon diye ağlıyanlar ne bekliyorsunuz siz. Bu film LOTR değil anlayın artık şunu, bu filmde yüzük kardeşliğinden daha çok aksiyon var. Aklınızda sadece kralın dönüşü kalmış birde millete burda övüyorlar diye fanboy damgası vuruluyor ama bu denli saçma bir yaklaşımla izliyorsanız bırakın izlemeyin yorumda yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 23 Aralık 2012; 10:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

Aksin aksiyon diye ağlıyanlar ne bekliyorsunuz siz. Bu film LOTR değil anlayın artık şunu, bu filmde yüzük kardeşliğinden daha çok aksiyon var. Aklınızda sadece kralın dönüşü kalmış birde millete burda övüyorlar diye fanboy damgası vuruluyor ama bu denli saçma bir yaklaşımla izliyorsanız bırakın izlemeyin yorumda yapmayın.

Dün lotr yüzük kardeşliğini tekrar izledim hobbitte 2 kat daha fazla aksiyon var.
  • AnkaMall IMAX icin Hobbit'e bilet alamiyorum Mybiletten. Salon mu kapali ne oldu ? Hepsinin satilmis olmasi imkansiz tum gunlerde ayni hatayi veriyor satis yaoilmamaktadir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

Aksiyon aksiyon diye ağlıyanlar ne bekliyorsunuz siz. Bu film LOTR değil anlayın artık şunu, bu filmde yüzük kardeşliğinden daha çok aksiyon var. Aklınızda sadece kralın dönüşü kalmış birde millete burda övüyorlar diye fanboy damgası vuruluyor ama bu denli saçma bir yaklaşımla izliyorsanız bırakın izlemeyin yorumda yapmayın.

+1 Lotr ile kıyaslanması çok yanlış.En azından 1.filmiyle kıyaslanmalı.
  • kitaba bakılırsa diğer filmler çok daha iyi olacağa benziyor.Çabuk çabuk çekerler inş
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.