Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin beni en etkileyen yani muzikleri oldu diger kisimlari icin bisey diyemicem. Bu arada 3dsi de 10 numaraydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 24 Aralık 2012; 14:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smeagol la olan bilmece sohbeti acaip uzundu cidden sıkmıştı orası. çok gereksiz bir kısımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Türkiyede izlenme iyi ama çakallarla dans geçmiş hobbiti

Nasıl geçmiş arkadaşım nasıl bana bir izah et?
    Hobbit 1 haftadır vizyonda.Çakallarla Dans 2 haftadır.
    Bu hafta Hobbit 446.975 kişi tarafından izlenmiş.
    Çakallar Dans 200.502 kişi tarafında izlenmiş.
    Hobbit Türkiye'de bu hafta 5.141.201TL hasılat yapmış.
    Çakallar Dans 1.847.189TL

Buda Çakalla Dans filminin tenha sinemalarda ve ucuza gösterildiğini açıklıyor.Bu yüzden çakallarla dans daha çok izlenmiş.Hobbit daha ucuza gösterilse inan daha çok daha fazla izlenirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Legolas gibi kaliteli Elfler varken uyduruk Thranduil gibi kötü niyetli olanları çok uyuz.

Aynı zamanda Legolas'ın babası.
  • LOTR'i tekrar bitirdim, sanırım haftasonu filme tekrar giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Türkiyede izlenme iyi ama çakallarla dans geçmiş hobbiti

Nasıl geçmiş arkadaşım nasıl bana bir izah et?
    Hobbit 1 haftadır vizyonda.Çakallarla Dans 2 haftadır.
    Bu hafta Hobbit 446.975 kişi tarafından izlenmiş.
    Çakallar Dans 200.502 kişi tarafında izlenmiş.
    Hobbit Türkiye'de bu hafta 5.141.201TL hasılat yapmış.
    Çakallar Dans 1.847.189TL

Buda Çakalla Dans filminin tenha sinemalarda ve ucuza gösterildiğini açıklıyor.Bu yüzden çakallarla dans daha çok izlenmiş.Hobbit daha ucuza gösterilse inan daha çok daha fazla izlenirdi.

Evet ben direk rakamlara bakmakla yetinmişim.

• Lonely Mountain 2 film sonra tekrar Cücelerin olacak. Peki 60 sene sonra Frodo zamanına kadar ne oluyor? Yüzüklerin efendisinde Lonely Mountain'ı hiç görmedik?
  • 23 ocakğa kadar kalırmı sizce ?
  • ------SPOILER------
    Arkadaşlar şimdi bir sorum var Bilbo yüzüğü taktığında neden yüzüklerin efendisi filmindeki gibi etkisi olmadı Frodo'nun taktığı gibi. Bilbo taktığında her yer günlük güneşlik oluyordu :)
    ------SPOILER------

• Cumartesi nihayetinde izleyebildim.Lafı uzatmadan direk girelim mevzuya.
    Önce uyarlama kısmından başlayacağım kitabı okumadığım için bir şey diyemeyeceğim ama kötü asla olamaz 3 saatti yaklaşık iyi bir iş çıkarmış PJ her seferinde konu olarak olmasada Lotr'u hatırlatıyor bana gerek kılıçlarla gerek savaşlarla gerekse eski sözcüklerle Lotr'un öncesini öğrenmek güzel oldu açıkçası genel olarak film bayağı iyiydi sıkmadı heyecanlıydı Cüce karakterini beğendim bayağı baskındı Bilbo iyiydi oyunculuklarda beğendiğim bi Thorin vardı onun dışında ki herkes standartındaydı diyebiliriz.Teknik kısıma gelirsek Görsel efektler iyiydi abartılacak bi efekt yoktu zaten ses efektleri başarılıydı son derece dafa fazla konuşmak istemiyorum gerçekten güzel bir orta dünya filmi olmuş uzun uzun spoiler vermeye gerek yok Azog biraz kötü mü olmuş ne bi onu söyleyebilirim o kadar kat kat izlenmeye değer bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: .:.cagatay.:.

Arkadaşlar film daha ne kadar vizyonda kalır?

1-2 Ay daha kalır tahminimce.

hocam daha vizyonda mybiletten baktım bazı şehirler için bilet alınabiliyor ama bazı şehirler için haftaya program yok daha biletler açılmamış mıdır yoksa bitti mi? aklıma takıldı çok fena ya haftaya izleyeceğim kesin izlemem gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Arkadaşlar film daha ne kadar vizyonda kalır?

1-2 Ay daha kalır tahminimce.

hocam daha vizyonda mybiletten baktım bazı şehirler için bilet alınabiliyor ama bazı şehirler için haftaya program yok daha biletler açılmamış mıdır yoksa bitti mi? aklıma takıldı çok fena ya haftaya izleyeceğim kesin izlemem gerek

Açılmamıştır daha destur 1 hafta oldu

• Bugün eski bir kitapcı da tolkienden masallar ilk baskı 1998 buldum, aldım hemen, arşivim büyüyor..
  • Aynen film daha kanlı olmalıydı bencede. Thorin Orcrist'le ork, goblin kesiyor kan yok arkadaş.
  • Bir sonraki İmax filmine kadar kalir diye biliyorum ben.

Ayrica bu film kalksa bile yeniden gosterime girer kesin. Batman de oldugu gibi

• Thorin Azog'un kolunu kesince, gidip bir de kafasını kesmeden kek gibi bekliyor. Vur öldürücü darbeyi ve işini bitir. Ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Cinemaximum(gordion) IMAX mi oluyor beyler Ankarada IMAX Nerde var ben hangisini izledim

Girdigin salonu bilmiyor musun daha .. IMAX Yenimahalle AnkaMall da var sadece.

daha... derken düzgünce AnkaMall desen olmaz sanki illa bir laf sokma çabası

• Film 3d siz olsa daha güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pampisyo

------SPOILER------
    Arkadaşlar şimdi bir sorum var Bilbo yüzüğü taktığında neden yüzüklerin efendisi filmindeki gibi etkisi olmadı Frodo'nun taktığı gibi. Bilbo taktığında her yer günlük güneşlik oluyordu :)
    ------SPOILER------

Çünkü filmde de gördüysen Sauron o eski gücünde değil daha yeni yeni güçleniyor.Dol Guldur'a yeni yerleştiğini görüyoruz.Ne zamanki Mordor'a gidip ork üretmeye başlayacak o zaman güçlenecek.
  • hala izleyemedm çoh üzülüyom

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.