Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİLM HARİKA SÜPER ÖTESİ KÖTÜ DİYENLERİ TAKMAYIN VE GİDİN FİLME
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

quote:

Orijinalden alıntı: Therealevox

quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

Arkadaşlar ben daha önce hiç Yüzüklerin Efendisini izlemedim. (vurmayın.)
    O yüzden artık izlemek istiyorum. Birisi sırayla hangi filmleri izleyeceğimi söylerse sevinirim.

Dostum sırasıyla LOTR : Fellowship Of The Ring , LOTR : Two Tower , LOTR : Return Of The King izlemen gerekiyor vede Extended Edition'larını izle sana tavsiyem.

Peki Hobbit'i en son mu izliyim ?

Aslında kronolojik sıraya göre Hobbit LOTR serisindende öncesinde geçiyor ilk film o sayılır ama orta dünya evrenini , karakterleri , mekanları , olayları tam anlaman için Hobbit'i daha sonra izlesen daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Aksiyon diye tutturmuş gidiyorsunuz!

Çoğunuz da doğal olarak LOTR ile karşılaştırmışsınız ama aksiyondan şikayet eden! çoğu arkadaş Yüzük Kardeşliği adlı birinci bölümü unutmuş galiba!!! Herkes İki kule veya Kralın Dönüşü adlı bölümlerde takılmış sanki...

Yüzük kardeşliği'ne göre Beklenmedik Yolculuk'da daha fazla aksiyon var yahu! Neye göre bu filmde aksiyon yok veya daha az diyorsunuz? Serinin 2. Ve 3. Bölümlerini izlediniz de biz mi bilmiyoruz???

Katılıyorum, yüzük kardeşliğine oranla çok daha aksiyonlu bir başlangıçtı iki kule ya da kralın dönüşüyle kıyaslamaya gerek yok ikinci üçüncü filmleri onlarla kıyaslarsınız bu başlangıç filmiydi ve aksiyon gayet tatmin ediciydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: 6LBJ

Kafama takılan birşey var aydınlatan olursa sevinirim.Şimdi IMDB'de filmin süresi olarak 169 dk demiş ama bugün izledim filmi 120 dk falan anca sürdü bunun sebebi nedir merak ettim sahneler falan mı kesilmiş?

Filme oyum ise : 9/10 tadı damağımda kaldı resmen süperdi bi kaç kere daha izlemeyi düşünüyorum

Film yaklaşık olarak 166 dakika sürüyor! Yanlış hesap yapmış olmayasınız?

Birlikte gittiğim arkadaşa sordum 2.5 saat falan sürdü dedi ben yanlış hesaplamışım galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

ben o kadarda çok sevmedim filmi abartıldığı kadar yoktu. 7/10 diyorum. yüzüklerin efendisindeki o heyecan ruh vs. ne biliyim birşeyler eksikti.

birde
    yüzüklerin efendisinde dünyayı kurtarıyolardı bu filmde orklarla savaşıyolar önceki dönemi anlatıyor tamamda bu yüzden daha sönük buldum ben

İyi de bu filmin daha 2 tane devam filmi var.

LOTR üçlemesiyle, Hobbıt'ın ilk filmini karsılastırman çok saçma olmus. Ya ilk filmler karsılastırılır, ya da seri halinde karsılastırılır.

hayır o kadar abartıyolardıda ondan öyle dedim abartıldığı kadar güzel değildi. insanlar en az lotr kadar güzel diyolardıda

• Bende dün izledim filmi başlangıç için süperdi.
    1 yıl nasıl bekleyeceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Bende dün izledim filmi başlangıç için süperdi.
    1 yıl nasıl bekleyeceğiz

aynen yaa nasıl beklicez 1 yıl off
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Bende dün izledim filmi başlangıç için süperdi.
    1 yıl nasıl bekleyeceğiz

Son 356 gün
  • Mybilet'ten bilet alicam.

Ankamall icin İmax'a girince hata veriyor surekli. Girebilen var mi ?

İstinye Park İmax aciliyor ama Ankamall gocmus arkadas nasil bilet alicaz biz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca izmir de İmax yok hala yaaa
  • Mybilet'i aradim. Hatayi soyledim

Hobbit cok yogun izlenen bir film oldugundan dolayi haftaya kadar butun biletler satilmistir dedi kadin. Yahu 7 gun, 5 farkli seans. Toplamda 35 seans yapiyor. Ve devasa bir salon. İnanmiyorum ben butun biletlerin satilmis olduguna.

Galiba salonda mybiletin belli bir kontenjani var. Giselerden yer bulabilirsiniz dedi kadin.

Hay İmax'ine bandigimin hobbiti bi izleyemedik gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir ALex

Koca izmir de İmax yok hala yaaa

Vakit olsa kalkıp gideceğim Ankara'ya sırf IMAX izleyebilmek için.
  • Legolas gibi kaliteli Elfler varken uyduruk Thranduil gibi kötü niyetli olanları çok uyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Legolas gibi kaliteli Elfler varken uyduruk Thranduil gibi kötü niyetli olanları çok uyuz.

Ağır olmamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Legolas gibi kaliteli Elfler varken uyduruk Thranduil gibi kötü niyetli olanları çok uyuz.

Ağır olmamış mı?

Smaug saldırırken yüzünü çevirip kaçan bir korkak. Bence az bile. Karaktersizin önde gideni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Ağır olmamış mı?

Smaug saldırırken yüzünü çevirip kaçan bir korkak. Bence az bile. Karaktersizin önde gideni.

Cüceler boşuna gıcık olmuyor elflere.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

quote:

quote:

quote:

Beyler 29 Aralık Cumartesi için istinyeden bilet alacağım daha o gün için alımlar açılmadı ama açıldığı gibi direk kapmak istiyorum en iyi yer neresidir? Bana 14 ya da 13 numara tam orta gibi geldi en arkadan ama gidenlerden bir yorum alayım dedim?

[simage]http://img818.imageshack.us/img818/9196/adszpce.png[/image

I Bölümünde seyrettim 17-18 tam çok iyi tavsiye ederim I bölümünün altına inmeyin.

Ben j bölümünden alacağım ama üstteki iki arkadaş 15-16'yı önerdi

Bölüm Güzel

2 Koltuk yanı zaten çok fark etmez . Dev gibi ekran

Bu aradaki mybiletteki fiyat gözlük fiyatı ile birlikte değil mi? Gözlüğü oraya gidince nereden alayım?

+2 lira da gözlük kira bedeli var sanırım. İstinye'de bu fiyat 4 liraya kadar çıkabilir.

Son olarak, bileti siteden satın aldıktan sonra şifre vs. falan mı veriyorlar? Yoksa gişe de mi hallediyorsunuz bilet mevzusunu.

• quote:

Ben çok sevdim Thranduil'i.
     The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler 29 Aralık Cumartesi için istinyeden bilet alacağım daha o gün için alımlar açılmadı ama açıldığı gibi direk kapmak istiyorum en iyi yer neresidir? Bana 14 ya da 13 numara tam orta gibi geldi en arkadan ama gidenlerden bir yorum alayım dedim?

[simage]http://img818.imageshack.us/img818/9196/adszpce.png[/image

I Bölümünde seyrettim 17-18 tam çok iyi tavsiye ederim I bölümünün altına inmeyin.

Ben j bölümünden alacağım ama üstteki iki arkadaş 15-16'yı önerdi

Bölüm Güzel

2 Koltuk yanı zaten çok fark etmez . Dev gibi ekran

Bu aradaki mybiletteki fiyat gözlük fiyatı ile birlikte değil mi? Gözlüğü oraya gidince nereden alayım?

+2 lira da gözlük kira bedeli var sanırım. İstinye'de bu fiyat 4 liraya kadar çıkabilir.

Son olarak, bileti siteden satın aldıktan sonra şifre vs. falan mı veriyorlar? Yoksa gişe de mi hallediyorsunuz bilet mevzusunu.

bileti aldıktan sonra bilet bilgileri hem o hesabınla kaydolurken yazdığın telefona hem email adresine mesaj geliyor. orda pnr kodu yazıyor sinemada my bilet kioskuna git biletimi bastırmak istiyorum de kodu yaz al biletini yada gişeden sıraya gir kimliğini göster al biletini.

• quote:

Mybilet'i aradim. Hatayi soyledim

Hobbit cok yogun izlenen bir film oldugundan dolayi haftaya kadar butun biletler satilmistir dedi kadin. Yahu 7 gun, 5 farkli seans. Toplamda 35 seans yapiyor. Ve devasa bir salon. İnanmiyorum ben butun biletlerin satilmis olduguna.

Galiba salonda mybiletin belli bir kontenjani var. Giselerden yer bulabilirsiniz dedi kadin.

Hay İmax'ine bandigimin hobbiti bi izleyemedik gitti.

Al iste ya nereyi verecekleri belli olmuyorki giselerde.

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.