Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: fingolfin35

necromancer sauron. sauron son ittifak savaşında aldığı yenilgiden sonra ortadan kayboluyor ve necromancer olarak ortaya çıkıyor ve dol guldur'a yerleşiyor.dol guldur da kuyutorman'da bulunuyor ve kuyutormanda da elfler yaşıyor legolasın babasının thranduilin yönettiği sindarin elfleri.ilk olarak necromancer'in nazgullerden biri olduğu sanılıyor ama kendisi sauron.ama o necromancer ile ilgili witchking'in mezarı, morgul bıçağı falan olayları biraz sallama olmuş filmde çünkü wk zaten ölmüyor mezarı da yok.filme neden böyle bir şey eklemişler anlamadım doğrusu.lotr'da da vardı wk'in gandalf'ın asasını kırması falan çok saçma olmuş kitapta yok.ayrıca sauron'un ölüleri diriltebileceğini de zannetmiyorum hatta kesin olarak diriltemez diyebilirim.thranduil filmde thorin'in dedesine gidip elini falan öpüyordu öyle bi şey de yok kitapta.çok saçma.olmamış.zaten sonra sauron yani necromancer kurlar vadisi konseyi tarafından dol guldur'dan sürülüyor ve mordor'a yerleşiyor.

Keşke böyle hatalar yapmasalar.. Yazın kitabını okuyacağım sonra kafam karışacak..

evet bence de okuyun.ama önce hobbit ve yüzüklerin efendisi'nden başlayıp silmarillion'u ve orta dünya'yı anlatan diğer kitapları da okumanızı tavsiye ederim.gandalf'ın sauron'un kim olduğunu falan asıl o zaman anlarsınız.gerçi hobbit ve yüzüklerin efendisi haricindekileri bende okumadım ama bu yaz okuycam.

• Gollum sahnelerinin uzunluğundan bir tek memnun olan benmiyim ?Özlemişim keratayı
  • quote:

quote:

quote:

necromancer sauron. sauron son ittifak savaşında aldığı yenilgiden sonra ortadan kayboluyor ve necromancer olarak ortaya çıkıyor ve dol guldur'a yerleşiyor.dol guldur da kuyutorman'da bulunuyor ve kuyutormanda da elfler yaşıyor legolasın babasının thranduilin yönettiği sindarin elfleri.ilk olarak necromancer'in nazgullerden biri olduğu sanılıyor ama kendisi sauron.ama o necromancer ile ilgili witchking'in mezarı, morgul bıçağı falan olayları biraz sallama olmuş filmde çünkü wk zaten ölmüyor mezarı da yok.filme neden böyle bir şey eklemişler anlamadım doğrusu.lotr'da da vardı wk'in gandalf'ın asasını kırması falan çok saçma olmuş kitapta yok.ayrıca sauron'un ölüleri diriltebileceğini de zannetmiyorum hatta kesin olarak diriltemez diyebilirim.thranduil filmde thorin'in dedesine gidip elini falan öpüyordu öyle bi şey de yok kitapta.çok saçma.olmamış.zaten sonra sauron yani necromancer kurlar vadisi konseyi tarafından dol guldur'dan sürülüyor ve mordor'a yerleşiyor.

Keşke böyle hatalar yapmasalar.. Yazın kitabını okuyacağım sonra kafam karışacak..

evet bence de okuyun.ama önce hobbit ve yüzüklerin efendisi'nden başlayıp silmarillion'u ve orta dünya'yı anlatan diğer kitapları da okumanızı tavsiye ederim.gandalf'ın sauron'un kim olduğunu falan asıl o zaman anlarsınız.gerçi hobbit ve yüzüklerin efendisi haricindekileri bende okumadım ama bu yaz okuycam.

Yazın Tüm kitaplarıbitirmeyi ddüşünüyorum. Hatta. : middle earth ile ilgili kitaplar + game Of thrones serisini. İlk önce bitirip sonra da kendimi yabancı dizilere vereceğim. Asosyalligin dibine vurmayi düşünüyorum. Tabi boş durmayip body e de gideceğim malum okullarda kıyafet serbest oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 17 Aralık 2012; 21:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Gollum sahnelerinin uzunluğundan bir tek memnun olan benmiyim ?Özlemişim keratayı

Hocam benim en sevdiğim 2 sahne vardı. Biri gandalf'ın mağara tarzı yere girip beyaz bi ışıkla orkvarimsi yaratiklari yere sermesiw. 2 bilbo smeagol konuşmaları

• Bu gün istinyepark imax'de izledim.İlk defa imax'e gittim perde gerçekten büyük ses düzeneği de hoşuma gitti ama daha büyük bir salon bekliyordum.Gelelim filme her zamanki gibi jackson kitaba hem sadık hem de kendisinden birşeyler katmış ama konu üçlemenin aksine hobbit'te kitaba daha bağlı, seneler sonra tekrar kendimi orta dünya da hiissettim atmosferi kesinlikle yakalamış günümüz teknolojisi ile mekanlar üçlemeden daha detaylı olmuş, oyuncular çok başarılı karakterler cuk diye oturmuş kitaba İan mckellin gerçekten muthiş bir oyuncu yine döktürmüş ve tabi ki unutulmaz müzikleri hobbit te de yine muhteşem bir soundtrack oluşturulmuş spoiler vermek istemiyorum karakterler,mekanlar gerçekten sürükleyici, bi kere de kalmıcam yüzüklerin efendisinden ahım var her birini birer kez izlemiştim ama hobbit'e sanırım en az 3 kere daha gidicem orta dünya yı hiç bu kadar özlememiştim yıllar sonra daha genç olarak bulmak çok güzel

her ne kadar hikayede geçmese de İan mckellen ölmeden bir Sillmarillion gelse

•  The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Şu adam 90 yaşında vay arkadaş varmı böle bi oyuncu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

+Tolkien'in arkadaşı var mı böyle bir şans?
  • internete ne zaman düşecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Oha nasıl arkadaşı?

• quote:

quote:

quote:

Oha nasıl arkadaşı?

Yani arkadaşı derken tanışmışlığı var

Dünyada en şanslı ve en büyük tolkien hayranı o olsa gerek. Her sene yüzük serisini bitiren bir şahsiyet kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 17 Aralık 2012; 22:10:12 >

• Christopher Lee ölmeden diğer kitapların filmlerini de 1-2 sene içinde çekip bitirirler umarım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oha nasıl arkadaşı?

Dünyada en şanslı ve en büyük tolkien hayranı o olsa gerek. Her sene yüzük serisini bitiren bir şahsiyet kendisi.

Woow. Iyiymiş. Öğrendiğim iyi oldu. Bende filmdeki rolünde kötü gösterdikleri için kötü bilirdim kendisini. Meğer tam bir middle earth ustadiymis

• Ben de bugün imax te izledim filmi valla tek kelimele müthişti yani şu filmi beğenmeyenler hayatlarında kaç tane böle film izledi çok merak ediyorum aksiyon az diyenler filan valla surdaki yorumları okudugumda bi ara karamsarlıga kapıldım acaba güzel olmadımı diye ama film nedi öle ya çıkar çıkmaz bida girmek istedim bide anladımki böle filmleri imaxte izliceksin.Çok harikadı gerçekten inşallah başka arkadaşlarla bida giderim.Şöle heyecanla beklicemiz yeni bir film serisi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

3d nin renkleri yok ettiğinde herkes hemfikir. bluray'i çıksa da 1080p kalitesinde renk cümbüşü yaşasak.

hocam imaxtemi izlediniz. sanırım imaxte izlemediniz yani imkanı olan herkes su filmi imaxte izlesin valla tam bir renk cümbüsüdü cok kaliteli bir görüntü vardı.daha önce başka filmleri real 3d de izlemistim gözlügü takınca karanlık oluodu cıkarınca daha net izliodum ama bu baskamıs gercekten cok netti.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oha nasıl arkadaşı?

Bunu bilmiyordum, ilginçmiş.

• IMAX bilet bulamıyorum çıldıracağım nasıl bir ilgi var bıktırdı beni her internetten baktığımda full haftaya umarım giderim 14ünü iple çekiyorduk bizden daha çok iple çekenler almış biletleri nezaman alıyorsunuz biletleri baana da söylesenize ankaradayım ben
  • şu ana kadar Türkiye'de kaç kişi tarafından izlendiğine dair bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

şu ana kadar Türkiye'de kaç kişi tarafından izlendiğine dair bilgi var mı?

Bence baya bir izlenme oranı vardır bu film için, çoğu kimse istediği güne bilet almakta zorlanmış buna bende dahilim

• quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

IMAX bilet bulamıyorum çıldıracağım nasıl bir ilgi var bıktırdı beni her internetten baktığımda full haftaya umarım giderim 14ünü iple çekiyorduk bizden daha çok iple çekenler almış biletleri nezaman alıyorsunuz biletleri baana da söylesenize ankaradayım ben

simdi internetten baktımda. bulamıyorum derken yer mi beğenmiosun? yoksa yarına bile bulursun arkanın köşelerinden yada perşembe günü ortalardan bulabilirsin baktım tam ortalarda bile bazı bosluklar var tek tük tam en arka önü orta filan istiosan haftaya bulursun ama simdiden al 27 aralık persembeye kadar olan biletler satışa açık.

• Şu İstinye imax'ta tam ortada olan numaralı koltuk hangisi? Ben internetten baktım bizim buradaki sinemada tam ortadakini seçtim, biraz soldan çıktı ona göre tam ortayı bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.