Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Pazar sabahı 10.45 de imax ile izledim. Filmi gollum sahnesinin baya bi uzatılması haricinde beğendim, lotr kadar etkili değil tabi ama yine de etkileyici.

Mümkün olduğu kadar arkalardan bilet almaya çalışın, ben salon 5 F sırasındaydım, önden 5-6 gibi birşey oluyor sanırım, tam ortalar, daha önden izlenmezdi, benim koltuk tam ideal, daha geriler daha iyi tabi.

3 sene daha bekleyeceğiz artık

2.film seneye :)

Oo süper haber, bomba oldu

• 3d nin renkleri yok ettiğinde herkes hemfikir. bluray'i çıksa da 1080p kalitesinde renk cümbüşü yaşasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

3d nin renkleri yok ettiğinde herkes hemfikir. bluray'i çıksa da 1080p kalitesinde renk cümbüşü yaşasak.

+1. 2 ay sonra cikacakmis galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDesmond

Suan besiktasdan otobusle istinye imax e gidiyorum 10,45 seansina bakalim nasilmis heyecandan karnim agriyo

• Necromancer, doğa ile ilgilenen büyücünün karşılaştığı ve silahını aldığı yaratık mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: speederly

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: speederly

filmin en aksiyon dolu sahnesi herhangi bir lotr serisinin en pasif aksiyon sahnesi ile aynı durumdaydı , filmi 1. part olarak millete yedirmek için gereksiz uzun sahneler konmuş , resmen filmi bölmek için yapılmış saçmalıklarla doluydu .

Mesela?

cücelerin tanıtımı , aradaki espriler , aynı sahnelerde uzunca bekleyiş yani film bittikten sonra şöyle baktığımda 3 saatlik bir film çıkmıyor ortaya ... en çokta espriler battı gözüme , sanki film 20. yüzyılda geçiyor . geleceğe yatırım yapıyorum vs. lotr un devamı hafasında olsaydı biraz daha iyi olurdu .

Seni burda parça pinçik ederler söyleyeyim.
    Ayrıca neden Lotr'nin devamı "hafasında" olsun ki ? Devamı değil sonuçta.
    Kaldı ki ben bu filmin herkese hitap ettiğini düşünmüyorum.
    Peter Jackson orta dünya severlere hediye etti bence bu filmi. Yani biraz bilgi birikiminiz yoksa Orta dünya ile ilgili sıkılıp,beğenmeye bilirsiniz.Ya da saçma gelebilir.
    Normalde o kitaptan 3 saatlik film çıkmaz zaten. PJ 3'er saatten 3 film çıkartmaya çalıştı.

Parça pinçik ederlere katılıyorum bende
    Ereborun ve O Mighty Dwarfların anlatılması gerekiyordu artık Benim gibi Dwarf sever insanların o şaşalı sahneleri beklediği bir gerçekti.Lotr da anlatılmayan bahsi geçmeyen bir ırktı nerdeyse ki Dwarfların Nasıl bir ırk olduğunu oyunlarından hikayelerinden biliyorumki muazzam bir ırk.Sadece o Erebor için 3. ye bile giderim filme Dale şehri falan çok güzel tasvirlenmiş P.Jackson bence bu filmi her anıyla mükemmel yapmış ufak tefek eleştirilen yanlarıda olsa benim için gayet güzeldi.Moria önündeki savaş anlatılmasa Azog kim bilmeyecek,Erebor anlatılmasa Thrordan Thorinden haberi olmayacak..vs Çok şey söylenirde neyse

imza..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogrenciinsan

Necromancer, doğa ile ilgilenen büyücünün karşılaştığı ve silahını aldığı yaratık mı

değil
    o mekanda gözüken gölge neuromancer
    silahını aldıgı yaratık nazgül
  • Merhaba Mybilet.com istinye park 3d imax için önümüzdeki hafta Cumartesi ve pazar 'a bilet satmıyor.Bir İstinye park ta haftaya gösterim yok mu izleyenler biliyordur ?
  • quote:

quote:

Necromancer, doğa ile ilgilenen büyücünün karşılaştığı ve silahını aldığı yaratık mı

değil

ölülüleri dirilten diye geçmişti.nazgulu dirilttiğini ima ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: emilll

Merhaba Mybilet.com istinye park 3d imax için önümüzdeki hafta Cumartesi ve pazar 'a bilet satmıyor.Bir İstinye park ta haftaya gösterim yok mu izleyenler biliyordur ?

cuma ya dogru çıkıyor çünkü biletler satışa
  • Beyler imax normal 3dden cok farklimidir ona gore daha fazla para vericem

• quote:

quote:

değil

Yanlışın var dostum Radagast'ın Dol Guldur'da karşılaştığı Necromancer'dır yani Sauron zaten Middle Earth evreninda Neuromancer diye bir tanım yoktur ama silahını aldığı yaratık ya dediğin gibi Nazgul'du ya da Witch King'ti.

• Bide film için hobbit kitabından başka konularda işlenecek denmişti.konu bütünlüğü bozulur sorun çıkar demiştim.ama PJ bi eklemiş kitaptaki yerlerden daha iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Therealevox

quote:

quote:

değil

Yanlışın var dostum Radagast'ın Dol Guldur'da karşılaştığı Necromancer'dır yani Sauron zaten Middle Earth evreninda Neuromancer diye bir tanım yoktur ama silahını aldığı yaratık ya dediğin gibi Nazgul'du ya da Witch King'ti.

e bende aynı şeyi yazdım zaten :)

• Bu arada filmi dün izleme şansına eriştim. Filme kesinlikle edilecek tek kelime yok muhteşem olmuş he tamam belki bazı yerlerde ciddiyeti bozacak espriler yapılmış olsa da bunların yerli yerinde kullanıldığı kanâatındayım. Onun dışında zaten Peter Jackson'a söylenecek laf yok cidden harika bir iş çıkarmış her zamanki gibi. Kitaptan filme aktarma konusunda bundan daha iyi bir iş çıkarılamazdı doğrusu . Ben filmi Xpand 3D'de izleme şansına eriştim. Görüntü kalitesi izlediğim salonda cidden iyiydi 3D derinliği yeterliydi ama filmde öyle ahım şahım 3D sahneleri görememek beni birazda olsa üzdü. Yinede 3D Hobbit'e yakışmış 3D olarak izleme imkanı olan arkadaşlara öneririm. Film hakkında görüşlerim bu kadar son söz olarak yine yeni bir efsaneyi beyaz perdede görmek beni mutlu etti. 2. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

yarın 5 kişi ( 5 sap ) izlemeye gideceğiz içim içime sığmıyor desem yeridir ...

Ben,ben ve benle birlikte gittim. Yazık sana.

Ben de ben ve kendimle beraber gittik.çok süper oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: alwer

quote:

Orijinalden alıntı: IDesmond

Suan besiktasdan otobusle istinye imax e gidiyorum 10,45 seansina bakalim nasilmis heyecandan karnim agriyo

imax nasıldı?
    Normal 3d izledim eğer güzelse imax'e de gidicem arkadaş ricası üzerine.
    Çıkınca cevap yazarsın :)

Dostum eve daha yeni geldim ilk defa imax deneyimini yaşadım ve çok ama çok hoşuma gitti verdiğim her kuruş paraya kesinlikle deydi yani Daha öncede birkaç filmi 3d izlemiştim avengers olsun diğer filmler hobbitden midir bilmem ama ımax deki üç boyutdaki gerçekçilik gerçekten inanılmaz bişey yani sana kesinlikle bu deneyimi yaşamanı öneririm bazı beğendiğim yerleri spoilerda paylaşıyorum ordan bakarsın istersen;

Öncelikle taş devlerinin dövüş sahnesi mukemmel üç boyut orda bence tavan yapıyo ayrıca gandalfın kelebeği yolladı sahneler ve kuş ucuçları kartalların gelişi de aynı derecede mükemmel.Genel olarak film kendini izlettiriyo bence yüzüklerin efendisi serisiyle karşılaştırmak hata olur o zaman başka zamandı bu zaman başka zaman teklonoji farkı felan vb. oyunculuk olarak yüzüklerin efendisinin gerisinde kalmış gibi biraz ama tam bir macera filmi olmuş adındanda anlanacağı gibi büyük konuşmayım ama birebirde buda üç seri olucaksa eğer yüzüklerin efendisinde yüzük kardeşliğine denk geliyor bu seri, bence yüzük kardeşliğinden daha iyi olmuş ama dediğim gibi oyunculuğu beğenmedim yüzüklerin efendisi serisini onlarca defa izlemişimdir ama bu seriyi onlarca defa tekrardan izliycemi sanmıyorum güzel bir macera filmi olmuş ama benim için yüzüklerin efendisi serisi başka bir yerdedir ikisinin de yeri benim için ayrı ikiside süper gitmeyen arkadaşlara kesinlikle bir kere bu filmi ımaxde izlemelerini tavsiye ederim.Not: Gandalfın bfme 2 deki 10 level skilide fena filmde ayrı bir güzel olmuş bu serinin komedi ikilisi fili ve kili sanırım

• Filmi cumartesi günü izledim.Kesinlikle beklediğime değdi.Çok beğendim.Lotr'i ilk izlediğimdeki heyecanı yaşadım.10/10 puanım.

Bu arada filmin devamı çekilecek değil mi?
  • legolas neden yoktu film de :-)

film çok akıcı gerçekten. 3 saat yarım saat gibi geçti. hatta film bittiğinde ara verdiler sandım. bi baktım saat e 2 olmuş :-D

renkler çok soluktu 3d de. onun hariçi bir sorun yok. bi ara gözlüğü çıkarmayı düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Therealevox

quote:

quote:

değil

imza kural dışı usta

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.