Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

yarın 5 kişi ( 5 sap ) izlemeye gideceğiz içim içime sığmıyor desem yeridir ...

Ben,ben ve benle birlikte gittim. Yazık sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

3D gereksiz bence en güzeli İMAX 2D film izlemek.

Böyle bir seçenek var mı? Hiç sanmıyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

şöyle olmak var işte

• Film güzeldi gerçekten hayran kaldım. Ama sinemanın o parlak renkli canlı olduğu zamanları özlemişim gerçekten. Görüntüde parlaklık yerlerde zaten bide caveler falan karanlık olan ortamlarda dahada kötü oluyor. Her filmin 3d olması belki korsan çekimi engelleme önlemi falandır.

Saygılar, Hörmetler :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 17 Aralık 2012; 1:58:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

3D gereksiz bence en güzeli İMAX 2D film izlemek.

Böyle bir seçenek var mı? Hiç sanmıyorum ama.

Hobbit için yok hocam, genel olarak söyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOBBIT IMAX 'de kac hafta gosterimde kalir acaba?
    22'de istanbul'da izlemeyi dusunuyoruz da..
  • quote:

quote:

Yes yess biz de öyle gittik kıymetlimiss

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speederly

filmin en aksiyon dolu sahnesi herhangi bir lotr serisinin en pasif aksiyon sahnesi ile aynı durumdaydı , filmi 1. part olarak millete yedirmek için gereksiz uzun sahneler konmuş , resmen filmi bölmek için yapılmış saçmalıklarla doluydu .

Mesela?

cücelerin tanıtımı , aradaki espriler , aynı sahnelerde uzunca bekleyiş yani film bittikten sonra şöyle baktığımda 3 saatlik bir film çıkmıyor ortaya ... en çokta espriler battı gözüme , sanki film 20. yüzyılda geçiyor . geleceğe yatırım yapıyorum vs. lotr un devamı hafasında olsaydı biraz daha iyi olurdu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speederly -- 17 Aralık 2012; 3:21:47 >
  • quote:

quote:

quote:

filmin en aksiyon dolu sahnesi herhangi bir lotr serisinin en pasif aksiyon sahnesi ile aynı durumdaydı , filmi 1. part olarak millete yedirmek için gereksiz uzun sahneler konmuş , resmen filmi bölmek için yapılmış saçmalıklarla doluydu .

Mesela?

cücelerin tanıtımı , aradaki espriler , aynı sahnelerde uzunca bekleyiş yani film bittikten sonra şöyle baktığımda 3 saatlik bir film çıkmıyor ortaya ... en çokta espriler battı gözüme , sanki film 20. yüzyılda geçiyor . geleceğe yatırım yapıyorum vs. lotr un devamı hafasında olsaydı biraz daha iyi olurdu .

Seni burda parça pinçik ederler söyleyeyim.
    Ayrıca neden Lotr'nin devamı "hafasında" olsun ki ? Devamı değil sonuçta.
    Kaldı ki ben bu filmin herkese hitap ettiğini düşünmüyorum.
    Peter Jackson orta dünya severlere hediye etti bence bu filmi. Yani biraz bilgi birikiminiz yoksa Orta dünya ile ilgili sıkılıp,beğenmeye bilirsiniz.Ya da saçma gelebilir.
    Normalde o kitaptan 3 saatlik film çıkmaz zaten. PJ 3'er saatten 3 film çıkartmaya çalıştı.

• Beklentinizi yükseltmeyin ama saçma olsa da karşılaştımak, avengers ve batmanden daha iyiydi bu film. Peter Jackson ı tebrik etmek lazım, kendisi kitapların hayranı olarak inanılmaz işler çıkarıyor. Yapacak daha iyi bi yönetmen olamazdı. Dizilerdeki gibi can alıcı bi sahnede bitirmedi en azından. Imax harbiden bluray diğerleri dvdrip gibi kalıyor. Gece 12 seansına gittim yer bulmak için ve herhalde uymakta zorlancam bu gece
  • filmde yine mesaj vermeyi unutmamışlar....

mesela, yola 13 kişi değilde neden 14 kişi olarak çıktılar ? :)) sebebini söyleyim, çünkü 13 uğursuz olarak geçiyor hristiyanlarda.. 13+1 olacak illaa...
  • 3. Günündeki Durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

3. Günündeki Durumu

bu iyimi mi kötümü anlamına geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

3. Günündeki Durumu

bu iyimi mi kötümü anlamına geliyor

15 gün daha böyle giderse Avatar'ı geçme ihtimali var.

• Filmi kesinlikle izleyin. 3d den hoşlanmadım. Goblin kral kötü olmuş. Güldürmeyen espiriler vardı geri kalan herşey harika.

• quote:

quote:

quote:

şöyle olmak var işte

Orda Hobbit olucak ben kızla öpüşecem ha. Yok öyle şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltalı İllallah

quote:

Orijinalden alıntı: alpella33

quote:

Orijinalden alıntı: LastObserver

quote:

Orijinalden alıntı: alpella33

filmi begenmedım ayrıyetten mantık hatası var bu film lotr dan onceyse smegol yuzugu golde adamı oldurup buldu bu filmde yuzugun smegolda ne işi var

Şöyle bi mantık yürütseydin anlardın .."Gollum yüzüğü bulduktan sonra o şekile bürünüyor yüzük onu lanetliyor iğrenç yaşlı bişey oluyor "

tamamda yuzugu bulduktan sonra lanetlıyo lotr un ılkınde yuzugu golde buluyo bu lotrdan once yazılmıs kıtap yuzugu daha bulmamış olması lasım neyse boş işler

birşey dicem ama ban yerim anlamıyomusun arkadaşım basmıyormu kafan kralın dönüşünün başında gösterilen olay yaklaşık 500 yıl önce smeagol'un yüzüğü ilk elde etmesini gösteriyor olay hobbitten yaklaşık 450 yıl önce oluyor anladın mı

diğer arkadaşlar güzel bi üslupla anlatmış. artizlik yapmaya gerek var mı ?

• Sinemadan çıktıktan sonra Wow'a tekrardan başlayasım geldi ama yapmamalıyım
  • Suan besiktasdan otobusle istinye imax e gidiyorum 10,45 seansina bakalim nasilmis heyecandan karnim agriyo

• filmin başındaki cücelerin yemek yeme olayında aklıma,nereye sıçacaklar videosu geldi
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.