Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seanslara gidecekler yarılarda film hakkında görüş belirtsin Spoiler vermeden heyecanlarını aktarsınlar güzel olur
  • İmax 3d 3 kişi gidiyok. :D
  • Alllaaaah kapışın biletleri çıkmış hemen alıyorum istinye park a
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Arkadaslar istanbul istinye parktan ımax bilet almak ıstıyorum acaba satısa sunuldumu?Mybiletten almıs bazı arkadaslar ama o sıtede hiç isim olmadı gıdıp direk ıstınye parktan alabilir miyiz?

salonlar dolmak üzere. şimdi çıkarsan ilk gün için kenardan köşeden 1-2 kişilik yer alabilirsin. iyi yerleri ahtapot gibi sarmışlar. :)

Ben ancak aksamustu gıdebılırım anca cumartesı yada pazar gunune alırız biletleri o zaman :(
  • İyi yerler kapılmış bile gitti ilk gün heyecanı sağlık olsun ımax izleyemeyeceğiz
  • Vay arkadaş ya dolmuş taşmış imax, özendim şimdi keşke oradan alsaydım. Gerçi o gün 2 kişinin doğum günü var tesadüfün bu kadarı.
  • Arkadaslar tam vizyon tarihi ne zaman tr de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes deli gibi bilet alıyor. Cuma günkü seanslarda güzel yerleri kaçırmışım bile. Cumartesi günü gitmeye karar verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar tam vizyon tarihi ne zaman tr de?

14 ARALIK
  • Nasıl olsa İmax izleyemeyeceğim. Önceden bilet almaya gerek yok.
    Trabzon'a imax ne zaman gelir acaba.
  • 15 Aralık Cumartesi, 2012 Saat: 17:30 Salon 5 IMAX J 17 den almış bulunmaktayım bilet. Hadi hayırlı olsun.
  • Bu arada topluca gidecek miyiz imax? Gidersek ben vizyondan 1 hafta sonra gelebilirim olmadı tek gideceğim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Nasıl olsa İmax izleyemeyeceğim. Önceden bilet almaya gerek yok.
    Trabzon'a imax ne zaman gelir acaba.

Türkiyede imax sadece ankara ve istanbulda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar tam vizyon tarihi ne zaman tr de?

14 ARALIK

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine önce filmi izleyip, sonra kitabı okuyacağım. Çünkü kitabı okuduktan sonra filmi izlemek, olayların gelişmesi açısından hayal kırıklığı olabiliyor. Ama önce filmi izledikten sonra kitabı okuyunca, hem filmden hem de kitaptan ayrı zevk alıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

15 Aralık Cumartesi, 2012 Saat: 17:30 Salon 5 IMAX J 17 den almış bulunmaktayım bilet. Hadi hayırlı olsun.

Bende aynı gün aynı saat IMAX J 15-16'dan aldım şimdi bileti, sizinle yanyana izleyeceğiz sanırım filmi...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

15 Aralık Cumartesi, 2012 Saat: 17:30 Salon 5 IMAX J 17 den almış bulunmaktayım bilet. Hadi hayırlı olsun.

Bende aynı gün aynı saat IMAX J 15-16'dan aldım şimdi bileti, sizinle yanyana izleyeceğiz sanırım filmi...:)

Evet öyle olmuş. Şans işte. Görüşürüz orada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Evet öyle olmuş. Şans işte. Görüşürüz orada.

Aynen görüşürüz

Başka izleyecek varmı forumda acaba o saatte DH Forum olarak izleriz birlikte!...

• Ulan Ankamall ne zaman doldu ya.Ankarada cuma akşam 21 seansına giden varmı başka DH'den?

Hala inanamıyorum sadece 2 hafta kaldı.
  • Ankamall 15 Aralık Cumartesi Saat: 21:00 seansına aldım cuma günü güzel yerler dolmuş.Sen kalk yıllarca bekle ilk gün gideme vallahi o gece uyuyamayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.