Şimdi Ara

The Handmaid’s Tale (2017) | Hulu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
40.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10
  • Oldukça başarılı bir yapım umarım ilerleyen bölümlerde bozmaz
  • Biraz araştırırsanız yabancı bir altyazı sitesinde 1. bölümden 9.bölüme kadar Türkçe altyazılarını bulabilirsiniz..

10.bölüm altyazısıda yakında eklenir. :)
  • BS Player üzerinden altyazıyı bulabilirsiniz.
  • forumda nedense bu dizi tutmadı ancak bu yılın en başarılı yapımları arasında.
  • Blu tv dışında bulabileceğim bi site varsa pm atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopeleaves

Blu tv dışında bulabileceğim bi site varsa pm atabilir misiniz

blutv'ye üye olun hocam ilk 7 gün ücretsiz, daha sonra iptal edebiliyorsunuz. ben biraz önce üye oldum izledikten sonra iptal edeceğim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Evet ya öyle yapacaktım fakat kart numarasını baştan istiyor fakat benim yok:(

• birinci sezon

Kitabını okumadan izledim diziyi bitirince de siparişimi verdim hemen.

Dizide beni rahatsız eden tek konu olayların bu hale nasıl geldiğini göremeyişimiz. Amerika gibi bir ülkede rejim değişikliği bu kadar basit olmamıştır. Sadece Amerika da değil diğer ülkeler ne durumda bilmiyoruz, Kanada'yı ve kısmen Meksika'yı öğrendik. Koloni dedikleri şey ne bilmiyoruz. Tabi tüm bunların sebebi bir kitap uyarlaması olduğu için olabilir o yüzden eksiklik olarak görmüyorum.

Bunların dışında Elisabeth Moss mükemmelliği diye bir şey var. İkinci sezonu iple çekiyorum.

"they should never have given us uniforms, if they didn't want us to be an army."

• Altyazı falan derken şimdi bitirme fırsatı buldum. Senenin en iyilerinden biri olduğu aşikar. Elisabeth Moss da döktürmüş zaten. Emmy de geldi çattı, Stranger Things'e falan vereceklerine versinler bu diziye. Bir de koca 7 sezonluk Mad Men'de vermediler Moss'a da bir ödül verilsin artık.
  • Geçen hafta izleyip bitirdim, fakat çarpıcı konusuna rağmen oyunculuklar ve prodüksiyonu yeterince tatmin edici bulmadım.

Güzel aforizmaları söyleyebilecek duruma getirebilmek için fazlaca didaktik biçimde, uzatılmış diyaloglar oluşturmuşlar. Dolayısıyla bu durumu rahatsız edici buldum. Bu bakımdan Black Mirror'un yapısına benzettim, pek tercih ettiğim bir anlatım şekli olduğu söylenemez.

Benim açımdan dizinin tek pozitif kazanımı, öngörülebilir ve muhtemel bir gelecek portresi çizmesi ve bu durumu sorgulatması oldu.

Dizi olarak önerebileceğim türde bir yapım değil, fakat konusunu ve alıntılarını okumanızı tavsiye edebilirim.

Genel olarak 7/10 vermekle birlikte, seyretmeyi düşünen arkadaşlara iyi seyirler dilerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• amzn.webrip için altyazı gönderebilecek var mı ?.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    Bsplayer otomatik buluyor hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten buldum gerek kalmadı hocam sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

İnternetten buldum gerek kalmadı hocam sağolun.

Eğer hala duruyorsa altyazıları özelden paylaşabilmeniz mümkün mü?
  • Diziyi yeni bitirdim. Şunu diyebilirim ki son zamanlarda izlediğim en iyi dizi.Oyunculuklar,çekim kalitesi,konusu,müzikleri,atmosferi herşeyiyle çok iyiydi.

2.sezonda buralar yıkılacak yazıyorum.
  • Konu çok güzel ve ilgi çekici olsada bu dizinin çok uzun soluklu olucağını düşünmüyorum max 3 olur hatta 2. sezonda bitirseler daha iyi olur.
    Senaryo kısıtlı yok ama atmosfer ve görüntü yönetmenliği çok güzel.
    Dizide beni tek rahatsız eden şey offredin iç sesi ve zaten bildiğimiz şeylerin flashbackleri bunuda süreyi doldurmak için yapıyorlar heralde.
    Oyunculuk olarak offredin değilde aunt lydianın oyunculuğunu çok beğeniyorum.

Benim anlamadığım şey hiç mi doğurgan komutan eşi yok varda acaba 2 sezonda mı gösterecekler komutan eşleride damızlık oluyor mu en merak ettiğim konu bu.
    Bide eski ofglenin klitorisini kestiler heralde yani sünnet ettiler kadını ama onuda çok merak ediyorum.
    Dizi genel olarak feminist olsa da alttan alttan başarıyı elde etmek için her yol mübah mesajıda vermiyor değil.

• gyradel kullanıcısına yanıt
    hocam 2, 4 ve 5inci bölümlerin altyazısını bulamadım... varsa sizde özelden gönderebilir misiniz?
  • Bu kadar az yorumun olması altyazının kolay bulunmamasından kaynaklanıyor sanırım. İlk bölümü izledim ve beğendim. Altyazılara ulaşamayan varsa pm atabilir.
  • 6. Bölümü bitirdim. Yılın en çarpıcı dizisi net. Dizi bir kere sorgulamanizi, empati yapmanızı sağlıyor. Keşke izlemeden önce kitabını okusaydim dedim. Şiddetle herkese tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.