Şimdi Ara

The Godfather II (Sakın Bunu Kişisel Algılama,Bu Sadece Bir İş - Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Godfather II (Sakın Bunu Kişisel Algılama,Bu Sadece Bir İş - Ana Konu)

Yayıncı: Electronic Arts
    Yapımcı: EA Redwood Shores
    Tür: Aksiyon
    Çıkış Tarihi: Avrupa 10 Nisan, Kuzey Amerika 7 Nisan

Electronic Arts ve Paramount Digital Entertainment, The Godfather II ile ilgili ilk detayları açıkladılar. Filmden ve Mario Puzo'nun Corleone aile dramından esinlenen The Godfather II, filmin hikayesinin ötesine geçerek oyuncuları 1960'ların Florida, Küba ve New York'unda organize suç dünyasının içine davet edecek.

Oyuncular, Michael Corleone tarafından New York bölgesine "Baba" olarak atandıktan sonra şantajlar yaparak, yasadışı suç zincirlerini yöneterek ve yeni aileleri ortadan kaldırarak, Amerika'nın en güçlü mafya ailesi olmaya çalışacaklar. Yeni oyunda "The Don's View" özelliği bulunacak. The Don's View sayesinde oyuncular strateji kısmında aile işlerini büyütürken tüm dünyayı rahatça takip edebilecekler. Ayrıca suç zincirlerini kurabilecek, savunup geliştirebilecekler ve bu sırada rakip ailelerin yaptıklarını her an görebilecekler. Artı oyuncular kirli işlerini yaptıracak adamlar tutarak, emirler yağdırarak ve en iyi adamlarına terfi vererek organize suç işinde ustalaşacaklar.

BlackHand kontrol şemasına da yeni özellikler ekliyor. Yeni combo sistemi, baskı taktikleri ve iş bitirmeler ile yumruk yumruğa dövüşleri parmaklarınızın ucunda hissedeceksiniz. The Godfather II'de oyuncular kendine has yeteneklere ve uzmanlıklara sahip adamlarının yanında dövüşecekler. Her bir aile üyesi patlayıcılar, kundakçılık, mühendislik, ilk yardım gibi özel alanlarda uzmanlaşmış olacak. Baba olarak aileyi kontrol edecek, bazı adamlarınızı göreve yollarken, bazılarının yanında siz de aksiyona katılacaksınız.

The Godfather II özel ön gösterimi 15 Ağustos Cuma günü, Spike TV kanalında Geoff Keighley ile GameTrailers TV programında yapılacak. Program tamamen The Godfather II'ye ayrılmış olacak ve geliştirme ekibiyle sahne arkası röportajları, oyun fragmanının gösterimi ve oyuna ilk bakış bu programda bulunabilecek. Fragman ayrıca 18 Ağustos günü godfather2.ea.com adresinden de izlenebilecek. EA Redwood Stores tarafından geliştirilen yapım, PS3,Xbox360 ve PC için 2009 Şubat'ında piyasada olacak.

VideoGamer.com'a konuşan EA Redwood sorumlularından Hunter Smith, yeni oyunla ilgili bazı bilgiler verdi.

* Godfather II'nin senaryo modu, 15 - 25 saat arası bir oynanış sunuyor. Oynanış süresinin kısa tutulmasının "Godfather II'yi" kötü bir oyun yapmayacağını söyleyen Smith, tekrar tekrar oynanışın sağlanabilmesi için oyunda yer alan RTS sisteminden ve Multiplayer tecrübesinden bahsediyor. Söz konusu oyun, çizgisel bir ilerleyişe sahip olmayacağı için, oyuncular farklı tarzlarda hareket edebilecekler.

* Trophies sistemine de destek vereceği açıklanan oyunun demosunun hazırlanması düşünülmüyor. Son olarak da oyunu oynayabilmek için Şubat ayına kadar beklememiz gerekecek. "Godfather II"; PC, PS3 ve X360 için geliştiriliyor.

World Exclusive Trailer ;

http://www.gametrailers.com/player/38399.html

Extortion Trailer ;

http://www.gametrailers.com/player/44423.html

Crew Trailer ;

http://www.gametrailers.com/player/44302.html

Multiplayer Mode - Ekran Görüntüleri

Aslında Oyunu PS3'e Almayı Düşünmüyordum Bilgisayarda Oynarım Bitiririm Diyordum ve Şuanda Oynuyorum Zaten Ama Multiplayer Desteğini Görünce ve Aynen GTA 4 Gibi Bir Multiplayer Desteği Olduğunu Öğrenince Almayı Ciddi Ciddi Düşünüyorum.

Siz Ne Düşünüyorsunuz... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 18 Nisan 2009; 2:45:34 >

• Ben de almayı düşünüyorum. Severim Godfather'ı.
  • Oyunu alıp multide oyuncuların tonimotto tonimotto give me a justice. I am gonna make them offer they cant refuse dedirtmek ve demek için sabırsızlanıyorum
  • Mafia 2 nin karşısında pek şansı yok gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

Mafia 2 nin karşısında pek şansı yok gibi

Arkadaşa katılaraktan bir kaç şeyde ben ekleyim goruntu ve effectler ps3 e yakısır gibi degil pc ye alırım ps3 e almaya degmez goruntulere bakarsak pek etkileyici degil bununu yerine GTA 4 e girer oranın multisini oynarım daha iyi zaten farkındaysanız çıkan butun oyunlar GTA dan çalıntı gibi çıkmaya başladı Rockstar game ozentisi hepsi ....

Electronic Arts ve Paramount Digital Entertainment yeteri kadar hayal kırıklıgına ugrattı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 7 Nisan 2009; 5:14:31 >
  • Oyunun O Kadarda Kötü Olduğunu Düşünmüyorum,Bence Grafiğe Çok Bakmayın Birazda Senaryo'ya Bakın...
  • Beyler bence bi deniyin oyunu bıraz ılgınc olmus.sanırım don olma yolunda ılerlıyorz.mesela bı yer sızın kontrolunuz altına gırdı. oraya adamlarınızı koyabılıyorsunuz.ve koydugunuz adamların ozellıklerını deıstırebılıorsunuz.Bunların yanında bırı sızın mekanınıza saldırdı mı sız gıtmeden adamlarınızı oraya yollıyabılıyorsunuz.bende bı ara daha detaylı bakıcam ama denemeye deger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper!!!!!!!!!!!
  • 1. oyunu sevmiştim ama ps2den port edilmiş bir oyundu bunda daha kaliteli bir yapım bekliyorum, kesinlikle almayı düşünüyorum.. Someday and that day may never come, i 'll call upon you to do a service for me. But until that day comes accept this as a gift... cümlesini duymak için bile alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

Mafia 2 nin karşısında pek şansı yok gibi

katılmamak elde değil
  • Grafik Olarak Bakarsanız Tamam Derim Mafia 2'nin Grafikleri Gerçekten Çok İyi Olacak Ama Senaryo Olarak Mafia 2'yi The Godfather II İle Karşılaştırmaya Bile Değmez...
  • ben oyunu bilgisayarda bitirdim grafik olarak fena degildi ama konusunu begenmedim karısık olmus, ilk oyunun konusu daha guzeldi
  • Avrupa'da 10 Nisan'da piyasada.
  • Oyun Çıkmış XBOX ve PC versiyonu fakat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 8 Nisan 2009; 14:49:18 >
  • PS3 te bitirdiğim ilk oyunumdur...2.side çok çok güzel olacaktır eminin :)
  • Oyungerçekten çok sarıyor.İlk oyununu ps2 de bitirmiştim.Cidden sabahlara kadar oynadım hiç abartmıyorum.
  • Oyun hayalkırıklığı yaratan bir giriş yaptı gamespottan 4.5 puan aldı. Diğer puanlara bakmadım ama oyunun ne yazıkki çöp olduğunu anlamak için yeterli sadece gamespotun puanına bakmak, ea yine razalet bir film oyunuyla karşımızda
  • margornn godfather 1 i senden almıştım sanırım dimi ben :d ilk bitirdiğim ps3 oyunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Oyun hayalkırıklığı yaratan bir giriş yaptı gamespottan 4.5 puan aldı. Diğer puanlara bakmadım ama oyunun ne yazıkki çöp olduğunu anlamak için yeterli sadece gamespotun puanına bakmak, ea yine razalet bir film oyunuyla karşımızda

dedigim gibi cıktı
  • PC'de Oynuyorum Grafikler Yetersiz Ama Senaryo Gayet Güzel.Bakalım Biraz Ucuzlasın Düşünürüz Almayı PS3'e Online İçin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 9 Nisan 2009; 19:29:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.