Şimdi Ara

The Game Awards 2025 | ANA KONU | Canlı Yayın Başladı!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: False King , False King , Glasscannon , psycho90 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
345
Cevap
12
Favori
11.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Divinity olduğundan emin miyiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şimdilik evet hocam. Birde Trademark'a da giriş yapılmış Heykelde ki gibi logosu da görünüyor Firmanın.

gematsu
    New Divinity logo and symbols trademarked, matching mystery The Game Awards 2025 statue
    https://www.gematsu.com/2025/12/new-divinity-logo-and-symbols-trademarked-matching-mystery-the-game-awards-2025-statue

Divinity: Original Sin 3'de değilmiş  

Larian, Divinity: Original Sin 3 için Şu Anda Bir Plan Yok Diyor

Divinity serisi , The Game Awards'daki gizemli heykelin 23 yıllık seriyle bağlantılı olabileceğinin ortaya çıkmasının ardından son zamanlarda gündemde . Hayranların umutlarından biri de, eğer duyuru doğruysa, Divinity: Original Sin 3'ün yolda olması.

Eğer siz de bunu umut eden hayranlardansanız, oturup dinlemek isteyebilirsiniz.

Laraian Studio'nun yayın şefi Michael Douse, sosyal medyada hayranlarının sorularını yanıtlarken ateşe biraz kum döktü; evet, kum küçük yangınları söndürmek için iyidir.

"Divinity Original Sin 3 ne zaman???" diye soran bir hayrana yanıt olarak Douse, oyun için şu anda herhangi bir plan olmadığını söyledi. Ancak, Divinity'nin geneli için herhangi bir plan olmadığını söylemedi.

"Şu anda yeni bir Divinity Original Sin 3 oyunu için herhangi bir planımız yok, ancak üzerinde çalıştığımız şeyleri göstermeye hazır olduğumuzda bunu yapacağız" dedi.

Yeni duyuru Divinity: Original Sin 3 için olmasa da, Divinity'nin Perşembe günü düzenlenecek The Game Ödülleri'nde büyük bir yer edineceğine dair söylentiler var. Hatta belki de bambaşka bir isimle yeni bir oyun bile duyurulabilir.

ınsider gaming
    No Current Plans for Divinity: Original Sin 3, Larian Says
    https://insider-gaming.com/no-plans-for-divinity-original-sin-3

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• R-10 kullanıcısına yanıt

Divintiy oyunu da değilse sanırım başka bir Firmanın oyunu gibi duruyor. :)

Firmaların bir bir yalanlaması ile hype iyice tavan yaptırıldı gibi. Hepsi bir ağızdan konuşup hype yapıyorlar. Çok büyük bir merak konusu ne çıkacak acaba :)

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Ne heykelmiş arkadaş The Game Awards 2025 | ANA KONU | 11 Aralık !! 

Eğer ki TGA gününe kadar belli olmaz ise bilinmedik bir Stüdyonun oyunu da olabilir. Ama öyle bir oyuncu kitlesi var ki küçük ipuçlarını araştırıp önümüze koyabiliyorlar. :)

Bilinmedik bir firma için gizem yaratmazlar bence hocam hala söylüyorum bence bu from software görseli daha önce goty almış bir oyun (sekiro veya elden ring) ya da bloodborne 2 demon souls yeni yapımı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Divinity 3 üzerinde planımız yok demişler. Devamında çalışmalarının göstermeye hazır olduğunda gösterileceğini söylemişler. Net olarak Divinity 3 değil sonucu çıkıyor. FS ise Duskbloods üzerinde çalışıyor, Elden Ring Nightreign de yeni yayınlandı. Haliyle FS 2028 den önce birşey çıkarmaz. Üzerinde çalıştıkları birşey olsaydı çoktan reklamını yaparlardı. Tanıtımı yapılmış yada daha önceden çıkış yapmış bir oyun olduğunu düşünüyorum ve gereksiz hype yapıldı... En güçlü aday Saros bence.

Cory Barlog God of War olmadığını söyledi. Ama Üzerinde çalıştığı IP olup olmayacağını söylemedi. :)

Fromsoftware'den bir şeyler çıkabilir dediğiniz gibi hocam.

Ben Saros'da olacağını düşünmüyorum. Malum dün resmi olarak TGA'da olacaklarını söylediler. Bu oyunun biraz daha farklı bir Stüdyonun oyunu gibi geliyor.

FS olabilir, Santa Monica'dan olabilir, Bluepoint'den olabilir, yada uzun süre sesiz kalan bir firma gibi geliyor.

Sanırım yine Divintiy oyunu ile ilgili. Divinity: Original Sin ile ilgili bir planımız yok demişler. Şöyle bir gönderi gördüm.

Before Divinity Original Sin 1 & 2, there was Divine Divinity, Beyond Divinity, and Divinity 2.

The trademark is for a new entry or a reboot of the Divinity games, not the Divinity: Original Sin games.

That explains the: "no plans for a Divinity: Original Sin 3"-tweet.

Çeviri:

İlahi Varlık Orijinal Günah 1 ve 2'den önce İlahi Varlık, İlahi Varlığın Ötesi ve İlahi Varlık 2 vardı.

Bu ticari marka, Divinity: Original Sin oyunları için değil, Divinity oyunlarının yeni bir sürümü veya yeniden başlatılması içindir.

Bu da "Divinity: Original Sin 3 için herhangi bir planımız yok" tweetini açıklıyor.

x (formerly twitter)
    Lockmort (@lockmort) on X
    https://x.com/lockmort/status/1998507553979011513?s=20

• R-10 kullanıcısına yanıt

Reebot mu yapıyorlar acaba seriyi?

Umarım öyledir. Saros olursa en azından benim açımdan büyük hayal kırıklığı olur. Atmosferi çok güzel olsada Returnal'i beğenmemiştim. Larian'dan bir oyun olursa müthiş olur.

Bazı oyunlar herkese hitap etmiyor hocam, Souls oyunları gibi, Strateji, Turn-based gibi oyunlar farklı farklı oyuncu kesimine hitap eden oyunlar. Heykel Saros'a ait olmadığı dün ki açıklamadan sonrası için ihtimalleri rafa kaldırdığını söyleyebiliriz. :)

FPS olacaksada böylesine razıyız

The Game Awards 2025 | ANA KONU | 11 Aralık !!

The Game Awards 2025 | ANA KONU | 11 Aralık !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 10 Aralık 2025; 15:15:49 >

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Galiba gow değil demiş. Gears of war değil demek istedim şeklinde trollük yapıyor olabilir :)

Son ana kadar God of War beklemeye devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hala Cory Barlog'dan sürpriz bekliyorum TGA'da. :) ( Gow harici bir oyun yapıyor yıllardır )

Birde Cory Barlog geçmişi hep gırgır geçerek devam ediyordu. Adam GOW Ragnarok'da 1-2 yıl boyunca oyun için "Hiç Duymadım" deyip durmuştu. Sonra Kendisi duyurusunu yapmıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Aralık 2025; 16:2:11 >

AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | Steam Deck OLED 1TB | LG 55" OLED C5 | Macbook Air M4 13"
  • Heather Mason kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben ilk kez bir ödül töreninde işe yarar 3-5 oyun duyuracaklarını düşünüyorum. Gaza geldiğimden yazmadım bu arada. Ac black flag,tomb raider vs bile fena oyunlar değil. Kesinleşenlere bakılırsa da fena bir sunum olmayacak gibi. Microsoft tan sadece fable bekliyorum ama gelmez muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.