Arkadaşlar Ben steamdan The Forest aldim coop özelliği multiplayer oynamak istiyorum ama her defasında Connection Failed Hatasını verio İki kişi oynıyamıyoruz bu konda acil yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı sorun bende de var kardeşim. Oyunu arkadaşla aldık ancak ben kurduğumda o benim oyunuma katılamıyor sürekli failed veriyor ama ben onun oyununa katılıyorum. Steam de anlık iplerini veren oyuncular var onlara denedim onlara da katılamadım bir süre 10 taneden 1 ine katıldı, kendim kurup ip yi yazdım kimse katılamadı. Ayrıca single oynarken gayet akıcı ve sorunsuz oynarken co opta FPS 3 alıyorum. Slayt gsterimi ile oyuyorum resmen anlayamadım bir türlü net hızı 16 mbps BF4-Arma3-Dayz gibi oyunları yüksek ayarlarda açarken bunda sorun çıkıyor. Ben de araştırıyorum kardeş umuyorum bir çözümü bulunur bunun.
the forest coop hamachi iile oynayabilirsin ben bu çözümü buldum hamachi kullanınca oluyor oyunun kendi ağından bağlanamamamız büyük bir sorun umarım düzeltilir.
forest tam sürüm değil sanırım. daha tamamlanmadı ondan olabilir.
Modemden 27000 portunu açmazsan zaten kimse senin ip adresin ile oyununa bağlanamaz.