Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
29
Favori
103.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.kutsal

    co-op olarak oynamak isteyen varsa bana bir pm atsın tek başına zor oluyor :)

    Oyun ilk sürümleri bu kadar zor değildi hele son 0.54b ile birlikte ciddi anlamda zorlaşmış oyun. Ben de single playerda, hayatta kalma takılıyorum can sıkıntısından ama... Nerdeeee, bu sürüme kadar yerlilerle karşılaşmaktan çekinmiyordum, şimdi sayıca çok geliyorlar. Eskiden de 4-5'li grup halindeydiler ama şimdi bazen 2 farklı grup denk geliyor (hatta çoğu zaman). O sekiz bacak, o bebek atan,o kovboy (koca ayak) falan kardeşim en az 2'li gruplar olarak geliyor. Yerlileri katanayla denedim olmuyor, eğer kaçarlarsa 2 ya da 3 tanesini haklayabiliyorum ama kaçmazlarsa, ben topukluyorum yoksa harcıyorlar. Uzun lafın kısası, oyun single player oynamaktan ziyade fazlaca co-op özendiriyor, fakat (üzerinize alınmayın ama) ben malumunuz yukarıda da yazdım oğlumla birlikte oynuyorum.

    Heves etti ve bir kaç kişinin oyununa girdik. Birincisi, grup hareketi yok kardeşim. Herkes freeman, kafasına göre takılıyor. Diğer konu, hilerkarların sayısı azımsanamayacak kadar fazla, geliyor oyuna "ben sana istediğiniz silahı vereyim"... Yahu ne anlamı kaldı o zaman? Üçüncü konu, bunu yapan da çok sayıda insan var. Sevgili arkadaşımız oyunu açmış, herkese açmış çünkü co-op listesinde görünüyor... Oyuna giriyorsun, daha selam etmeden ya oyundan atıyor veya sana saldırıyor... Hele bir tanesi (ki hile yapmış, belli) silahla ateş ediyor. Oysa maksat hem vakit geçirmek, hem de kendisine kamp kurmayı düşünenlere oğlanla birlikte yardımcı olmak. Dördüncü sıkıntı, gruba gelenlerin kontrol edilmeden girmesi. Oyuna başlamışsın, sen duvar yapıyorsun, yine bir hilekar elinde dinamitlerle senin duvarları yıkıp geçiyor... Sebep?

    Kısacası, şu güncellemeden sonra yeniden bağlantı sorunları yaşamaya başladık ve bu sebeple oynayamıyoruz ama inanın 7 yaşındaki oğlumla co-op yapmak daha keyifli, daha eğlenceli, daha zevkli, daha verimli. O da yaşadığımız tecrübelerden olsa gerek artık co-op açan insanların oyunlarına girmiyor, teklif de etmiyor.




  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Bende bir co-op'a girdim ama hiç zevk almadım hileyi hiç bir oyunda kullanmayı sevmiyorum zor olmasının nedeni dediğiniz gibi co-op oynamak için şöyle şu yerlilere 2-3 kişi dalsak on numara olur :D Single de aniden karşına 6-7 yerli çıkınca ister istemez korkuyor insan hele de ben onlar varken bir uykuya dalabilirmiyim bir bakayım dedim elemanlar kafamda dans ediyorlardı :) Akşam birde çok mu uzun sürüyor nedir bir türlü geçmiyor zaman :)
  • Teknik olarak detayını bilmiyorum sürelerin, kendim de ölçmedim ama bolca video izleyen oğlanın söylediğine bakılırsa eğer 40 dakikaymış gün döngüsü. Sanıyorum 20'şer dakika olsa gerek. Dediğim gibi co-op zevkli ancak kafa saracak, bir işe hemen herkes koşturacak, iş bölümü vs... Single'da hayatta kalma takılıyorum ancak şu 0.55 yaması bir gelsin bakalım da, olmazsa sizinle özelden yazışalım ve co-op deneyelim. En azından sizin bir şeyler yapmanıza yardımcı oluruz.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam kafa adam lazım dediğiniz gibi ben gayet işlere koştururum oyunda zaten çok şey var yapacak tek başına bir süre sonra sıkıyor. Özellikle öyle kalabalık geldiklerinde :D Pm atarsanız biraz oynar bakarız hocam :D
  • Oyunu dün aldım. Ben bunu tek oynayamam .Uçak düştü ertesi gün hemen yerliler geldi, daha ormana atım atamadım arkadaş.
    Akşamları işten sonra girebilirim. Oynaya biliriz beraber ama acemiyim onu söyleyeyim
  • Acemilik sorun değil be kardeşim, maksat oyunla birlikte vakit geçirmek. Hani ben de öyle ustası değilim, vakit geçiriyorum. Malum ben de çalışıyorum, uygun olduğunda takılırız beraber.
  • Bu cave'lerdeki mutantlar filan tekrar spawn oluyor mu ? ilerleyip bir , iki gün sonra tekrar girsem sil baştan mı oluyor yani ?
  • arkadaslar bu oyunu uygun fiyata nereden bulabiliriz
  • Dün online girdim birinin oyununa, iki kişilerdi, çok duramadık ama olsun eğlendik. Sözleştik tekrar ama bakalım. Valla tek başına iken zevkli değilmiş oyun onu anladım.
  • Versiyon 0.56 yeni güncelleme gelmiş sanırım
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    oyunu single olarak bitirmak mumkun mu?? 3 kişi geçen yaz bitirdik zorlanmadık ama tek kişi finale gelebilir mi merak ediyorum



    kolay gelsin avatar aang en bellli ki kaliteyi biliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

    oyunu single olarak bitirmak mumkun mu?? 3 kişi geçen yaz bitirdik zorlanmadık ama tek kişi finale gelebilir mi merak ediyorum



    kolay gelsin avatar aang en bellli ki kaliteyi biliyorsunuz

    Mağaralarda aşırı zorlanırsınız hocam. Biz iki kişiyle geçen hafta zar zor bitirdik. Bol bol molotov yapın ve kendinize sığınabileceğiniz küçük bir yer inşa edin. Başlangıç için ağaç ev yapmanızı ve sonra zaman geçtikçe etrafını taş duvarla çevirmenizi öneririm.
  • Tek kişi ile biter mi ben de çok merak ediyorum. Arkadaşlarla oynadığımda daha ne olduğunu anlamadan oyunu bitirmiştik. Aşırı kolaydı ama inanılmaz keyifliydi.
  • Offf yaz gelsin 3 kisi oynayacaz tam takim yapacaz ok silah, zirh vs. O obruga girecez arkadas !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Resmi Türkçe oluyor

    Localization has been improved for German, Spanish, Portuguese, Russian, Korean, Chinese and Japanese. We also added language support for Czech, Italian, Polish, Finnish, Swedish and Turkish
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Güzel haber.
  • Bu oyunda oğlanla birlikte final yaptıktan sonra (multi), "Daha nesi kaldı oynanacak?" dedim kendimce fakat; örneğin bir subnautica (oğlanın heves ettiği oyunlardan birisi) o da erken erişim oyunu ancak daha doğru dürüst bir güncelleme almadı. Astroneer, ha keza öylesine. Bu adamların en sevdiğim tarafı bu ve güncellemelerde genel olarak oynanışa bir şeyler katıyor olmaları ayrıca güzel.

    Mesela son güncelleme ile gelen motorlu testere ve (çeviri yanlış yapılmadı ve ben yanlış anlamadı isem) pickup gelecek (veya parçaları), kuş yuvası, asansör derken, hadi bakalım çalışmaya devam dedirtiyor insana. Kısacası ben oynarken keyif alıyorum.

    Farklı bir yere taşımak istemem konuyu ancak mesela Ark vardı, onu da sevmiştim ancak oyundan beni uzaklaştıran temel sebeplerden birisi oyunun çoook uzun yükleme süresine sahip olması idi. Hatta indirim olduğu zaman baktım, fiyatı da iyi geldi ancak hala o performans sorunlarını aşamamıştır diyerek almadım. Sistemim iyi bir sistem değil (inşallah, zamanı gelince toparlayacağım 2 tane). Artı (her ne kadar orijinal olmasa da) yeni sürümlerde oyun oynanışı daha da zorlamaya, her atılan adımda her yerden bir düşman çıkması gibi konular oynanışı da mahvetmişti benim gözümde. Onunla karşılaştırdığımda dahi, The Forest ilk günlere göre zor ama imkansız olmayan hayatta kalma zevkini yaşatıyor bana, oynarken keyif alıyorum.

    İnceleme gibi oldu sanırım




  • Beyler oyun tek başına oynanır mı? Ben online içeriklerden, coop gibi olaylardan nefret ediyorum, tamamen singleplayer oyuncusuyum. Rust gibi oyunlarda bile tek tabanca takılmayı seviyorum ancak The Forest için steamde herkes arkadaşınız yoksa almayın falan demiş. Bildiğim kadarıyla Forest zaten singleplayer olarak çıkış yaptı, coop sonradan eklendi ve Rust gibi oyunlara kıyasla tek başına da oynanabilecek bir oyun, yanlış mı düşünüyorum? Aslında çok önceden almak istiyordum ancak gerek yapımcının indirim yapmamadaki inadı gerekse 2014ten beri erken erişimde olmasının verdiği güvensizlik beni itiyordu ancak denemek istiyorum artık.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Senin en sevdiğin oyun şirketi bethesta olmalı. adamların mantalitesi tamamen singleplayer. bende çok uzun süre senin gibi singleplayer oyuncu takıldım. son 1 senedir biraz multi ye girdim. Eğer tek tabanca takılmayı seviyorsan multi olarak Dayz yi deneyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastmandar

    Senin en sevdiğin oyun şirketi bethesta olmalı. adamların mantalitesi tamamen singleplayer. bende çok uzun süre senin gibi singleplayer oyuncu takıldım. son 1 senedir biraz multi ye girdim. Eğer tek tabanca takılmayı seviyorsan multi olarak Dayz yi deneyebilirsin.

    Evet özellikle Fallout New Vegas çok severim. Dayz düşünüyorum ancak onlar da indirip yapmak bilmediler en fazla %15 yapıyorlar o bile çok pahalı. Forest şu an içlerinde ne alınabilir en oynanabiliri duruyr en kısa zamanda alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.