Şimdi Ara

The Following (2013) 'The Following Dizi İnceleme' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma üye olduğumdan beri (2007) forumda dizi bölümü var. Niye o zamanlar donanımhaber adlı sitede dizi bölümü var diye laf etmediniz? Video incelemesi olsa ne olacak istemeyen izlemez.

Ben şahsen sevindim böyle bir yenilik gelmesine. Diğer dizilerin incelemesini de bekliyorum

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    sitenin içeriğini biz belirleyemeyiz, istediğiniz videoyu yayınlarsınız. o sizin bileceğiniz bir şey ama bizde burada ücretsiz olarak fikirlerimizi dile getiriyoruz ve ister dikkate alırsınız ister almazsınız. kısaca sitenin yeni vizyonu budur arkadaşlar deseydiniz yeterdi beğenmiyorsanız izlemeyin demek çok yanlış bir yaklaşım, yani tabi ki beğenmeyen izlemez.
    islemci: intel i9 10850k 3.6Ghz | Anakart: MSI Z490 CARBON | Ram: Kingston 2x8GB Hyperx Fury DDR4 3200MHz | Ekran Karti: ASUS ROG STRİX RTX 2080 | SSD: 256GB OCZ Aglity 4, OCZ 240GB Vertex 460A | SAMSUNG 980 1TB M2 | PSU: ASUS ROG THOR 850W 80+ PLATİNUM MULL MOD. | CPU Sogutucu: BE QUİET DARK ROCK PRO 4| Monitor: ASUS 27' MG279
  • D-H ellerinize sağlık. sinema filmleri de incelemenizi istiyorum. Hatta mutlaka izlenmesi gereken filmler incelemesi de olabilir. örneğin AZINLIK RAPORU süper filmdi

• quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

sitenin içeriğini biz belirleyemeyiz, istediğiniz videoyu yayınlarsınız. o sizin bileceğiniz bir şey ama bizde burada ücretsiz olarak fikirlerimizi dile getiriyoruz ve ister dikkate alırsınız ister almazsınız. kısaca sitenin yeni vizyonu budur arkadaşlar deseydiniz yeterdi beğenmiyorsanız izlemeyin demek çok yanlış bir yaklaşım, yani tabi ki beğenmeyen izlemez.

Merhaba,

Lütfen söylediklerimi çarpıtmayın. Beğenmiyorsanız izlemeyin demiyorum. İzleyip, beğenmediğiniz yönleri söyleyerek bir çalışmanın daha iyiye doğru gitmesini sağlayabilirsiniz.

Ben istemiyorsanız izlemeyin diyorum. İlginiz dışında kalan bir konuyla ilgili içerik yayınlandığında yorum olarak bu ne şimdi, bu içerik ne alaka gibi yaklaşımlar anlamsız. Zira ilginiz dışındaysa izlemezsiniz olur biter :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Berkan Sezer incelemeleri ile yeni bir soluk kattı bence siteye. Program tanıtımlarını sürekli takip ediyorum, dizi tanıtımı da çok iyi olmuş bence.

• Spor programı, siyaset programı falan da yapın o halde. DONANIMHABER olarak kalmak dileğiyle.
  • hadi şimdi felsefe yapalım.
    beğenmişim ki istemişimdir, beğeniyorsam istemem herhalde ya da istemişsem beğenmişimdir, istemiyorsam da doğal olarak beğenmemişimdir. bu durumda ister izlersin ister izlemezsin derken beğenirsen izlersin beğenmezsen izlemezsin anlamı çıkıyor ki bence bir çarpıtma yok.
    bu arada breaking bad ve Vikings dizisini de inceler misiniz? özellikle game of thrones dizisine kıyasla :)

• Dizi ye video inceleme yapmışlar, çok komik ya. Sektörde kalma çabaları tabiki. Komedi

• Kusura bakmayın, tamam bir emek söz konusu ama sitenin içeriğiyle tamamen ters bir konu bu ve incelemenin yeri bu site değil. Çok sesli olmaya çalışılıyor belli ki fakat lütfen site içeriğine zıt konular yerine donanım ve teknoloji adına yenilik olarak ne yapalım şeklinde odaklanarak enerjinizi bizlere yansıtın. Teşekkürler.

• Farkındalık adına hem uygulama hem de dizi incelemelerin gayet güzel ve takdire şayan. Ayrıca teknolojik ürünlerin genelinde akıllı telefonlar, ultrabook, tablet vs gibi cihazlar ön planda iken kaçımız o cihazlarda film ya da dizi izlemiyoruz? Türlü içeriğin tek bir site de bu kalitede toplanıyor olması şahsen beni rahatsız etmedi bilakis mutlu etti.Bilen bilir, bu işin piri Türkçe sitelerde bile bu tarz inceleme yerine sadece düz yazı okur, fragmanı da gider youtube ya da imdb den izleriz. Ayağımıza gelen hizmetin kıymetini bilsek ne güzel olacak... Emeğine sağlık @berkans

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 15 Mart 2015; 22:58:55 >
    haber yapıyor. Arabalarda da teknoloji var. Onlardan falan bahsediyor.
    Yine doğal karşılıyorum. Çünkü konu teknoloji.

Ama şu ve bunun gibi haberleri görünce, teknolojiyle de alakası yok.

Aklıma tek gelen şey: Haber olsun da, teknoloji olmasa da farketmez.

Yakında yeni bir editör ayarlayıp yemek tarifleri haberleri vermeye
    başlarlarsa şaşmamak lazım...

• Abi Game of Thrones inceliceyeksin diye korkmaya başladım 2 yıllık dizi :)).

Güzel bir dizi videoda belirtildiği gibi karakterler on numara.

Eğer polisiye vs hoşunuza gidiyorsa Forever'a da bir göz gezdirin.Henry Morgan karakteri başarılı :))

• DONANIM ve dizi/film kelimeleri arasında bağlantı kurabilen adamlara helal olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

DONANIM ve dizi/film kelimeleri arasında bağlantı kurabilen adamlara helal olsun :D

Arkadaşlar Merhaba

İncelemeyi ve fikri veren benim. Açıkçası bazı arkadaşların neden bu kadar tepki verdiğini hiç anlayabilmiş değilim. Sanki DH, donanım incelemelerini bıraktı ve sadece dizi tanıtmaya başladı gibi bir hava lütfen vermeyelim. Her türlü içerikten haberler vererek zenginlik yaratmaya çalışıyoruz. Herkesin ilgi alanına göre değişik içerikler üretiyoruz. Mesela Core M gibi herkesin merak ettiği bir işlemciyi bile size herkesten önce getiriyoruz. Türkiye'de en çok donanım incelemesi yapan ve buna kadro ayıran sitelerden biriyiz. Ben kendim adına uygulama incelemeleri yapıyorum. Biraz daha değişik bir tarz ile size bunları sunmaya çalışıyorum. Genel olarak ne işe yarardan çok günlük hayatımızda nasıl kullanırızı sorguluyorum.
    Dizi konusuna gelince forumda bu konuda açılmış bir çok başlık var. Artı teknolojiyi takip eden bir çok insan bu dizileride takip ediyor. Ben daha çok dizileri bilmedikleriniz açısından incelemeye çalışıyorum. Mesela The Following'i incelerken belki bir çok kişinin bilmediği Amerika'da çok meşhur olan Charles Manson'ı ve diziyle bağlantısını anlatıyorum.
    Önümüzdeki yine Türkiye'de ilk olacak teknoloji içerikli bir çok haber yayınlayacam. Yakında Mac incelemelerimde başlayacak. Ben doğru bildiğim yolda ilerliyorum. Destek veren ve vermeyen tüm arkadaşlara değerli vakitlerini ayırıp yorum yazdıkları için ayrıca teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

DONANIM ve dizi/film kelimeleri arasında bağlantı kurabilen adamlara helal olsun :D

Arkadaşlar Merhaba

İncelemeyi ve fikri veren benim. Açıkçası bazı arkadaşların neden bu kadar tepki verdiğini hiç anlayabilmiş değilim. Sanki DH, donanım incelemelerini bıraktı ve sadece dizi tanıtmaya başladı gibi bir hava lütfen vermeyelim. Her türlü içerikten haberler vererek zenginlik yaratmaya çalışıyoruz. Herkesin ilgi alanına göre değişik içerikler üretiyoruz. Mesela Core M gibi herkesin merak ettiği bir işlemciyi bile size herkesten önce getiriyoruz. Türkiye'de en çok donanım incelemesi yapan ve buna kadro ayıran sitelerden biriyiz. Ben kendim adına uygulama incelemeleri yapıyorum. Biraz daha değişik bir tarz ile size bunları sunmaya çalışıyorum. Genel olarak ne işe yarardan çok günlük hayatımızda nasıl kullanırızı sorguluyorum.
    Dizi konusuna gelince forumda bu konuda açılmış bir çok başlık var. Artı teknolojiyi takip eden bir çok insan bu dizileride takip ediyor. Ben daha çok dizileri bilmedikleriniz açısından incelemeye çalışıyorum. Mesela The Following'i incelerken belki bir çok kişinin bilmediği Amerika'da çok meşhur olan Charles Manson'ı ve diziyle bağlantısını anlatıyorum.
    Önümüzdeki yine Türkiye'de ilk olacak teknoloji içerikli bir çok haber yayınlayacam. Yakında Mac incelemelerimde başlayacak. Ben doğru bildiğim yolda ilerliyorum. Destek veren ve vermeyen tüm arkadaşlara değerli vakitlerini ayırıp yorum yazdıkları için ayrıca teşekkür ederim.

Merhaba
    Berkan bey uygulama ve teknoloji haberlerinizi memnun kalarak takip ediyorum. Donanım Haber forumlarında dizi ile ilgili konularda var demişsiniz fakat bunu göz önüne alırsanız Donanım Haber forumunda sakalımı nasıl uzatırım, şu şarkının sözü neydi gibi başlıklarla açılan türlü türlü konularda var ki size yüzlerce örnek daha verebilirim. Yani forumda olan bir konu bu sitenin yayın amacını yansıtmaz tek başına. Beyazperde diye bir site var, önemli sinema sitelerinden, şimdi oradaki bir editör tutup ta bugün sizlere Htc One M9 telefonunu inceliyoruz demesi o siteyi sinema amaçlı takip edenlere nasıl ters gelecekse bana da sevdiğim bu teknoloji ve donanım sitesinde dizi inceleme videosu o kadar ters geliyor. Katılan olur ya da olmaz ama bu benim görüşüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Merhaba
    Berkan bey uygulama ve teknoloji haberlerinizi memnun kalarak takip ediyorum. Donanım Haber forumlarında dizi ile ilgili konularda var demişsiniz fakat bunu göz önüne alırsanız Donanım Haber forumunda sakalımı nasıl uzatırım, şu şarkının sözü neydi gibi başlıklarla açılan türlü türlü konularda var ki size yüzlerce örnek daha verebilirim. Yani forumda olan bir konu bu sitenin yayın amacını yansıtmaz tek başına. Beyazperde diye bir site var, önemli sinema sitelerinden, şimdi oradaki bir editör tutup ta bugün sizlere Htc One M9 telefonunu inceliyoruz demesi o siteyi sinema amaçlı takip edenlere nasıl ters gelecekse bana da sevdiğim bu teknoloji ve donanım sitesinde dizi inceleme videosu o kadar ters geliyor. Katılan olur ya da olmaz ama bu benim görüşüm.

Merhaba

Öncelikle memnuniyetinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Dizi ve sinema konusunda ise diğer teknoloji sitelerinin de benzer çalışmaları var. Belki donanımhaber içerisinde ayrı bir bölüm açılsa daha güzel olabilir. Görüşünüz için tekrardan teşekkür ederim. Önümüzdeki ay özellikle çok değişik uygulamalarla gelicem. Umarım memnun kalırsınız.

Saygılarımla

• ooo favori dizilerimden

• Bazi arkadaslar ergen oldugu icin sabit fikirli insalar yenilikci olmamiz yeni sunumlara acik olmaliyiz
    berkazybey aynen devqm ben sizi takip etmeye devam edecegim

• bu incelemeler siteye renk katıyor. site takipçilerinin büyük bölümünün çok da yabancı olmadığı ve ilgi duyduğu bu tarz konularda da inceleme yapılması bence gayet güzel.

bazıları tekdüzeliği sevip sadece kendi görmek istedikleri şeylerin burada yayınlanması gerektiğini düşünüyor ve buna göre yorum yapıyor. umarım bu insanların tutumları site editörlerinin yenilikçi yaklaşımlarını olumsuz etkilemez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.