Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
107
Favori
276.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemde nasıl Arrowu izliyorum ama artık aşk dizisine döndü.İlk sezon aşk vardı ama bu kadar ortada değildi.Birde bir coolluk vardı en azından antrenmanlar yao feinin otları felan şimdi felicitynin hacklerine kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

yeni sezonda en çok yeni kullanılacak efekti merak ediyorum daha kaliteli ve baya pahalı bi efekt kullanacaklarmis flash için

Ben de merakla bekliyorum. Konu olarak da, bir üst seviyeye çıkacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

yeni sezonda en çok yeni kullanılacak efekti merak ediyorum daha kaliteli ve baya pahalı bi efekt kullanacaklarmis flash için

Kaynak?
  • 2 sezonda Killer Frostu görceğimiz söyleniyor ne derece doğru bilemiyorum. Danielle panabaker birde şöyle demiş:Killer Frostun Karanlık tarafını görmeyi çok istiyorum demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 5 Temmuz 2015; 16:24:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Biraz önce sezon finalini izledim,çok iyiymiş hergün 2-3 bölüm izliyordum şimdi bir boşluk oldu

Geçmiş birkaç sayfayı okudum beynim yandı birkaç sorum var;

Şuan 1.sezonda olan olayların hepsi paralel evrende mi oluyor?

Eddie kendini vurarak herşeyin içine mi etmiş oldu,RF yok olduğu için birçok şey değişebilir?

Sezon finalinde ana evrenden gelip de küçük barry'i kurtardıktan sonra nereye gidiyor ne oluyor ona?

RF yok olduysa gelecekte Barry'nin annesinin de ölmemesi gerekiyor o zaman.Hatta gerçek Wells'de ölmez,Berry'de flash olamaz

Arka sayfalarda okuduğum bir linkte Caitlin'in killer frost olacağı yazıyordu bunun detayını da bilmiyorum nası oluyor?

Sorular saçma gelebilir aşırı değişik teoriler kafamda uçuyor,herşey birbirine karıştı şuan

Hayır ana evrende oluyor olaylar
    Hiç sanmıyorum bir şeylerin değişeceğini
    Barry geçmişe gidiyordu annesinin öldüğü güne o gün geçmişten gelen Barry ve RF savaşıyor orda onu görüyor ve annesinin kurtarmaması için uyarıp kendi zamanına dönüyo
    RF zaten kendisi söylüyordu 2020 de hızlandırıcı yapılıyo diye ama o kadar beklemek istemediği için daha erkenden yapıyor onun için yeteneklerini kaybetmez
    Killer Frost Fire Storm'un düşmanı yani nişanlısının, nasıl bağlarlar o konuyu bilmiyorum

• Gandalf Or Troll kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Geçte olsa ilk sezonu sonunda bitirdim son bölüm neydi öyle ya duygulandırdı baya beni. Son sahne devam edecek diye düşünürken bitirdiler bakalım 2.sezonu merakla bekliyoruz.
  • Selam arkadaşlar 1.sezonu zevkle izledim sizler gibi bende merakla 2.sezonu beklemekteyim
  • Superman geliyor diye gördüm 1-2 sayfada burada kimse birşey yazmamış sanırım doğru değil

http://heroicuniverse.com/rumor-mill-superman-speeds-onto-the-flash-next-season/ (Asıl Kaynak)
    http://www.dizimood.com/superman-the-flasha-geliyor-3789/

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Superman geliyor diye gördüm 1-2 sayfada burada kimse birşey yazmamış sanırım doğru değil

http://heroicuniverse.com/rumor-mill-superman-speeds-onto-the-flash-next-season/ (Asıl Kaynak)
    http://www.dizimood.com/superman-the-flasha-geliyor-3789/

Superman , batman zor ihtimaller. Belki supergirl deki gibi ucundan gösterirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Comic Con için hazırlıklar devam ediyor ve önemli bir fotoğraf sızdı fuardan. Anlaşılan 2. sezonda Flash'ın asıl kostümüne kavuşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 9 Temmuz 2015; 5:23:11 >

• Comic-Con'dan,

• Gerçekten güzel dizi. Arrowdan sonra iyi gitti
  • sezon 2 için jay garrick onaylandı 1.sezon finalinde jay garrickin kaskını görmüştük geoff johns gelen habere göre flash 2.sezonun'da jay garricki göreceğiz

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 11 Temmuz 2015; 4:52:45 >

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Kaynak?

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 11 Temmuz 2015; 4:52:17 >
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Geoff Johns adamdır
  • Jay Garrick çıkıyorsa ileriki bölümlerde Wally'i görebilme ihtimalimiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Jay Garrick çıkıyorsa ileriki bölümlerde Wally'i görebilme ihtimalimiz var mı?

Wally mutlaka gözükecektir ama siyahi olarak
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle olacak çünkü Wally Iris'in yeğeni olduğu için o da siyahi olmak zorunda. Niye New 52'ye göre yaptılar ki şu diziyi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.