Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna uzun zaman önce başladım ama yeni bitirdim.

14 saat 4 dakikami almış her yeri araştırarak ve oynadigim en iyi survivor-horror oyunlarından biri olmuş.

Oyunun eksiği öncelikle çok. FPS düşmeleri ve Kamera açıları özellikle ama oyunda o kadar sağlam bir atmosfer varki hatalar umrunuzda olmuyor. Hikaye kendini merak ettiriyor. Nereye baglanacagini devamlı merak ediyorsunuz ve sonuda dahil olmak uzere güzel ama bir o kadarda cevaplanmamış sorularla bitiyor. Soruların büyük kısmı DLC ler ile cevaplanmis zaten. Ben Season pass desteklmem ama bu oyun için düşünmeden alacağım.

Uzun soluklu ve eksikleri olan bir oyun ama survivor-horror seven herkes shinji mikaminin bu oyununu alır. Mekanlar, atmosfer ve hikayesi ile her turlu kendini oynatıyor. Akumu modunu deneyecegim. Bitirirmiyim ? Şüpheli. Bu oyun bence belirli aralıklarla oynanır. Gerçekten turunde efsaneler arasında olmayı hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Alan Wake bu oyundan bir kaç gömlek üstün bana göre.

10 gömlek üstün . bu oyun tam bir fail bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Alan Wake bu oyundan bir kaç gömlek üstün bana göre.

10 gömlek üstün . bu oyun tam bir fail bana göre

Alan wake neye göre üstün nasıl üstün cidden nasıl bir oyun anlayışınız var merak ettim. Fener tut sonra tabancayla ateş etten başka birşey yoktu alan wake'te, baştan sona aynı oyun. En azından bu oyunda farklı silahlar, seviyeler, bulmacalar var. Alan wake berbat, sıkıcı bir oyundu başta güzel gelse de.
  • Hala siyah bant var mi oyunda, zaten ps3 grafiği koymuşlar bir de bantla hiç çekilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE EVIL WITHIN - The Consequence DLC Gameplay Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 12 Mayıs 2015; 19:25:46 >

• The Evil Within: The Executioner - Teaser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mayıs 2015; 19:31:41 >
  • The Evil Within: The Executioner - Official Gameplay Trailer

• Kutu kafa ile oynamak çok ilginç olacak...
  • Arkadaşlar;
    Kutulu Evil Within'de Voucher CODE var.Bunu nereye gireceğimi biliyorum fakat ne işe yaradığını bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar oyuna başladım ama benim cd de mi sorun var yoksa başka bi problem mi anlamadım.

oyunda ilerlerken ekran birden siyah oluyor. normal ekrandaki ışıklı alanlar böyle piksel piksel beyaz oluyor. başta oyunun özelliği sandım fakat çok sık olmaya başladı youtubedan baktım oynayanlar da yoktu böyle bir durum.

mesela ormanda ilerliyorum daha oyunun başı ekran siyah oluyor beyaz pikseller var arkamı dönüyorum sağa sola bakıyorum düzeliyor gideceğim yere bakınca yine aynı durum. ayarları kurcaladım falan ama düzelmedi sinirlendim kapattım oyunu.

ps4 bu arada güncellemesini de yapmıştım.

cd de sorun olma ihtimali saçma geliyor bana böyle bi sorun olabilir mi ? sebebi nedir bilen var mı ?
  • Sonunda guncelleme ile siyah barlar kalkiyormus, tekrar satin alip oynamayi dusunuyorum
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Benim icin problem degildi kardesim gelsin oyun arsivde var
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Benim icin buyuk sikintiydi iyi oldu
  • Oyunun yapımcısı Shinji Mikami de siyah bant takıntısı var. Resident Evil 4 de siyah bantla çıkmıştı ve sonradan kaldırılmıştı.
  • arkadaşlar dlc ler 3ü birden 30 tl şu anda tr psn de sizce alınırmı nasıl oynayan varsa söyleyebilirmi
  • Bende oyunu tekrar takasla almayi dusunuyorum siyah barlar su an kalkiyorsa bastan bitirmek icin guzel sebep. Ayrica tüm dlc leri season pass olarak alacagim oynayan varsa bilgilendirirse sevinirim.

• bu oyuna çok büyük eleştiriler geldi ama ben beğendim baya yani gerilim hissini gerçekten başarıyor ve ben yeni aldığım için takasla gene forumdan bu siyah band olayı yoktu oynarken bende season pass 30 tl ama nasıldır hakediyormu merak ettim bende gayet uygun bi fiyatı var eğer hakediyorsa
  • matrim kullanıcısına yanıt
    CevAbiniz icin tesekkurler. ilk ciktiginda digital olarak oynayip bitirmistim bu tarz oyunlar pek cikmiyor. tekrar canim cekiyor kutulu alip oynayayim diyorum ozellikle hikayede acik kalan konular icin dlc paketlerinide almak istiyorum indirimdeyken. Siyah bant yoksa super olur zaten. Dlc ler bence hikaye icin deger hocam.yarin oyunu alinca season passida 30 tlye alinca uzun ömürlü olur oyun.

• Arkadaşlar dlc leri bitirdim ama kafam daha çok karıştı.

Kayıp mektup parçalarından eksikler var acaba ondan mı ? Konu hakkında biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
    Yine de hikaye bir yere bağlanmıyor sanırım meraklılar konu hakkında tartışaniliriz.

• Bende yeni başladım şuan 3. Bölümdeki köydeyim. Atmosfer muazzam olmuş grafik ve kamera açısı gibi sorunlar olsada türü sevenlerin gözü görmeyeceğini düşünüyorum en azından benim için öyle oldu. Bekliyorum önüme çıkacak mekanları neleri görüp neler ile karşlaşacağız. Birde sorum olacak.

Arkadan bıçakla kafasını yardıklarımızı da yakmak gerekiyor mu ? Yoksa sadece silah pompalı vs ile vurduklarımızı mı yakmadan geçebiliyoruz ?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.