Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
37.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    testereliyi explosive bolt olmadan geçemezsin. biryerlerde gözünden kaçırmışsın demekki. tüm mekanları dolaş.. odalara gir. topla herşeyi.. olmadı yeniden başla.. her silahı al. geride bırakma.. gerçi büyük ihtimal 3. chapter de veriyor bir çok silahı.. uzun bir merdiven vardı sanırım, orada bir bolt vardı ama hangisiydi unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niomer1 -- 30 Eylül 2015; 16:22:49 >
    psn : kzmakca
    steam : darthmazrim
  • Oyunu bitirdim yıpratıcı bir oyundu fazlasıyla gerildim oynarken. Çok bahsedilen zorluğu mermi azlığından kaynaklanıyor. Sizi zorlayacak bir düşman yapay zekası yok ama mekanlar ve sunum geriyor. Karakterin yürümesi koşması falan Allah canımı alsada kurtulsam der gibi. Mesela testereli sadist bizi kovalarken 10 adım koşup nefes nefese kalıyoruz ve dinleniyoruz. Öyle bir şey beni kovalasa arkama bile bakmadan 5 kilometre koşarım. Genel olarak beğendim ve new game+ da yeniden başlarım ilerde.

Orijinalden alıntı: otto1234

oyunu oynuyorum şuan ancak ilk boss chapter 3 te karşıma çıktı bir türlü deviremiyorum... elimde silah hiçbir şey kalmadı hespini boşalttım üstüne ama yinede ölmüyor... yardımcı olabilecek kişi var mı..?

dostum bahsettıgın yerı hafta sonu geçtim. bir odada kolla çalışan ok sistemi var. yani kolu aşağıya ındırdıgınde yukarıdan oklar dusuyor. canavarı o kısma cekıp okları tepesınden salacaksın.

hiçbir şey yapmadan direk ölüyor. daha sonra zaten elındekı testereyı alıyorsun ve kapıyı açıyorsun olay bu.

bu arada oyunu ben çok begendım. grafikleri begenmeyenler olmus. 10 senelik konsolda böyle bir oyunu böyle grafiklerle oynamak bence büyük bir nimet.

almak isteyen düşünmeden alabilir.

bu arada oyun insanı cidden cok geriyor. korkutuyor bile diyebilirim. yasım 28 bu arada.

• Oyunu bitirdim, uzun zamandir oyun oynarken bu kadar kasildigimi hatırlamıyorum.
    Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Kasım 2015; 17:40:17 >
  • Arkadaşlar oyunu TR Psnden hazır indirimdeyken almayı dúşünüyorum. Yalniz storeden baktim dil olarak sadece ingilizce ve rusca yaziyor? TR Psnde dil olarak almanca yok mu? Oyuna sahip olan kişiler yardimci olursa cok sevinirim.

Tesekkurler

Herkes 2. bir şansı hak eder.
  • Akumu modunu bitirmenin gururuyla yaşıyorum

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Daha once satin almistim fakat bitiremeden elden cikarmistim. Tekrar almayi dusunuyorum

Bende 9. Bölüme kadar gelmiş öyle bırakıp satmıştım oyunu. Siyah bantlar kalktığı için yeniden almayı düşünüyorum ama şimdi en baştan kim başlayacak bir daha. Oyun zaten geriyor insanı aynı yerleri tekrar oynamak mesele

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Daha once satin almistim fakat bitiremeden elden cikarmistim. Tekrar almayi dusunuyorum

Bende 9. Bölüme kadar gelmiş öyle bırakıp satmıştım oyunu. Siyah bantlar kalktığı için yeniden almayı düşünüyorum ama şimdi en baştan kim başlayacak bir daha. Oyun zaten geriyor insanı aynı yerleri tekrar oynamak mesele

Yok hocam ben zorluktan oturu oynayamadigim icin satmistim siyah bantlar kalkmismi peki? Kalkmissa iyi olur.

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...

• Arkadaslar selam,
    Bu oyunu alacagim buyuk bir ihtimalle gittigidiyorda sifir jelatinli deyip 70 tlye de var 100kusur tlye de. Bunlar arasinda bir fark var mı?
    Bu oyunda tr altyazi var mi?
    Bu arada belirtmeyi unutmuşum ps4 versiyonu icin soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse -- 29 Kasım 2015; 17:50:42 >
  • beyler uzun zamandır oynamak istediğim bir oyun bir iki gün içinde alacağım. Ama hangi platforma alsam karar veremedim. Eğer oyunun hikayesi sağlam, mutlaka anlayarak oyna, diyaloglar notlar vs önemli derseniz pc için alıp türkçe yama ile oynayacağım. Ama oyunda hikaye pek yok ingilizce oynarsan çok birşey kaybetmezsin derseniz ps3 için alacağım.

Orijinalden alıntı: Njord-

beyler uzun zamandır oynamak istediğim bir oyun bir iki gün içinde alacağım. Ama hangi platforma alsam karar veremedim. Eğer oyunun hikayesi sağlam, mutlaka anlayarak oyna, diyaloglar notlar vs önemli derseniz pc için alıp türkçe yama ile oynayacağım. Ama oyunda hikaye pek yok ingilizce oynarsan çok birşey kaybetmezsin derseniz ps3 için alacağım.

Oyunun en başarılı olduğu nokta hikaye zaten. PC de devam et ama sistemin kaldırırmı dikkat et.13 lira gibi bir fiyatı var şuan steamde. Beğeneceğine eminim.

Pc'ye al kesinlikle, ortalama bir sistemin varsa rahatlıkla oynarsın. Ayrıca konsolda ekranın yarısını siyah barlar kaplıyor ve 30 fpsye sabit. Pc'de bu sorunlardan kurtulabilirsin.

Hani Annesinden dayak yediği halde yine Anne diye ağlayan küçük çocuk vardır ya..!!
    Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz.
    AŞK işte..!!
  • Sistem özelliklerim aşağıda ki gibi eğer rahatça oynarsın derseniz türkçe yama ile pc'ye alıyorum. Bu sistem ile bulaşma bu oyuna diyorsanız da mecbur ingiliççe ile ps3 de yardıracağız.

İşlemci : AMD A10-4600M Apu with Radeon (tm) HD Graphics 2.30 GHz
    Yüklü Bellek : 8 GB
    Sistem Türü : 64 bit
    Yonga Türü : AMD Radeon HD 7660G
    Çözünürlük : 1366 x 768
    Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 6144 MB
    Ayrılma Video Belleği : 2560 MB
    Yaklaşık Toplam Bellek : 6090 MB

Orijinalden alıntı: Njord-

Sistem özelliklerim aşağıda ki gibi eğer rahatça oynarsın derseniz türkçe yama ile pc'ye alıyorum. Bu sistem ile bulaşma bu oyuna diyorsanız da mecbur ingiliççe ile ps3 de yardıracağız.

İşlemci : AMD A10-4600M Apu with Radeon (tm) HD Graphics 2.30 GHz
    Yüklü Bellek : 8 GB
    Sistem Türü : 64 bit
    Yonga Türü : AMD Radeon HD 7660G
    Çözünürlük : 1366 x 768
    Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 6144 MB
    Ayrılma Video Belleği : 2560 MB
    Yaklaşık Toplam Bellek : 6090 MB

Iyi bir şekilde çalışacağını garanti edemem ama yüzde 70 ihtimal lowda sorunsuz oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 26 Aralık 2015; 18:02:30 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.