Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
872
Cevap
5
Favori
29.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz TIR var arkadaşlar onu arkasını açın içinden güzel sürpriz çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Beyaz TIR var arkadaşlar onu arkasını açın içinden güzel sürpriz çıkıyor.

Az önce o süprizi yaşadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Beyaz TIR var arkadaşlar onu arkasını açın içinden güzel sürpriz çıkıyor.

Az önce o süprizi yaşadım

çok şakacı bu japonlar
  • gençler vagonlara gelin sağlam loot var
  • Arkadaşlar sidequestleri yapın mutlaka özellikle yolda yürürken telsizinizi açın orda arada denk gelen görevler var unknown source yazıyor. O görevlerde yeni yaratıklarla karşılaşabiliyorsunuz ve bu yaratıklar oyun boyunca ara ara size zor zamanlar yaşatıyor open world de gezerken. 1.oyundaki siyah saçlı örümcek benzeri kadın gibi :D ancak bu olayları yaşamak için birtakım side questleri yapmanız lazım. Çok güzel düşünülmüş bayıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Açık dünya oyunun atmosferini bozmaya başladı diye düşünüyorum oysa oyun ne güzel başlamıştı, keşke oradan devam etseydi.

Chapter 3 deyim ağır oynuyorum side questleri de yapa yapa ilerliyorum şu ana kadar çokta olumsuz bir yorum yapamıyorum. Umarım ilk oyundaki gibi ilerki bölümlerde oyun aksiyona kaymıyodur

• Hocam sadece bu oyun için demiyorum açık dünya olayı bütün oyunları b.k etti ps 2 den beri doğru düzgün senarya odaklı oyun çıkmıyo mgs serisinin bile içine ettiler kendini tekrar dan başka bi şeye yaramıyo.GTA ve witcher hariç bütün açık dünya oyunu bi zaman sonra sıkıyo beni.

• quote:

Açık dünya oyunun atmosferini bozmaya başladı diye düşünüyorum oysa oyun ne güzel başlamıştı, keşke oradan devam etseydi.

Hocam açık dünya denmez yarı açık dünya diyebiliriz mekandan mekana gidiyorsun o mekan bitince başka mekana gidiyorsun. Sadece loot edebileceğimiz yerler çoğalmış eski oyunda böyle bir şey yoktu cephane fazlalaşmış ve daha iyi olmuş. Yan görevlerde bu yüzden koymuşlar. Yan görevler felan kesinlikle boş değil, önemli şeyler veriyor önemli silah verdi mesela, o silahı almasaydım zombiler olsun, bosslarda olsun ileri ki zamanlarda zorlanabilirdim. Her yeri didik didik araştırman gerekiyor. Oyun gayet iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla eksisi yok şuanlık. Ben Chapter 3'deyim tabi yavaş oynuyorum ileride nasıl olur hiç bir fikrim yok

• Açık dünya akar yemişim çizgiselliğini, last of us 2 regionlara ayrılmış açık dünya gelecek rez alın yanlız ev with 2 den sonra last of us iştahım kabardı yine off

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniperı fulledim kafam rahat beyin bedava

• Arkadaslar ben ilk oyunuda henuz oynamadim.outlast 1e göre sadece korku anlaminda cokmu zayif kalir ilk oyun?once ilk oyunu almayi dusunuyorum???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu karga çok değerli bir varlık,2.Güvenli Ev'in arkasında 3 tane debelenen arkadaşı öldürdükten sonra gezinirken karşılaştım kendisiyle ve bana çok yardımı oldu.Bir selam verin kendisine ve 20.000 beyin sıvısını atın cebe.

• Oyun çıktıktan sonra hemen gömülürüm diyordum, çıktığından beri evde duramadım iş güç derken o yüzden sadece 3 saat oynayabildim. Ama oyunun şu kadarı bile beni etkilemeye yetti. Bazı arkadaşlar grafiklerini beğenmemiş ama bana grafikleri çok iyi geldi, tabi eski oyunun tarzı gibi değil ama yine de aşırı beğendim. Bazı karakterlerin tipi değişmiş gibi geldi sadece. İlerde ne çıkacak bilmiyorum ama oyunun başında direk STEM'in ne amaçlı kurulduğunu ufak bahsettiler. İlk oyunu 2 kez oynadıktan sonra ee iyi de STEM tam olarak ne amaç sağlayacak şirkete diye düşünüyordum.

Bu adam STEM'e niye giriyor diye düşünüyordum onu da mantıklı bir şekilde bağlamışlar. Zaten DLC'leri oynadıysanız böyle bir iş çıkacağını tahmin etmişsinizdir. Karakterlerin ve haunted'ların animasyonları çok başarılı. Sebastian arada üstünü siliyor, etrafa bakıyor, kokudan rahatsız oluyor. Aynı şekilde haunted'lar da diğer oyunlarda alıştığımız gibi değil. Yürüyüş tarzını çözüp, arkasından giderken çok zorlandım. Sürekli dönüyorlar, etrafa bakıyorlar ve izlerseniz aynı şeyleri yapıp durmuyorlar. Karakter konusunda şimdilik tek beğenmediğim Sebastian'ın sesi değişmiş. Bir önceki oyundaki sesine çok benziyor ama keşke değiştirmeselerdi aktörü.

İlk oyunu oynarken aslında herkesin rahatsız olduğu black bar'ı ve çatışma sisteminin çok iyi olmamasını beğenmiştim çünkü oyunun gerilimi arttıran bir unsur olarak görmüştüm. İkinci oyunda nasıl yapacaklardı diyordum ama yine silah'ı düz tutamaması ve kameranın karaktere çok yakın olması ile başarmışlar.

Oyundan şu an için tek beklentim umarım Ruvik'i görürüz, yine önceki oyundaki gibi ilerde baya detaylı bir şekilde tasarlanmış yerler varken bir anda başka yerlere gideriz ve Sebestian'ın karısı ne iş, firmanın gerçek amacı ne bunları bize sunar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Bu karga çok değerli bir varlık,2.Güvenli Ev'in arkasında 3 tane debelenen arkadaşı öldürdükten sonra gezinirken karşılaştım kendisiyle ve bana çok yardımı oldu.Bir selam verin kendisine ve 20.000 beyin sıvısını atın cebe.

Oyun çok karanlık hocam, oyunun parlıklığı arttırın bir şey gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile

Arkadaslar ben ilk oyunuda henuz oynamadim.outlast 1e göre sadece korku anlaminda cokmu zayif kalir ilk oyun?once ilk oyunu almayi dusunuyorum???

Outlast ta aksıyon yok korku oyunu, evil within farklı bir oyun yani gerilim-aksıyon oyunu diyebiliriz. evil with de pek çok silah vs kullanır bunları geliştirirsin saklanma mekaniği ara ara oluyor oyuncunun tercihine kalmış diyebilirim. Yani 2 oyunun kulvarları farklı karşılaştıramayız.

• Outlast ile hiç alakası yok hocam. Bu daha çok Aksiyon/Gerilim türünde. Psikolojide var tabi. Tarzınızı bilemiyorum ama gerilim/aksiyon oyunlarını, bu tarz oyunları seviyorsanız alın. Şöyle de diyebiliriz daha önce Resident Evil serilerini oynadıysanız, Silent Hill serisi olsun mesela bu oyunuda her türlü seversiniz.
  • quote:

quote:

Bu karga çok değerli bir varlık,2.Güvenli Ev'in arkasında 3 tane debelenen arkadaşı öldürdükten sonra gezinirken karşılaştım kendisiyle ve bana çok yardımı oldu.Bir selam verin kendisine ve 20.000 beyin sıvısını atın cebe.

Fener kapalı olduğundan öyle görünüyor,oynarken rahatsız etmiyor beni parlaklık,çok parlak olunca renk kaybı oluyor ekran beyazlaşıyor o da rahatsız ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Fener kapalı olduğundan öyle görünüyor,oynarken rahatsız etmiyor beni parlaklık,çok parlak olunca renk kaybı oluyor ekran beyazlaşıyor o da rahatsız ediyor.

Doğru diyorsun hocam belli bir zaman sonra gözler ağırmaya başlıyor renkler rahatsız ediyor ama bu oyun karanlık olduğu için rahatsız etmedi beni hiç 5 saat oynadım bugün hala oynamak istiyorum ama gerilimi çok var fazla da kaptırmak istemiyorum. Bu yeşilliklerin arasına gizlenince gözükmüyorsun ya, o olay bazen işe yaramıyor neden öyle? zombi görünce direk dalıyor. Yapay zeka ilk oyuna göre daha kolaylaşmış gibi geldi, fazla seni kovalamıyorlar belli bir yere kadar. İlk oyunda affetmiyorlardı ya, direk üstüne çuvallanıyordu hepsi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun hocam belli bir zaman sonra gözler ağırmaya başlıyor renkler rahatsız ediyor ama bu oyun karanlık olduğu için rahatsız etmedi beni hiç 5 saat oynadım bugün hala oynamak istiyorum ama gerilimi çok var fazla da kaptırmak istemiyorum. Bu yeşilliklerin arasına gizlenince gözükmüyorsun ya, o olay bazen işe yaramıyor neden öyle? zombi görünce direk dalıyor. Yapay zeka ilk oyuna göre daha kolaylaşmış gibi geldi, fazla seni kovalamıyorlar belli bir yere kadar. İlk oyunda affetmiyorlardı ya, direk üstüne çuvallanıyordu hepsi

Bu oyun ilk oyuna göre çok daha açık alanda olduğundan kaçmak daha kolay oluyor bununla beraber bu oyunda ilk oyuna kıyasla enerji daha geç bittiğinden kaçma süresi daha uzun oluyor bu yüzden daha rahat kaçıyorsun.Ayrıca animasyonların çeşitlenmesi ve etrafa çalı gibi rahatça saklanabileceğimiz kısımların eklenmesi gözden kaybolmayı daha da kolaylaştırıyor.Benim düşüncem yapay zekada gelişme var ama oyun açık alanda geçiyor diye pek belli olmuyor.Düşmanlar çok daha hareketli ve tetikte bu oyun,1.oyunda bu kadar hareketli değildiler,bu oyunda sesini bile duyuyorlar sonra bir anda arkalarına bakıp indiriyorlar,grup halindekiler ise seni fark ettiğinden çok iyi yayılıyorlar,bir tanesi görse hepsi üstüne geliyor.

• quote:

İlk oyunda da mekanlar çok dardı ama nispeten yavaş da hareket ettiklerinden kovalamayı bırakmaları bence normal.

Oyunda kendini savunma gibi bir özellik var mı? Düşman ataklarına karşı. Counter Attack fena olmazdı

Gizlilik özelliklerinden tekme atmayı açarsanız,düşmanları kendinizden uzaklaştırabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.