Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
29.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun lokum gibi oynamayan kalmasın eski topraklar kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 13 Ekim 2017; 9:25:7 >
  • İlk oyun belkide en sevdiğim 5 oyundan biriydi. O derece hayran kalmıştım. 3 kere bitirdim. Fİyatı düşsün hemen alacağım 2. yi.
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda 60 FPS yi ne yapacaklar onu merak ediyorum. Herkeste bir 60 FPS sevdası almış başını gitmiş. Bu tür oyunlarda bir hantallık olacak işin kilit noktalarından biri bu.

Oyunu zaten öyle bir anlatıyorsun ki gidip konsol alacağım :) cidden ağzımın suyu aktı. Re, Re 2 ve Re 3 dönemlerine döndürdün beni :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyun lokum gibi oynamayan kalmasın eski topraklar kaçırmayın derim

Dayanamadım alıyorum bu yorumlar üzerine zaten ;)
  • 1. oyunu çok sevememe rağmen 2 oyunun yorumların pozitifliğini görünce dayanamadım bende aldım :)
  • platin işi kasıcı mı zor mu, oyunu birden fazla bitirmek gerekiyor mu
    ona göre sec hesap alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 13 Ekim 2017; 10:35:39 >
  • platin kasmak feci zor biraz baktım 4 kere falan bitirmek gerekiyormuş.bide akumu zorluk modu varki aman aman
  • Oyunun çok dokunaklı bir anlatım tarzı var biraz karışık gibi gelebilir ama hikaye ve sunum inanılmaz olmuş.....

Oyunda ki ana karakterin yoğun duygularını,mücadelesini çok güzel aktarmışlar bizlere.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar classic modda toplamda 7 save hakkımız varmış. Stealth ilerleme şansımız olduğu için ilkine göre daha kolay diyorlar. Boss savaşlarıda daha azmış. Acaba bu modda Akumu zorluk gibi tek mi atıyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

ilk oyunu benim gibi yerden yere vuranlar beğenir mi peki

İlk oyunda beğenmediğin neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

quote:

Orijinalden alıntı: french press

ilk oyunu benim gibi yerden yere vuranlar beğenir mi peki

İlk oyunda beğenmediğin neydi?

sıkıcı aksiyon fazlalığı, grafik ve oyun motoru sorunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyun lokum gibi oynamayan kalmasın eski topraklar kaçırmayın derim

lokumun yanına Türk kahveside iyi gider hocam
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    30 yasinda bir oyuncu olarak ilk oyunu bende cok begenmistim:) boyle oyunlar piyasaya fazla dusmuyo çöp gibi oldu oyun piyasasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Arkadaşlar classic modda toplamda 7 save hakkımız varmış. Stealth ilerleme şansımız olduğu için ilkine göre daha kolay diyorlar. Boss savaşlarıda daha azmış. Acaba bu modda Akumu zorluk gibi tek mi atıyorlar?

İlk oyunu %100 ledim. İlk oyundan kolay değil. Tek atmıyorlar. İlk oyun gayet basitti, herşeyi green jel ile upgrade ediyoduk. Akumu'da upgrade yasak değildi. Bu oyunda classic modda ne Sebastian'ı ne de silahları upgrade edemiyosun. Bu platinum casualların harcı değil yani.Öldüğün zaman en son nerede save ettiysen oraya atıyor, ilk oyunda tek vuruşta yatsan bile checkpointten devam ediyodun. Ben bugün oyunu bitiricem survivalda. Sonra NG+ da yan kupaları toplamaya başlıcam. Classic'ı sona bırakıcam.

@french press

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 13 Ekim 2017; 13:46:50 >
  • Bende dayanamadım valla direk aldım kaçmaz
  • Oyunun bossları nasıl arkadaşlar? ilk oyunun bossları gibi çıldırtıyor mu?
  • Öğlen aldım bende, şuan 3 saati kaldı tam inmenin bitmesine. Akşam korku ve heyecan şöleni var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 13 Ekim 2017; 14:41:7 >
  • Uzun zaman önce platform değiştirip steam'e geçtim. Playstation 4 ü sadece netflix için açıyorum (malum, tv ye bağlı diye) bir de bir kaç exc için bekletiyorum. Gow, last of us red dead redemption vs. Bunlar dışında genelde işim olmuyor.

Forumun ps bölümüne de koca forumda oyun konuşulabilen tek yer olarak gördüğüm için arada takılıyorum. Neyse. Az önce 60 fps ne ya gereksiz diyen biri gördüm. Sinirlerim bozuldu :). Bir yanlışı, bir eksikliği, 'gereksiz, böyle de güzel ' diye diretmek gerçekten çok anlamsız. Ağır bir from software fanıyım. Ds3 ü çıkar çıkmaz ps4 e aldım. Keyifle bir süre oynadım. Sonra sevdiğim bir arkadaş steamden hediye etmiş sağolsun. Boş zamanım vardı, format falan derken bir de pc de göreyim dedim. 10 dk sonra ilk dediğim 'yahu ben çile çekiyormuşum' oldu.

Bakın ben bu cihazda keyifle uncharted 4 de oynadım. Bloodborne da oynadım. ben ayıla bayıla saniyede 10 kareye kadar bile düşen shadow of colossusu ps2 de bitirdim. Gram gocunmadım. ama yıl olmuş 2017. Elimizin altında ferrariler var. Ve biz 100 ün üstüne çıkamıyoruz. Açın youtube'u herhangi bir multiplatform oyunun ps4 walkthrough'ını izleyin. Bir de gidin onu pc 60 fps ultra diye aratın da görün hangisini rahatça izleyebiliyorsunuz diye. Çözünürlüğe bir şey diyemem. Çok mu elzem tartışılır ama şu 60 fps kare sayısı bence bu devirde artık bir şekilde sağlanmalı. Yeteneksiz developerlar yüzünden kısır bir jenerasyon gördük bu bir kaç sene. Bir de kalkıp oyuncular da savunmaz mı 30 fps yi. neymiş sinematik oluyormuş. Git redditte anlat hadi evrensel olsun bu söylediğin. Nasıl çullanıyorlar üstüne adamın :).

Ben bu oyunun ilkini o kadar beklemiştim ki.Sonra çıktı 1 saat zor dayandım o dönem. Grafik ps2-3 arası, oyun kasım kasım kasılıyor. Oynayamadım. Ki ben gerçekten aramazdım o zaman böyle fps falan. Farkın bu kadar gerekli olduğunu bilmezdim. Ama o animasyonlar oynatmıyordu oyunu bana. Birileri de kalkıp sinematik atmosfer diyor. Hay sinematikler ısırsın seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Uzun zaman önce platform değiştirip steam'e geçtim. Playstation 4 ü sadece netflix için açıyorum (malum, tv ye bağlı diye) bir de bir kaç exc için bekletiyorum. Gow, last of us red dead redemption vs. Bunlar dışında genelde işim olmuyor.

Forumun ps bölümüne de koca forumda oyun konuşulabilen tek yer olarak gördüğüm için arada takılıyorum. Neyse. Az önce 60 fps ne ya gereksiz diyen biri gördüm. Sinirlerim bozuldu :). Bir yanlışı, bir eksikliği, 'gereksiz, böyle de güzel ' diye diretmek gerçekten çok anlamsız. Ağır bir from software fanıyım. Ds3 ü çıkar çıkmaz ps4 e aldım. Keyifle bir süre oynadım. Sonra sevdiğim bir arkadaş steamden hediye etmiş sağolsun. Boş zamanım vardı, format falan derken bir de pc de göreyim dedim. 10 dk sonra ilk dediğim 'yahu ben çile çekiyormuşum' oldu.

Bakın ben bu cihazda keyifle uncharted 4 de oynadım. Bloodborne da oynadım. ben ayıla bayıla saniyede 10 kareye kadar bile düşen shadow of colossusu ps2 de bitirdim. Gram gocunmadım. ama yıl olmuş 2017. Elimizin altında ferrariler var. Ve biz 100 ün üstüne çıkamıyoruz. Açın youtube'u herhangi bir multiplatform oyunun ps4 walkthrough'ını izleyin. Bir de gidin onu pc 60 fps ultra diye aratın da görün hangisini rahatça izleyebiliyorsunuz diye. Çözünürlüğe bir şey diyemem. Çok mu elzem tartışılır ama şu 60 fps kare sayısı bence bu devirde artık bir şekilde sağlanmalı. Yeteneksiz developerlar yüzünden kısır bir jenerasyon gördük bu bir kaç sene. Bir de kalkıp oyuncular da savunmaz mı 30 fps yi. neymiş sinematik oluyormuş. Git redditte anlat hadi evrensel olsun bu söylediğin. Nasıl çullanıyorlar üstüne adamın :).

Ben bu oyunun ilkini o kadar beklemiştim ki.Sonra çıktı 1 saat zor dayandım o dönem. Grafik ps2-3 arası, oyun kasım kasım kasılıyor. Oynayamadım. Ki ben gerçekten aramazdım o zaman böyle fps falan. Farkın bu kadar gerekli olduğunu bilmezdim. Ama o animasyonlar oynatmıyordu oyunu bana. Birileri de kalkıp sinematik atmosfer diyor. Hay sinematikler ısırsın seni.

Hayranim su alinti yapmaya çekinip alttan alttan giydirmeye calisanlara. Hayranim

O izledigin filmler kac fps'de cekiliyor bir git bak bakalim. Filmleri 60 fps izliyor sanki zaar. 30 60 farkini bilmiyoruz sanki sagol youtube'dan izlememizi onerdigin icin tuh ya bak goruyomusun 60 olunca nasil guzel izleniyormus bak sen hemen gidip bir izleyeyim bari.

Bu oyunun kilit noktasi sinematik deneyim vermesidir burada bos bos konusacagina oyunu acip oynarsan grafiklere uygulanmis filtrelerden, kamera acilarindan, isiklandirmalardan tut her pikselinin sinema yapisi olusturmak icin tasarlanmis oldugunu gorursun. 60 fps bu oyunu yapaylastirir yapilip yapilamama konusu degil bu. Keske sizin gibi robotlar icin 60 fps dusurulmus grafik secenegi eklenseydi de su oyunu bir rahat birakip robot gibi oynayip bitirip cekip gitseydiniz.

Sanki oynadigi oyun bir fifa bir gran turismo da 30 fps diye eriniyor pasam. Ilk defa renkli televizyon alip bizimki en renklisi deyip renk ayarini sona dayayanlar gibisiniz her oyun 60 olsun 60 60 60 istiyoruz!!!!!! 60 fps oyunlar 20 senedir oynanabiliyor pc'de neden o zamanlar tutturmuyordunuz her oyun 60 olsun diye. Aman bir sey populer olmasin 60 4k muhabbeti cikti ya herkes pesinde kossun butun oyunlar 60 olsun yakissin yakismasin onemli degil 60 olsun cocugumu keserim 60 olsun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ekim 2017; 15:58:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Uzun zaman önce platform değiştirip steam'e geçtim. Playstation 4 ü sadece netflix için açıyorum (malum, tv ye bağlı diye) bir de bir kaç exc için bekletiyorum. Gow, last of us red dead redemption vs. Bunlar dışında genelde işim olmuyor.

Hayranim su alinti yapmaya çekinip alttan alttan giydirmeye calisanlara. Hayranim

O izledigin filmler kac fps'de cekiliyor bir git bak bakalim. Filmleri 60 fps izliyor sanki zaar. 30 60 farkini bilmiyoruz sanki sagol youtube'dan izlememizi onerdigin icin tuh ya bak goruyomusun 60 olunca nasil guzel izleniyormus bak sen hemen gidip bir izleyeyim bari.

Bu oyunun kilit noktasi sinematik deneyim vermesidir burada bos bos konusacagina oyunu acip oynarsan grafiklere uygulanmis filtrelerden, kamera acilarindan, isiklandirmalardan tut her pikselinin sinema yapisi olusturmak icin tasarlanmis oldugunu gorursun. 60 fps bu oyunu yapaylastirir yapilip yapilamama konusu degil bu. Keske sizin gibi robotlar icin 60 fps dusurulmus grafik secenegi eklenseydi de su oyunu bir rahat birakip robot gibi oynayip bitirip cekip gitseydiniz.

Sanki oynadigi oyun bir fifa bir gran turismo da 30 fps diye eriniyor pasam. Ilk defa renkli televizyon alip bizimki en renklisi deyip renk ayarini sona dayayanlar gibisiniz her oyun 60 olsun 60 60 60 istiyoruz!!!!!! 60 fps oyunlar 20 senedir oynanabiliyor pc'de neden o zamanlar tutturmuyordunuz her oyun 60 olsun diye. Aman bir sey populer olmasin 60 4k muhabbeti cikti ya herkes pesinde kossun butun oyunlar 60 olsun yakissin yakismasin onemli degil 60 olsun cocugumu keserim 60 olsun!!!

Alıntı yapmaya çekindiğimi mi düşünüyorsun bu varsayım ve gocunma niye?. Ayrıca ben senin değil farklı birinin yorumunu gördüm. Direk alıntı yapmaya da gerek duymadım. Farklı şeylerden bahsediyorum. istediğim gibi alıntı da yaparım cevap da yazarım. Sana mı soracağım ? Harbi harbi bir şeylerden çekindiğimi korktuğumu falan mı zannediyorsun sen ya ? Ahaha

Ben bir oyuncu olarak daha iyisini istiyorum. Daha azını istemenin mantıksız olduğunu, bu devrin kaldırabileceği bir değer olduğunu düşünüyorum saniyede 60 kare sayısının. Evet elzem güzel kardeşim. Sen taşla ben seninle böyle konuşurum önemli değil. EVET EŞŞEK GİBİ DE ELZEM 60 fps kare sayısı. Bir kere nasıl bir akıcılık sağladığını görünce bırakamıyorsun. Bu mekanik klavye ve membran klavye kullanma arasındaki fark gibi bir şey. Açıklamak için bir çok yönden bakmak gerekiyor. İnsan gibi tartışacaksan konuşuruz. Tavrını değiştir lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.