Şimdi Ara

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
5
Favori
29.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun işte şimdi olmuş hem Resident evil dan hem Silent hill den karışık ortaya süper bir şey çıkmış .....Çok oyun oynayan birisi değilim ama böyle oyunları affetmem arkadaş :)

Daha çok ilerlemedim ama oyun mükemmel olmuş insanı içine çekiyor ....... Hey gidi hey seneler önce Resident Evil 2 de böyle heyecan yapıyordum yaşlandık artık ama heyecan yine var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xleonhart kullanıcısına yanıt
    60fps ye gerek duyulan bir oyun değil ağır ve yavaş ilerliyorsun zaten 60fps ye zerre kadar ihtiyaç yok bu oyunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Akiyor gurul gurul akiyor oyun. Ilk oyunu begenenler buna erir biter.

THE EVIL WITHIN 2|PS4 ANA KONU

Muhteşem gözüküyor aldık iniyor kaldı 3 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

PC'ye 117 liradan aldım. PS4 için ise sponsorum tarafından gelecek. Bu hafta sonu evlere şenlik. :)

oyunu nerden aldın 117 ye?
  • Bu oyunun en guzel yani sinematik ve 30 fps olmasi. Sinematik etkisi buradan gelir zaten. Her oyunu 60 isteme huyunuz bir bitmedi biz yeni nesilden siyrilip dinazor kafasinda oyun oynamak istiyoruz burada bile rahat birakmiyorsunuz yok 60 fps yok 4k bir bitmediniz.

Buyur 4k 60 fps olsun bu oyun da. Adamlar sinematik tonlarin icine girmis resmen hala zip zip hizli fast paced oyun bekliyorsunuz. Bir rahat birakin sinema yapisinda oyun oynamak isteyenler de var burada. Bakin Fortnite oynayin yan konuya alalim bu arkadaslari zip zip vurun herkesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ekim 2017; 21:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav oyun 30 fps olsa ne olur 60 fps olsa ne olur böyle oyunlarda bunlara bakılmaz .....Bizim gibi eski kurt oyuncular bunlara bakmaz

Bu arada grafikler süper olmuş

• söylediklerinin altına imzamı atıyorum
  • Bu arada bizim Sebastian bu oyunda asiri Keanu Reeves'e benzetilmis. Cok yakismis boyle bir oyun icin.

• Şu oyunun ilki indirime girdiğinde alacaktım ama kiminin çok beğenip kimininde gömdüğünü görünce vazgeçtim. 2. Oyunda gösterildiği kadarıyla hoşuma gitti ilki indirime girerse denemeye değer mi sizce?

• quote:

Bu arada bizim Sebastian bu oyunda asiri Keanu Reeves'e benzetilmis. Cok yakismis boyle bir oyun icin.

Animasyonları da biraz Last of Us da ki Joele benzemiş .....Ayrıca oyunda Last of Us dan izlerde var....

• Oyunda ilk defa tabancayi kullandigim an oldu ve vurus mekanikleri vurulanlarin tepkileri dususleri muazzam. Resident evil'in eksik kaldigi bir noktaydi bunu cok iyi kapatmis bu oyun.

• quote:

Bu oyunun en guzel yani sinematik ve 30 fps olmasi. Sinematik etkisi buradan gelir zaten. Her oyunu 60 isteme huyunuz bir bitmedi biz yeni nesilden siyrilip dinazor kafasinda oyun oynamak istiyoruz burada bile rahat birakmiyorsunuz yok 60 fps yok 4k bir bitmediniz.

Buyur 4k 60 fps olsun bu oyun da. Adamlar sinematik tonlarin icine girmis resmen hala zip zip hizli fast paced oyun bekliyorsunuz. Bir rahat birakin sinema yapisinda oyun oynamak isteyenler de var burada. Bakin Fortnite oynayin yan konuya alalim bu arkadaslari zip zip vurun herkesi.

Ağzına sağlık, en büyük korkumda bu zaten Senaryolu oyunların bu tarz korku oyunlarının bitmesi ve piyasanın tamamiyle salak saçma sapan online oyunlarla dolması.

Evil Within 2'nin kaç puan alacağı zerre umrumda değil çünkü böyle bir oyun oynayamıyorum artık, çünkü yok. Tüm Silent Hill serisini bitirmiş bir Dinazor olarak böyle oyunlara açım.

O yüzden ALLAH, Naughty Dog, Bethesda, Rockstar gibi senaryo oyunları eden firmaları başımızdan eksik etmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorluyol

quote:

Bu arada bizim Sebastian bu oyunda asiri Keanu Reeves'e benzetilmis. Cok yakismis boyle bir oyun icin.

Animasyonları da biraz Last of Us da ki Joele benzemiş .....Ayrıca oyunda Last of Us dan izlerde var....

Evet ozellikle egilip kalkmalar Joel'i hatirlatiyor. Last of us gibi efsane bir oyunu ornek almalari ayri bir guzel.

Bu arada catisma sistemi rahat analoglarin tepkisi guzel. Kamera acisi tabii ki dar bilincli olarak yapilmis iyi ki de boyle yapilmis. Herkesi birden gorememek oyunu geren ve gercekci yapan onemli etken. Birine nisan aldigimizda ekranda baska birini cogunlukla goremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ekim 2017; 21:36:37 >
    şu 30fps takıntısı nedir anlamadım. bu konsolun gücü belli. 60fps oyun çıkması için birçok grafik iyileştirmesinden vazgeçmek zorunda kalacaklar.eğer optimizasyon sıkıntısı yoksa ve fps genelde sabit kalabiliyorsa ben hiç bi rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

şu 30fps takıntısı nedir anlamadım. bu konsolun gücü belli. 60fps oyun çıkması için birçok grafik iyileştirmesinden vazgeçmek zorunda kalacaklar.eğer optimizasyon sıkıntısı yoksa ve fps genelde sabit kalabiliyorsa ben hiç bi rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım şimdiye kadar.

Optimizasyon harika performans kilitli ne cikiyor ne iniyor. Kontrollerin tepkisi cok guzel gecikme yok oyun cok akici. Deadzone da cok iyi ozellikle sag analog icin.

• oyunun Türkiye dijital platformlarındaki satış fiyatları yorumları alalım ;

PSN-TR : 209 TL

XBOX LIVE-TR : 311,25 TL

STEAM-TR : 266,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Ekim 2017; 21:40:21 >
  • Ula noluyor burda millet çıldırmış kredi kartı ekstresi kesilmedi daha gaza getirmeyin adamı 😄😄 atmosfere bak aga ya Korkut beni mikami 😁😁 bu ay ki oyunlar fena hatunla görüşmesem de ewil withinmi alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lıfenorm -- 12 Ekim 2017; 21:44:34 >
    CDKeys den almış olabilir bende ordan aldım aynı fiyata.
  • PC de kırmışlar oyunu beleşe akıyor millet biz konsolcular 200₺ bayılalım.

• Şimdi ben bu sene spor oyunları haricinde yakın zamanda 2 oyun aldım biri PC için Conarium oyunu digeride Ps4 için bu oyun ikiside senaryo odaklı oyun......Böyle oyunların değerini bilmek gerekli ......

Böyle oyunları çok hızlı oynamiyacaksin yavaş yavaş düşünürek konuyu ve kurguyu anlayarak oynayacaksın işte o zaman keyif tavan yapıyor :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.