< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarmisak2 -- 13 Ekim 2017; 20:28:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarmisak2 -- 13 Ekim 2017; 20:28:8 > |
Resident evil 7 satır kayması ve altyazıların geç gelmesi sorununu çözdük. Çok ufak farkedilmeyecek kadar ufak bir sorun var. Oda, oyunda 6 adet sinematik dosya var. Yalnızca sinematik dosyada karakter sıkıntısı mevcut. Bittikten sonrasıda biraz problem. Tek dosya ve boyutu oldukça büyük. Bütün olumsuzluklara rağmen M.Gündoğan yapılacak demişti. Başlansaydı duyurulurdu diye düşünüyorum.
The evil within 2'yi duyurması an meselesidir. Resident evil 7'yi büyük ihtimal kimse başlamazsa arkasından çevirecektir diye düşünüyorum. Uzun süredir çevirmek için within'gi beklediğini biliyorum. Şimdi onun ağzından konuşmak olmaz re7 ile ilgili. Kendi, vakti zamanı gelince çevirmeye başlarsa duyurusunu yapacaktır. Olduki çevirmedi, benim pusulam nier Automata projem bittikten sonra shadow of war'ı veya http://store.steampowered.com/app/485510/Nioh_Complete_Edition___Complete_Edition/ Nioh oyununu gösteriyor ama araya sıkıştırabilirim gibi gibi gibi. Tabii kimse başlamazsa |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 14 Ekim 2017; 11:24:38 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 14 Ekim 2017; 13:19:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 14 Ekim 2017; 15:37:28 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 14 Ekim 2017; 16:51:45 > |
|