Şimdi Ara

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
13
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Beklediğim oyunlar arasında zirvedeyken zaten Starfield'ı bile bu şekilde görünce ben beklentiyi iyice dibe indirmiştim hocam. Skyrim'in gelişmiş hali gibi bir oyun çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi. Tamam önceki oyunlar zamanına göre efsaneydi, modlarla hala oynanırlar bir şekilde ama Oblivion Remastered'dan gördüğümüz üzere bu mekanikler günümüzde hiç çekilmiyor. Bir oyunun oynanabilir hale gelmesi için modcuların mod yapmasını beklememeliyiz. Yükleme ekranları sanki bu işin ufak bir parçası gibi geliyor. Daha kütük özellikler bekliyorum bu oyundan. Umarım yanılırım. The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] 

Hocam şahsi fikrim kcd2 rpg ler içinde zirvedir şu an. Gönül ister ki tes6 da o ayarda çıksın. Creation engine kullanacağı kesin bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla Skyrim in gelişmişi olacak o da kesin gibi 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sızıntılardan sonra hemen onaylamış Todd efendi. İşler yolunda giderse 2028 sonu deniliyordu sızan bilgilerde. Duyurulduğu tarihten minimum 10 yıl sonra çıkacak bu oyun. Çok erken duyurdular.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]

“Elder Scrolls evrenine geri dönmek harika bir şey. İnternette sıkça söylendiği gibi, uzun zaman oldu. Sektör, donanım ve tüm bunlar, son oyunumuzdan bu yana çok büyük bir gelişme kaydetti. Önümüzde bizi bekleyenler için gerçekten heyecanlıyım, çünkü fırsatlar, donanım, görüntü işleme, tüm bunlar... olanaklar inanılmaz! Dürüst olmak gerekirse, bazen olan biteni görüyorum ve “Skyrim günlerindeki Angela bunu asla hayal edemezdi” diyorum ve bunun bir parçası olmak harika bir şey. Ve umarım, hayranlarımız oyunu oynadıkları gün, özellikle de markalarımıza ömür boyu sadık kalanlar, tüm bunların ne kadar ilerlediğini gerçekten görebilirler. Bunu şu anda görebilirsiniz: Orijinal Oblivion'u ve Oblivion'un remaster versiyonunu yükleyin, tüm bunların ne kadar ilerlediğini görebilirsiniz. Bu yüzden benim için The Elder Scrolls VI, bir geliştirici olarak gerçekten çok heyecan verici olan, ama aynı zamanda sektörümüzde ne kadar yol kat edildiğini düşünmeyi seven biri olarak da gerçekten çok heyecan verici olan sonsuz bir olasılıklar dizisi. Harika olacak. Harika! [güler]”

- Angela Browder | Studio Director

Gerçekten çok iyi ilerliyor. Stüdyonun büyük bir kısmı VI üzerinde çalışıyor ama şunu söyleyeyim: Her zaman bir örtüşme oluyor. Yani geliştirme süreçlerinin iç içe geçmesine fazlasıyla alışığız. Ayrıca projelere kendimizi iyi hissettirecek kadar uzun ön yapım süreçleriyle giriyoruz. Bu bir süreç. Hepimiz biraz daha hızlı – hatta çok daha hızlı – ilerlemesini isterdik ama doğru şekilde yapmak istediğimiz bir süreç bu.

- Todd Howard | Director and Executive Producer

"İlerliyor diyebilirim! Komik olan, oyuncuların bize uyguladığı zaman baskısını biz kendimize uygulamıyoruz. Ve bunun, oyunu oynamak için can atan oyuncular için sinir bozucu olabileceğini biliyorum. Oyunlar uzun zaman alıyor ve sürekli erteleniyor; GTA yine ertelendi, ki bu yapabilecekleri en akıllıca şeydi, çünkü bu büyüklükteki oyunların yapımı uzun zaman almakla kalmıyor, aynı zamanda düzeltmek, cilalamak ve hataları gidermek de uzun zaman alıyor. Peki, hayranlar gerçekten ne istiyor? Beklenenden önce çıkan ve beklentilerini karşılamayan bir oyun mu istiyorlar? Yoksa fırında yeterince uzun süre pişirilip, fırından çıktığında lezzetli olan hindi mi istiyorlar? Bence insanlar bunu isteyecek. Bu yüzden, zamanımızı alacak ve harika olması için ne kadar gerekiyorsa o kadar zaman ayıracağız."

- Emil Pagliarulo | Studio Design Director

Kaynak: Gameinformer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 16 Aralık 2025; 22:40:41 >

• oyun haberleri - merlininkazani.com
    Elder Scrolls 6 Motoru Unreal Teknolojisiyle Yenileniyor
    https://www.merlininkazani.com/elder-scrolls-6-motoru-unreal-teknolojisiyle-yenileniyor-haber-131550

Bethesda Creation Engine’i Elder Scrolls 6 için Güçlendiriyor
    Güvenilir kaynaklardan Jez Corden’in aktardığı bilgilere göre Bethesda, Elder Scrolls 6 için Creation Engine’i güncellerken Unreal Engine’den seçili teknolojileri kendi sistemine entegre ediyor. Microsoft’un da bu süreçte teknik uzmanlarla destek verdiği, özellikle The Coalition’dan Kate Rayner’ın projede rol aldığı belirtiliyor.

TES 6’nın tamamen Unreal Engine’e geçmeyeceği, Creation Engine’in güncellenmiş versiyonuyla çalışacağı vurgulanıyor. Oblivion Remastered örneğinde olduğu gibi grafiklerde Unreal kullanılsa da oyun mantığı Creation Engine üzerinde devam edecek. Bu da Bethesda’nın kendi teknolojisini korurken modern çözümlerden faydalanma stratejisini gösteriyor.

• Yakın zamanda tekrardan skyrim oynadım. Oynamışken başarımları da fulledim. Ardından oblivion remastereda geçtim. Şunu anladım ki yatıp kalkıp bethesda oyun motoruna dua etmemiz lazım. Ue 5 garabeti elden scrolls ruhunu alıp götürmekle kalmamış performans sorunları da saç baş yolduruyor. Eskiden bethesdanın oyun motorunu değişmesi gerektiğini söylüyordum ama vazgeçtim sımsıkı sarılsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fallout 3 ve New Vegas için de Oblivion tarzı remakeimsi remastered gelecek diye söylentiler var. UE5 ile gelecekse s*çtık o zaman The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] . Creation Engine’i geliştiriyorlarmış umarım şu motoru biraz adam ederler de çağ dışı kalmışlığından kurtuluruz. Denize düşen yılana sarılı misali The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] .

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Adamlar o kadar utanmaz arlanmaz ki hocam obliviona güncelleme de getirmiyorlar. Cdpr gibi ürününün arkasında duran bir firma olsa unreal sürümünü 5.7 ye günceller o kasma problemlerinden de kurtulurduk. Hadi benim 6700xt eski diyeceğim de 5090 da bile 40 50 fps oynuyorlar resmen utanç verici. Oblivion remastered kısa süreli vurgun yapımı olarak kaldı benimde 27 doları çarptılar Bir daha u5 oyunu almak mı tövbeler olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 10 Ocak 2026; 9:6:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesda’dan 2023’te ayrılan Kurt Kuhlmann, Elder Scrolls 6’nın Fallout 4’ten sonra geliştirilmesinin planlandığını ve Todd Howard’ın kendisine lead designer rolü sözü verdiğini ifade etti. Ancak yıllar içinde bu görev başkasına verildi. Skyrim’in büyük başarısının ardından stüdyo kültürünün değiştiğini belirten Kuhlmann, Fallout 4’ün ardından Elder Scrolls 6 yerine önce Fallout 76, ardından da Starfield’ın geliştirildiğini söylüyor. Starfield’ın ise önceki projelere kıyasla çok daha uzun ve sorunlu bir süreç yaşadığını da ekliyor. Şirket içindeki problemlerin Microsoft satın alımından önce başladığını vurgulayan Kuhlmann, zamanla Todd Howard dahil üst düzey tasarımcıların yaratıcı süreçten uzaklaşıp daha çok bürokratik rollere kaydığını dile getiriyor. Kuhlmann’ın planladığı Elder Scrolls 6, Empire Strikes Back benzeri daha karanlık bir tona sahip olacaktı. Elf üstünlükçüler ana düşman olarak öne çıkacak ve hikayenin sonunda kazanan taraf olarak Elder Scrolls 7’ye zemin hazırlayacaktı.

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]
    The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Tourens (@tourenscom) on X
    https://x.com/tourenscom/status/2012335023341391967?s=20

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.