Şimdi Ara

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
12
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Beklediğim oyunlar arasında zirvedeyken zaten Starfield'ı bile bu şekilde görünce ben beklentiyi iyice dibe indirmiştim hocam. Skyrim'in gelişmiş hali gibi bir oyun çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi. Tamam önceki oyunlar zamanına göre efsaneydi, modlarla hala oynanırlar bir şekilde ama Oblivion Remastered'dan gördüğümüz üzere bu mekanikler günümüzde hiç çekilmiyor. Bir oyunun oynanabilir hale gelmesi için modcuların mod yapmasını beklememeliyiz. Yükleme ekranları sanki bu işin ufak bir parçası gibi geliyor. Daha kütük özellikler bekliyorum bu oyundan. Umarım yanılırım. The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] 

Hocam şahsi fikrim kcd2 rpg ler içinde zirvedir şu an. Gönül ister ki tes6 da o ayarda çıksın. Creation engine kullanacağı kesin bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla Skyrim in gelişmişi olacak o da kesin gibi 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sızıntılardan sonra hemen onaylamış Todd efendi. İşler yolunda giderse 2028 sonu deniliyordu sızan bilgilerde. Duyurulduğu tarihten minimum 10 yıl sonra çıkacak bu oyun. Çok erken duyurdular.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.