Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim Video İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
60.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bunu bekliyordum oyunu almak konusunda karar vermek için.Şimdi izleyeceğim Teşekkürler BSC.
  • Kasmasa bilgisayarımda daha cok memnun olucaktım cok laga magruz kalıyorum. Lag bug vs yaşıyan varmı bende başka?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unix64

    Kasmasa bilgisayarımda daha cok memnun olucaktım cok laga magruz kalıyorum. Lag bug vs yaşıyan varmı bende başka?

    saatlerce oynadım kasma hiç yaşmadım,arada ufak tefek buglar oluyor o da oyunun eğlencesi zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uranus666

    quote:

    Orijinalden alıntı: unix64

    Kasmasa bilgisayarımda daha cok memnun olucaktım cok laga magruz kalıyorum. Lag bug vs yaşıyan varmı bende başka?

    saatlerce oynadım kasma hiç yaşmadım,arada ufak tefek buglar oluyor o da oyunun eğlencesi zaten

    Yaşlandı bilgisayar ben gibi artık yeni oyunları kaldıramıyor :D oynatıyorda bugların süresi uzun, sayısıda cok olunca zevk alamıyorum :( Driver güncelleyip tekrar denemek gerek güzel oyun :D
  • Birde grafikte ince ayarlara inmeyi dene.. birkaç deneme yanılma yoluyla iyi sonuç alacağına eminim,çok yüksek sistem istemiyor.
  • Arkadaşlar PS3 için sizce Batman : Arkham City+40 TL verip Skyrim'i alsam mı? Yani sizce Batman'le Skyrim'i takas yapsam mı? (Batman: AC 190 TL, Skyrim 230 TL)
  • Yılın oyunu adaylarından ama ben böyle büyülü oyunları pek sevmşyorum.Ayrıca İngilizcem orta seviye olduğu için oyunun yarısını anlayamayacağımdan oyundan tat alamayablirim.Türkçe Yaması çıkarsa oynarım ancak.Ama oyun öok kaliteli.Uncharted 3 ve TES V Skyrim bu sene iyi kapışır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    undefined


    Hemen yaziyim Aksiyonu bol gerçeğe çok yakın oyunlar. Open world tarzı ama bu tarzda değil. Siz beğenebilirsiniz saygı duyarım ama, ne bileyim işte ejderha tamam çok eski çağda vardı yok diyemeyiz elbette, ama ejderha kes vs kuşa binmek nasıl bir şeyse :D monotonlaşıyor oyun ama ben sevmedim diye illa ki siz de sevmeyeceğiniz anlamına gelmez. Bol eğlenceler diliyorum...
  • Ya arkadaşlar ben oyunu indirdim ama korsan cd key lazım oyun yükleme programı açılıyo ama cd key olmadığı için oyunu oynuyamıyom yardımcı olursanız sevinirim.
  • Atmosfer güzel. Grafikler uzaktan hoş görünüyor. Her ne kadar kırpılmış olsa da rpg'nin önemli öğelerini barındırıyor.
    Animasyonlar ise tam bir facia. Rpg sevenler için başarılı ama türe + bir sevgi beslemeyenler için normal bir oyun.

    Her ne kadar bu forumda rpg olarak kabul görmese de Dark Souls ve eski göz ağrımın son oyunu Deus Ex: HR
    bu türde bence çok daha başarılı yapımlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uranus666

    Birde grafikte ince ayarlara inmeyi dene.. birkaç deneme yanılma yoluyla iyi sonuç alacağına eminim,çok yüksek sistem istemiyor.

    5770 kartımla ultra ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum.Akşam modları denicem bakalım nasıl olucak.İkinci 5770 e doğru yelken açabilirim bu oyun sayesinde.

    RGP sevmeyen biriyim aslında ama oyun gerçekten benden tam puan aldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unix64

    Kasmasa bilgisayarımda daha cok memnun olucaktım cok laga magruz kalıyorum. Lag bug vs yaşıyan varmı bende başka?

    Oyun single player ne lagı ?

    Ben oynuyorum 3-4 gündür. Gayet güzel.

    HD4850 ile full çözünürlükte high'da oynuyorum.
  • Aslında bu oyun Mount Blade'nin çok daha kaliteli ve fantastik bir türü... Yılın oyunu olabilir mi bilmiyorum ? Zaten firmalar ıvır zıvır oyunlar üretiyorken skyrimin ekmeğine bal sürer...

    Aslında okadar farklı Ejderha, Mamut, Zombi, Dev, Troll çeşitleri varken ki bu liste zenginken daha da zenginleştirilip karakterimize has eğitilmesi de olmalıydı bu büyük bir eksi ki bu özelliğin olmayışı oyundan çabuk sıkılmaya yol açıyor... Fakat bu da bir gerçek ki şuan bildiğim kadarıyla hiç bir oyunda dediklerim mevcut değil. Ama mevcut olsaydı ki bu birde multiplayer olarak desteklenseydi çoğu FPS veya Shotter tarzı hard core oyuncularını kendine çekmeyi başarırdı...

    Bana göre oyunda bir ejderhayı kendi bineğimiz olarak eğitip onu savaş alanlarında kontrol etmenin keyfini at sırtında o dağ senin bu dağ benim diye keşfetmek vermiyor ne yazıkki...

    BSC ve (Ersin)'e teşekkür ederim... İncelemelerinizin Devamını dilerim...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

    quote:

    Orijinalden alıntı: unix64

    Kasmasa bilgisayarımda daha cok memnun olucaktım cok laga magruz kalıyorum. Lag bug vs yaşıyan varmı bende başka?

    Oyun single player ne lagı ?


    Oynadıgım online oyunda lag demeye alıştıgımdan, her oyun takılmasına lag demeye alışmışım ondandır. Lag bug :))
  • Corporation

    dediklerinin hepsi, hele hele multiplayer Elder Scrolls evrenine feci ters. En son görmek isteyeceğim şeydir multiplayer bu seride. 90. saatteyim daha hala sıkılmadım, yapacak milyar tane şey var. Sen nasıl sıkıldın?

    FPS ve shooter oynayanları çekmekten bahsetmişsin. Hedef kitlesi zaten o adamlar değil ki. Ayrıca bu bir RPG oyunu, FPS oynayan biri örneğin COD-BF3 tercihi yapabilir ama alakasız bir tür olarak '' ben COD oynuyorum, Skyrim oynamasam da olur'' demez. Çünkü gece ve gündüzden daha da farklılar. Nasıl 3 saat BF oynayıp ''yeter lan azcık ta Fifa oynayayım'' diyorsak, işte aynı hesap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meterottimo

    Arkadaşlar PS3 için sizce Batman : Arkham City+40 TL verip Skyrim'i alsam mı? Yani sizce Batman'le Skyrim'i takas yapsam mı? (Batman: AC 190 TL, Skyrim 230 TL)

    Oyun PS3 versiyonunda feci sıçmış diye duydum; ama yine de oynamak istiyosan yurtdışından al. 230 TL kim satıyorsa da benden ona selam söyle. O neymiş mınako?
    Yurtdışından al 110 TL ye falan gelir.
  • işte böyle oyunlarda yapsınlar :)
  • "şu hazineyi kap getir koçum" lafına koptum mesut abi ne adamsın yav :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    BSC Misafiri
    26.11.2011 21:50:19

    Dövüş sistemi dışında anlaşmışız hocam :)

    Dövüş sistemi Oblivion'a göre kat kat güzel evet. Ama sadece Warrior olarak oynarsan (destruction, illusion vs. hiç girmezsen o işlere) bir süre sonra hareketler çok aynı geliyor. Mesela bir tekme atma falan olsaydı kılıç savururken (özellikle two handed kullanırken feci ihtiyacım oluyor öyle bir harekete) ya da öne doğru saplama gibi (tamamen kendi isteğimizle) şahane olurdu. Yani temel hareketlere çok değil 3-5 yeni hareket eklenseydi. Biraz açgözlülük ettiğimin farkındayım bu kadar geliştirmeden sonra :) Ama oyunu sömürdüğüm için başka oyunlarda bile olmayan şeyleri burada arar oldum. Neyse ki one/two handed ikisi de max. oldu da ok falan kullanıyorum son zamanlarda. Yazın falan tekrar oynarım herhalde yeni modlarla, o zaman thief/büyücü bir karakter düşünüyorum.

    İnsanlara RPG'yi sevdirmesi açısından hemfikirim. Herkesin grafik delisi olduğu bir dönemde içerikle (ki Skyrim'in grafikleri de sanat eseri resmen) kendine bağlamak her oyunun başarabileceği bir şey değil.

    Hocam değişik dövüş stilleri için kurtadam olmayı deneyebilirsin :)
    Ben kılıç+kalkan dışında bütün dövüş stillerini denedim, bir kaç hafta ara verip onu deneyeceğim,(paladin tipinde bir karakter) Kalkanla vurmanın verdiği hissi çok beğendim.
    block+vuruş ile power attacları kesmek çok zevkl gibi :)




  • Şaka gibi ya , okların vucutta kalmasını ''Bug'' olarak algılamış inceleyen arkadaş! Nasıl oyun inceliyorsunuz anlayabilmiş değilim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.