Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim Nasıl Oynanır ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
36.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba dağda gezerken bi bayana rastladım, ordan burdan konuşurken evin önüne çıkıp 3 tane hedef tahtasına ok atmaya başladı, sonra kenara cekildi ve benim atmamı istedi ama hedef tahtalarına okadar cok ok atıyorum hala birşey olmadı, ne yapmam gerekiyo
  • bir görev almadıysan hiçbirşey olmaz, öyle atış talimi yapıyordur, durmuştur :D senin atmanı beklemiyordur yani :D

sen yoluna devam et :D
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Zaten en son kadına attım oku, o kavalıyo ben kaçıyodum :D teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eokan

Merhaba dağda gezerken bi bayana rastladım, ordan burdan konuşurken evin önüne çıkıp 3 tane hedef tahtasına ok atmaya başladı, sonra kenara cekildi ve benim atmamı istedi ama hedef tahtalarına okadar cok ok atıyorum hala birşey olmadı, ne yapmam gerekiyo

Onlar eğlence olsun diye oyuna katılmış NPC ler bir quest falan verdikleri yok. Eğlenmek istiyorsan katılabilirsin tabi mesela ben handa müzisyenler şarkı söylerken onlara eşlik edip dans ederdim
  • Oyuna yeni basladim.. baya bi karisik geldi o yuzden bi forumu okuyum dedim sizin yazdiklarinizdan anladigim kadariyla skiller npc ler magicler vs knight online oyununa benzedigi dogru mu? Suan level ikideyim elimde koca bi balta var.. yeni baslayanlara ne onerirsiniz? Hikaye modundami dvm etsin sagda solda yan gorev yapip adami mi kassin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skymoon34 S kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ing iyi mi iyiyse oyuna devam edebilirsin ama 10 gün içinde türkçe yaması çıkacak %100 oyunceviri'de istersen bekleyebilirsin daha anlamlı olur senin için ve kesinlikle önce ana hikayeden gitme diyorlar ben öyle yapmayı düşünüyorum.Her yeri gezin diyorlar kısacası "YAŞAYIN" oyunu diyorlar.
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    Ingilizcemin yetmedigi diyaloglar oluyo tabi. 10 gun serbest takilip oyunu ogreneyim ozaman tam ceviri ile ana hikaye gecerim. Suan ana hikayeden gittim ilk ejderhayi oldurdum kulede.. orda birakim.. tsk dostum

• Hayatında RPG türü oyunlar oynamayan arkadaşların alışması ve anlaması çok zor olacaktır. RPG oyunlar çok geniş kapsamlı olurlar genellikle. Rpg özveri ister, ilgi ister, emek ister ve önemlisi sabır ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Aralık 2013; 12:06:41 >
  • oyunda koşmanın bir yolunu bulamadım, ayarlarda shift diyor ama shifte basınca yavaş yürüyor.Koşmaktan kastettiğim stamina harcayarak , nasıl yapacağımı bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

oyunda koşmanın bir yolunu bulamadım, ayarlarda shift diyor ama shifte basınca yavaş yürüyor.Koşmaktan kastettiğim stamina harcayarak , nasıl yapacağımı bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Alt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

oyunda koşmanın bir yolunu bulamadım, ayarlarda shift diyor ama shifte basınca yavaş yürüyor.Koşmaktan kastettiğim stamina harcayarak , nasıl yapacağımı bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Alt

denedim oldu teşekkürler.Bir sorum daha olacak yolda giderken sahibi ölmüş yanında bir at gördüm ona bindim indiğimde at geri dönmedi. şimdi at benim mi oldu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Alt

denedim oldu teşekkürler.Bir sorum daha olacak yolda giderken sahibi ölmüş yanında bir at gördüm ona bindim indiğimde at geri dönmedi. şimdi at benim mi oldu ?

Hayır At senin olmaz kendi atının olması için alman gerekir 1k altına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: valiantr50

Arkadaşlar Geçen Günlerde skyrim oyunun indirdim kurdum ve çalıştırdım fakat oyunun amacını ve ne yapmamız gerektiğini daha çözemedim oyunda nasıl ilerleriz ? Kısacası Bu oyun nasıl oynanır ?

Sağa sola koş, önüne çıkanı öldür, sıkılınca da silersin.
  • Beyler ben yaptim gorev biraz sonra bi goreve geldim sleep giant inn mi en var oraya git gizli bi dost msji buluyorum oraya gidiyorum manyak kari beni kovqlayip kovalayip duruyor nabicam yardim gorev bugta kalmis

• şehre gir. şehirde maskeli tipler geziniyor. onların üzerine tıkla. onları kes. onları kesmessen oyunda ilerleyemessin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

şehre gir. şehirde maskeli tipler geziniyor. onların üzerine tıkla. onları kes. onları kesmessen oyunda ilerleyemessin.

The Elder Scrolls V: Skyrim Nasıl Oynanır ?
  • Max Payne 3; derinlik, büyüklük, genişlik ve yapılabileceklerin sınırı anlamında Skyrim'den onlarca kat daha küçük bir oyun. Nasıl karşılaştırabilirsiniz Skyrim'i bu tip bitir at oyunlarıyla? Azıcık araştırıp düşünüp de yazın be kardeşim.
  • valiantr50 kullanıcısına yanıt
    birisi uyurken onun kanını iç sonra 1 seviye dönersin sana saldırmazlar ama süreyle tekrar 4 seviyeye gelirsin tekrar saldırırlar vampirlikten kurtulmak için hana git ama 4 seviye olma giderken sonra faliondan bahsedecek faliona git ve ve sana görev verecek görev sonunda ayin sayesinde insana döneceksin bu kadar
  • Kendi yolunu çiz mesela darkbrotherhood a katılıp suikastçi olabilirsin katılmak için Windhelm deki yetimle konuşman lazım ilk olarak. Onun dışında Whiterunda companion var onlara katılıp bandit kalelerini basabilirsin böyle yan hikayeler var oyunda. Bu un hikayelerden güzel ekipmanlar kazanıyorsun. Onun dışında haritada deadra tapınakları bulup onların görevlerini yapabilirsin. Riften da thiefs güçlü var onların hırsızlık görevleri ile para kazanabilirsin. Sıkıcı gelmez ise iron ingot toplayıp iron dagger basıp satabilirsin. Ben şöyle bir şey yapardım mesela ev alırdım oyun içindeki bir kitap seresinin tüm kitaplarını bulup sırasıyla kütüphaneye dizerdim kitapları ararken baya bi yer geziyorsun.

Edit : 2012 de açılmış şimdi fark ettim yeni başlayan olursa okur artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusac -- 23 Mart 2016; 16:16:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.