Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim Nasıl Oynanır ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
36.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: husoman

Ben Thief Guild'e girdim ama çalıntıları kime satıyoruz onu bulamadım

Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 15 Ağustos 2012; 20:21:41 >
  • ilk oynadığımda fast traveli ço sonradan keşvetmiştim fast travel kullanmadan daha zewkli oluyo
  • Bu oyun için en iyisi oyunçeviri'den Türkçe yamanın tamamlanmasını beklemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Bu oyun için en iyisi oyunçeviri'den Türkçe yamanın tamamlanmasını beklemek.

aynen bende çıksın yama oyle oynıycam
  • YAMA NE ZAMAN ÇIKAR BİLGİSİ OLAN VARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: valiantr50

YAMA NE ZAMAN ÇIKAR BİLGİSİ OLAN VARMI

Türkçe yamadan bahsediyorsan eğer oyunçeviri'nin sitesinden takip edebilirsin.

Şu an %10 diye biliyorum.
  • hmm. türkçe yamadan bahsettim .bi bakıyım o siteye .
  • ARKADAŞLAR YARDIM EDİN PARTİ GÖREVİNDE TAKILIP KALDIM . BİYERE GİTTİM ORDA PART KIYAFETİNİ GİYİP Bİ EVE GİRDİM ORDA ORTALIGI KARIŞTIR FELAN DEDİ ONU YAPTIM SONRA 2 TANE SANDIGI AÇMAMIZI İSTİO AMA YAPAMADIM KORUMALAR HEMEN DELİK DEŞİK EDİO NAPCAM YARDIM
  • quote:

ARKADAŞLAR YARDIM EDİN PARTİ GÖREVİNDE TAKILIP KALDIM . BİYERE GİTTİM ORDA PART KIYAFETİNİ GİYİP Bİ EVE GİRDİM ORDA ORTALIGI KARIŞTIR FELAN DEDİ ONU YAPTIM SONRA 2 TANE SANDIGI AÇMAMIZI İSTİO AMA YAPAMADIM KORUMALAR HEMEN DELİK DEŞİK EDİO NAPCAM YARDIM

Bulunduğun binadan dışarı çıkıp yan binaya gir. Sandıklar orada. Bir tane de esir var onu kurtaracaksın. Mekanı terketmek için 2. binadaki yeraltı geçitlerini kullanacaksın. Onun için de anahtara ihtiyacın var. Muhafızları temizleyip üzerlerinden alman gerekiyor anahtarı. Muhafızlar sağlam yanlız dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 18 Ağustos 2012; 5:13:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı:Fatz

Bulunduğun binadan dışarı çıkıp yan binaya gir. Sandıklar orada. Bir tane de esir var onu kurtaracaksın. Mekanı terketmek için 2. binadaki yeraltı geçitlerini kullanacaksın. Onun için de anahtara ihtiyacın var. Muhafızları temizleyip üzerlerinden alman gerekiyor anahtarı. Muhafızlar sağlam yanlız dikkat et.

üzerimde zırh felan yokki nasıl temizliycem.SİLAH FELANDA YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı:Fatz

Hocam O bölümü geçmeyi başardım. Şimdi evlenmek istiyorum nasıl evlencem nerden evlencem bilen varsa yardım edebilirmi ?
  • yahu boşver kardeşim oynayıp napacan ? şu forum kadar abartan yok oyunu.Altıüstü görevleri tamamlayıp bırak zaten başka birşey kalmıyor yapıcak tutturmuşlar bir skyrim töbe ya
  • quote:

Orjinalden alıntı:Vishera
    yahu boşver kardeşim oynayıp napacan ? şu forum kadar abartan yok oyunu.Altıüstü görevleri tamamlayıp bırak zaten başka birşey kalmıyor yapıcak tutturmuşlar bir skyrim töbe ya

sende doğrusun hocam ama herkezin bi zevki var.
  • Beyler oyuna tekrar yeniden basladim nordla basladim imperial mi stormcloak mu daha iyi nord icin imperial gibi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepItGreasy

Beyler oyuna tekrar yeniden basladim nordla basladim imperial mi stormcloak mu daha iyi nord icin imperial gibi sanki

Hocam bende norddum pek sevmedim tekrar elf olarak başladım sende öyle yap onların magic yüksek daha kolay görev yapılıyo .
  • quote:

quote:

Çözüldü

hocam nasıl çözdün söylermisin ?
  • quote:

quote:

Beyler oyuna tekrar yeniden basladim nordla basladim imperial mi stormcloak mu daha iyi nord icin imperial gibi sanki

Hocam bende norddum pek sevmedim tekrar elf olarak başladım sende öyle yap onların magic yüksek daha kolay görev yapılıyo .

Evet cok kotuymus nord sneak archery ve one handed agirlikli gidicem sence wood elfmi khajiit mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet cok kotuymus nord sneak archery ve one handed agirlikli gidicem sence wood elfmi khajiit mi

Hocam ben ikisde olmadım yukarlarda dark elf felan var magic restore felan yazar onu seçtim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfss

quote:

quote:

Çözüldü

hocam nasıl çözdün söylermisin ?

Riften'da bunların tünelleri varya aşağıda. Merkeze (havuzun yanına) git. Orada bi kadın var. Adını maalesef unutum.

• Arkadaşlar oyunda bayabi ilerledim 16 lwl felan oldum ama 2 sorunum var

1.HANGİ KÖYE GİRERSEM GİRİYİM TÜM KÖYLÜ VE ASKERLER BANA SALDIRIYOR.,
    2.MAGİC SEKMESİNDE BİRSÜRÜ VAMPİR LE İLGİLİ ÖZELLİKLER ÇIKTI ONLAR NEDİR NE İŞE YARIYO

YARDIM EDERMİSİNİZ ASKERLERDEN NASIL KURTULCAM O VAMPİR ÖZELLİKLERİ NEDİR .?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.