Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim Nasıl Oynanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
3
Favori
36.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Geçen Günlerde skyrim oyunun indirdim kurdum ve çalıştırdım fakat oyunun amacını ve ne yapmamız gerektiğini daha çözemedim oyunda nasıl ilerleriz ? Kısacası Bu oyun nasıl oynanır ?

• hiç kasma oyunun hikaye modunu bitirdim ben bile hala nasıl oynanacağını bilmiyorum.Oyunda how to play tarzı bir şey yok.Seni eski tes oyuncusu kabul ediyor galiba.
  • hmm Oyunun sonu iymi bari boşa okadar dağ tepe yürümeyelim :D
  • Başlarda yürümen gerek tabi; ama bi yere bi kere gittiğin zaman artık oraya haritada üzerine tıklayarak fast travel yapabiliyorsun.
  • Arkadaşım oyunla ilgili merak ettiğin ne varsa bana sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • Ben de yardımcı olabilirim çoğu konuyla ilgili. Çekinmeden sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: valiantr50

hmm Oyunun sonu iymi bari boşa okadar dağ tepe yürümeyelim :D

oyunun sonunda glitch var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ESC'ye bas Help'e tıkla
    İstediğin her türlü bilgi var.
    Bulamadığın bir şey olursa
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Skyrim
    http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim
    Ayrıca Türkçe rehber olarak
    http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?topic=2102.0
    Yine Türkçe Tam Çözüm istersen
    http://merlininkazani.com/Elder_Scrolls_V_Skyrim_rehberi_-oyun_tamcozum-53964p1.html
    Her türlü sorun için bana Pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suraz -- 12 Ağustos 2012; 18:41:31 >

• Peki ben sorayım bari
    Şu anda ana hikayenin yarılarındayım.
    At almak istiyorum; arkadaşım "alma kullanışsız" dediği için almamıştım. Tabi fast travel falan var ama benim içimde bi ukte kaldı. Atı şehirlerde ya da göreve gittiğimiz mağaraların dışında bi yere bağlayabiliyor muyuz? Çağırınca geliyor mu? Hemen ölüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Peki ben sorayım bari
    At almak istiyorum; arkadaşım "alma kullanışsız" dediği için almamıştım. Tabi fast travel falan var ama benim içimde bi ukte kaldı. Atı şehirlerde ya da göreve gittiğimiz mağaraların dışında bi yere bağlayabiliyor muyuz? Çağırınca geliyor mu? Hemen ölüyor mu?

At almamanı tavsiye ederim çünkü Dark brotherhood görevlerini yaparsan sana ölümsüz bir at hediye ediyorlar. Zengin değilsen sadece para israfıdır at. Eğer atı aldıysan şehirlerde genellikle şehrin girişindeki stable (ahır) larda olur.
  • Aldığın at, herhangi bir yere Fast travel yaptığın zaman seninle beraber geliyor, örneğin bir şehir içine fast travel yaptıysan at o şehrin ahırında oluyor. Kim demiş atın kullanışsız olduğunu.

Ayrıca bir öneri, sağlam RPG oyuncusuyum diyorsan Ana görevi sonlara bırak, Dark Brotherhood ve Thief's Guilde katıl o zaman işin zevkini alırsın, hikaye görevleri bana göre arka planda kalıyor side görevlere nazaran.

Edit. Dark brotherhood'a katıl derken spoiler vermemek için demiştim ama üstteki arkadaş direk basmış at hakkında spoiler'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuuko Ichihara -- 12 Ağustos 2012; 19:06:53 >
  • quote:

Peki ben sorayım bari

Arkadaşın sırf fast travel yapıp oyunu hemen bitirenlerden heralde.
    Al arkadaşım,al..
    Atı bağlama değilde bir mod vardı horn var elinde,üfleyince geliyordu at.
    Ben bu modu kullanıyorum,özelliğine baktım horn bu moddaymış
    http://skyrim.nexusmods.com/mods/14950
    Bir sürü başka özelliğide var modun istersen bakarsın,bu modu yükledikten sonra
    Whiterun şehrinin yanındaki Horn'u al,atı al..
    Bayırda falan istediğin zaman Horn'u üfledin mi at gelir yanına
    Ayrıca ayarlardan atın zarar görüp görmeyeceğini seç ki,at ölüp durmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Peki ben sorayım bari

At almamanı tavsiye ederim çünkü Dark brotherhood görevlerini yaparsan sana ölümsüz bir at hediye ediyorlar. Zengin değilsen sadece para israfıdır at. Eğer atı aldıysan şehirlerde genellikle şehrin girişindeki stable (ahır) larda olur.

Tam olarak ölümsüz değil.
    Dağdan aşağı uçurursan ölüyor.
    Ama ilk aldığın yerde 3-5 gün sonra yeniden doğuyor.

• Dark Brothood görevi felan nasıl yapılıyor birde arkadaşlar ben öyle haritadaki işaretli yerlere gidip duruyorum oyunda başka görevlerde varsa bana yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: valiantr50

Dark Brothood görevi felan nasıl yapılıyor birde arkadaşlar ben öyle haritadaki işaretli yerlere gidip duruyorum oyunda başka görevlerde varsa bana yardımcı olurmusunuz

Dostum dark brotherhood ile ilgili şehirlerden insanların arasında konuşmaları görürsün birisi onlarla bağlantı kurmaya çalışıyor yerini de söylüyorlar konuşmalarda zaten yani milletin ağzını ararsan bulamayacağın bilgi yok
    Tabi diğer görevler yani yan görev dediklerimiz de insanlarla konuşarak çıkıyor genellikle, veya bir kitabı okuyup özel bir item bulursan da çıkabilir.. Gördüğün kişilerle konuşmaktan çekinme sosyal ol Skyrim'de

• :D eyw Saol kardeşim
  • çok geniş bir oyun.Ben de ana hikayeyi bitirmeme rağmen bir çok şeyi atlamışım.Örneğin evlenme varmış, kurt adam olma , vampir olma, demirci olup silah üretme dark brotherhood görevleri,thieves guild görevleri gibi...
  • Bende Oyunu Çözmeeye çalışcam bakalım ama şu sıralar max payne 3 sardı beni skyrime göre çok üst düzey bi oyun :D AMA ÇÖZEBİLİRSEM SKYRİMDE GÜZEL Bİ OYUNA BENZİYO
  • Oha Tps ile Rpg'yi karşılaştırıp Max Payne çok daha üstün dedi la adam
  • Bu oyunda şu atlar neden özürlü gibi yapılmış, üstelik çok ağırlar. Yürüyerek bile aynı hızda gidiliyor neredeyse. dağlara tırmanırken bug mudur nedir orada işime yarıyor sadece düz duvara tırmanıyor hayvanlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.