Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.426
Cevap
130
Favori
1.716.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • kurt adamlık hakkında küçük bir yardım gerekiyor

görevleri yapıyordum admalar benide kurt yaptı ama bildiğim kadarıyla istediğim zaman kurt olmam için bir yüzük vermeleri gerekiyor. SAnırım yanlış birşeyler yaptım çünkü bunlar lider öldü ve onun ruhunu buldum içindeki kurt u öldürdüp. Huzura kavuşturdum sonra ortada duran bireşy benimde içimdeki kurtu çıkardı. Şimdi ben eski load a dönüp kendi kurdumu kesmedim fakat elimde bahsettiğim yüzük ve artık görevlerde yok. Hatta şu archery öğreten kadını yanıma follower olarak alabiliyorum. Şimdi benim ne yapmam gerek ???

Orijinalden alıntı: Rhpsody

Aynen. Bu arada Türkçe "Lets Play" videosu çekmiş bir arkadaş var mı ? Yabancıları izliyorum hep.

Lets play değilde, bundan bir kaç ay önce bazı arkadaşların ricası üzerine 5,6 dakikalık khajiit Assassinimle ufak bir aksiyon videosu çekmiştim.

http://www.youtube.com/watch?v=Vj1c9zXIUuY
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan3

kurt adamlık hakkında küçük bir yardım gerekiyor

görevleri yapıyordum admalar benide kurt yaptı ama bildiğim kadarıyla istediğim zaman kurt olmam için bir yüzük vermeleri gerekiyor. SAnırım yanlış birşeyler yaptım çünkü bunlar lider öldü ve onun ruhunu buldum içindeki kurt u öldürdüp. Huzura kavuşturdum sonra ortada duran bireşy benimde içimdeki kurtu çıkardı. Şimdi ben eski load a dönüp kendi kurdumu kesmedim fakat elimde bahsettiğim yüzük ve artık görevlerde yok. Hatta şu archery öğreten kadını yanıma follower olarak alabiliyorum. Şimdi benim ne yapmam gerek ???

Bırakalı baya oldu , ama yanlış hatırlamıyorsam kurtadam olmak için yüzük gerekmiyordu.
    Sen en iyisi Magic kısmındaki bütün büyüleri incele kurtadamla ilgili bir şey kalmışmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: sinan3

kurt adamlık hakkında küçük bir yardım gerekiyor

Bırakalı baya oldu , ama yanlış hatırlamıyorsam kurtadam olmak için yüzük gerekmiyordu.
    Sen en iyisi Magic kısmındaki bütün büyüleri incele kurtadamla ilgili bir şey kalmışmı.

küçük bir araştırma sonucu yüzüğün görevini buldum
    yüzük olmadan 24 saat beklemek gerekiyor dönüşmek için ama yüzük olunca istediğin zaman dönüşüyorsun

• arkadaşlar büyücü okulunun bir görevinde kristale odaklanma görevini bir türlü bitiremedim.Bir buzdan bir ateşten atıyorum olmuyor bugta felan kaldı galiba seçili görevi bitirebileceğim bir kod varmı_

he still waiting for god's choice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

arkadaşlar büyücü okulunun bir görevinde kristale odaklanma görevini bir türlü bitiremedim.Bir buzdan bir ateşten atıyorum olmuyor bugta felan kaldı galiba seçili görevi bitirebileceğim bir kod varmı_

Oraya geçip, adama doğru yap senden istediği shout'ı. Konuşmaları iyi dinle.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

arkadaşlar büyücü okulunun bir görevinde kristale odaklanma görevini bir türlü bitiremedim.Bir buzdan bir ateşten atıyorum olmuyor bugta felan kaldı galiba seçili görevi bitirebileceğim bir kod varmı_

Oraya geçip, adama doğru yap senden istediği shout'ı. Konuşmaları iyi dinle.

dostum odaklanma bir dwarf aletine. Yapboz gibi birşey yani mercekler felan var adam bana buz yada ateş kullan diyor da olmuyor bir türlü.

he still waiting for god's choice
  • Arkadaşlr k. bakmayin muhabbetinize limon sıkıcam ama orjinal mi almak gerekiyor oyunu yoksa internetten indirip oynasakta olurmu tek sorum budur tesekkurlere :)

Orijinalden alıntı: Rockko

Arkadaşlr k. bakmayin muhabbetinize limon sıkıcam ama orjinal mi almak gerekiyor oyunu yoksa internetten indirip oynasakta olurmu tek sorum budur tesekkurlere :)

Her ikisi ile de oynayabilirsin. Orjinal yada korsan fark etmiyor.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.
  • Arkadaşlar oghma infinium görevini yapıyorum. Elder scrolls'u buldum septimusa verdim ve bana yeni bir görev verdi. Orc,falmer, dark elf,wood elf ve high elf bulmamı istedi. Bunları nerede bulabilirim?
    2. sorum da bu oghma infinium kitabı seçtiğimiz özelliklere +5 puan veriyormuş. Böylece de level atlıyoruz. Ama diyelim ki level barımız 25. levelin sonunda ben bunu okusam 27 olabilir miyim yoksa sadece 1 level mi arttırıyor?
  • Beyler skyrimde high elf oldum şuan yeterince büyü biliyorum ama yine de güçsüzüm magicka çabuk bitiyor hemen ölüyorum önceden birkez daha oynamıştım o zaman nord u seçmiştim savaşçı olmuştum gayet iyiydim.Birde büyücüler için nerede armor satılıyor ? bana yardımcı olursanız sevinirim büyücülük konusunda pek iyi değilim teşekkürler
  • Arkadaşlar biri burdan Skyrimde Xboxtaki kinect desteğinin benzernin modcular tarafından pc'ye yapıldığını mikrofonlarımızla komut verebildiğimizi söylemişti doğruysa link atabilir misiniz yoksa Kinect alıcam

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Arkadaşlar oghma infinium görevini yapıyorum. Elder scrolls'u buldum septimusa verdim ve bana yeni bir görev verdi. Orc,falmer, dark elf,wood elf ve high elf bulmamı istedi. Bunları nerede bulabilirim?
    2. sorum da bu oghma infinium kitabı seçtiğimiz özelliklere +5 puan veriyormuş. Böylece de level atlıyoruz. Ama diyelim ki level barımız 25. levelin sonunda ben bunu okusam 27 olabilir miyim yoksa sadece 1 level mi arttırıyor?

Orc,falmer, dark elf,wood elf ve high elf bunları bulmaktan ziyade öldürmen gerekli ki kanlarını alabilesin. Aklımda kaldığı kadarıyla orcları markath ın güney doğusunda bulabilirsin, elflerin solitude ün batısında kaleleri var, falmer içinse yer altına ineceksin dwarvenların olduğu yerde.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayTea

Beyler skyrimde high elf oldum şuan yeterince büyü biliyorum ama yine de güçsüzüm magicka çabuk bitiyor hemen ölüyorum önceden birkez daha oynamıştım o zaman nord u seçmiştim savaşçı olmuştum gayet iyiydim.Birde büyücüler için nerede armor satılıyor ? bana yardımcı olursanız sevinirim büyücülük konusunda pek iyi değilim teşekkürler

Konunu kapatırlar muhtemelen o yüzden burdan yardımcı olmak daha mantıklı geldi İlk olarak level atladığında Magicka'ya ver genellikle, bu sayede mana sorunun büyük ölçüde azalır. Ben hiçbir armoru satın almadım, Winterhold College (Büyücü Loncası bir nevi) görevlerini yaparsan en baba armorları elde edersin. Bir de öldürdüğün büyücülerin kıyafetlerine, yüzüklerine bak magicka regen kullan takılarında..

Edit = Hangi Skill ağacındaki büyüleri çok kullanıyorsan ordaki %50 mana kullanımı azaltan perklere verebilirsin ek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 8 Mayıs 2012; 0:14:17 >

• Arkadaşlar oyunda bazı girdiğim mağara vb. yerlerde clear yazmıyor.Bütün alanı incelememe rağmen clear demiyor.Bu durum normalmi?.Birde yine vampir oldum.Kurt adam olabilmek için ne yapmak lazım.

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Arkadaşlar oghma infinium görevini yapıyorum. Elder scrolls'u buldum septimusa verdim ve bana yeni bir görev verdi. Orc,falmer, dark elf,wood elf ve high elf bulmamı istedi. Bunları nerede bulabilirim?

Orc,falmer, dark elf,wood elf ve high elf bunları bulmaktan ziyade öldürmen gerekli ki kanlarını alabilesin. Aklımda kaldığı kadarıyla orcları markath ın güney doğusunda bulabilirsin, elflerin solitude ün batısında kaleleri var, falmer içinse yer altına ineceksin dwarvenların olduğu yerde.

Zaten septimus bu görevi vermeden önce elder scroll'u almak için birçok falmer öldürmek gerekiyor. Öldürmekte sıkıntım yok yani. Saolasın solitude'ye uğrayayım bir ara

• quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Arkadaşlar oyunda bazı girdiğim mağara vb. yerlerde clear yazmıyor.Bütün alanı incelememe rağmen clear demiyor.Bu durum normalmi?.Birde yine vampir oldum.Kurt adam olabilmek için ne yapmak lazım.

Whiterun'da şatoya gider gibi yukarı doğru çık merdivenlere girmeden sağa dön orda hatta yukarda demirci de var. Ordan companions'a gir. Ordan görevleri al sonra bir görevde seni saat 11 12 (gece) gibi kayaya çağırıyorlar. Companions'un hemen orda zaten. Kayada aela hunters seni kurtadam olmuş şekilde bekliyor. Yanımızdaki adam da kurtadamın kolunu kesince kurtadamın kanı kap gibi bir yere dökülüyor. Sen de onu içiyorsun ve kurtadam oluyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Arkadaşlar oyunda bazı girdiğim mağara vb. yerlerde clear yazmıyor.Bütün alanı incelememe rağmen clear demiyor.Bu durum normalmi?.Birde yine vampir oldum.Kurt adam olabilmek için ne yapmak lazım.

Whiterun'da şatoya gider gibi yukarı doğru çık merdivenlere girmeden sağa dön orda hatta yukarda demirci de var. Ordan companions'a gir. Ordan görevleri al sonra bir görevde seni saat 11 12 (gece) gibi kayaya çağırıyorlar. Companions'un hemen orda zaten. Kayada aela hunters seni kurtadam olmuş şekilde bekliyor. Yanımızdaki adam da kurtadamın kolunu kesince kurtadamın kanı kap gibi bir yere dökülüyor. Sen de onu içiyorsun ve kurtadam oluyorsun.

Tamam çok sağol

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.