Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (605. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.377
Cevap
129
Favori
1.640.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silent knight

beyler şu anda mage karakterim var ve üzerimde + %250 gibi bir mana regeneration'ım var. Normalde çok hızlı doluyor fakat birileriyle savaşırken (üstteki barda kırmızı noktalar varken ) çok yavaş doluyor. Mana regeneration özelliği kayboluyor. Bu durum bug mıdır ya da herkes karşılaşıyor mu? Büyü yaparken çok sorun çıkartıyor.

aynen merak ediyorum bendede oyle

bu arada cure isteyenler '' player.additem 000AE723 50 ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 28 Ocak 2012; 17:21:05 >

• Skyrim in dünyasına biraz geçte olsa bende dahil oluyorum kurulumum bitmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Skyrim in dünyasına biraz geçte olsa bende dahil oluyorum kurulumum bitmek üzere

başın yandı seninde desene.Uykusuz geceler başlıyor
  • Oyun için yeterli bir sistemim oldğunu düşünüyorum.Oyun baslamadan önce kendi optimize etti ve medium ayarladı.Ancak kasıyor abi.Low yaptım belli bi süre güzel gitti ilk bölümde dragonun basmasıyla dağıldı makine yine... sistemide yazayım arkadaslar yardımcı olsunlar silicem yoksa yapcak bişi yok kaldırmadımı anlamadım.
    Windows 7 64bit
    i7 Q740 1.73ghz işlemci
    8 gb ram
    geforce gt 330M de ekran kartım sanırım.
  • quote:

Oyun için yeterli bir sistemim oldğunu düşünüyorum.Oyun baslamadan önce kendi optimize etti ve medium ayarladı.Ancak kasıyor abi.Low yaptım belli bi süre güzel gitti ilk bölümde dragonun basmasıyla dağıldı makine yine... sistemide yazayım arkadaslar yardımcı olsunlar silicem yoksa yapcak bişi yok kaldırmadımı anlamadım.
    Windows 7 64bit
    i7 Q740 1.73ghz işlemci
    8 gb ram

Ram iyi gerisi fıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastSymphonya

quote:

Skyrim in dünyasına biraz geçte olsa bende dahil oluyorum kurulumum bitmek üzere

başın yandı seninde desene.Uykusuz geceler başlıyor

Aynen
  • Onu oyunu kasmasında az cok anladımda oynayamıyorum bu durumda oyunu o zaman :) İnternetten sistem gereksinimi için bakındım biraz benim sistemimin gayet yeterli gözüküyor onlar için.Kendi orta düzeyde ayarlıyor grafikleri.Ama low da kasıyor anlam veremedim ben bu işe
  • quote:

Oyun için yeterli bir sistemim oldğunu düşünüyorum.Oyun baslamadan önce kendi optimize etti ve medium ayarladı.Ancak kasıyor abi.Low yaptım belli bi süre güzel gitti ilk bölümde dragonun basmasıyla dağıldı makine yine... sistemide yazayım arkadaslar yardımcı olsunlar silicem yoksa yapcak bişi yok kaldırmadımı anlamadım.
    Windows 7 64bit
    i7 Q740 1.73ghz işlemci
    8 gb ram

İşlemciniz ve raminiz gayet yeterli ama ekran kartı için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. gt330M ile tam randıman alamayabilirsiniz, fraps ya da benzer programlarla fps yi en az 30 a indirecek şekilde grafik ayarlaması yapmanızı tavsiye ederim.
  • Suanda Rivenwood a geldim etrafta fazla npc falan yokken tek tük gelen düşmanlarla rahatca oynadım low da ayarlar idare ediyorum bu durumu bozmaz inş ilerde. Oyun acaip sardı bu arada söylemeden geçemeyeceğim :) yardım ve fikirlerinizi deneyeceğim teşekkürler.
  • Beyler wood elf archer'ım şuan 11 level oldum level atlayınca hep health yükselttim şuanda 200 health oldu.

Stamina ve magicka vermem gerekir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Beyler wood elf archer'ım şuan 11 level oldum level atlayınca hep health yükselttim şuanda 200 health oldu.

Eğer yük taşıma kapasiteni artırmak istersen stamina kasabilirsin.
  • meta 94 e düşmüş yazııık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Beyler wood elf archer'ım şuan 11 level oldum level atlayınca hep health yükselttim şuanda 200 health oldu.

Eğer yük taşıma kapasiteni artırmak istersen stamina kasabilirsin.

Teşekkürler.
  • Beyler benim oyun hala ara ara masa üstüne dönüyor kesin çözüm yok mu?(1.4 yamadan başka hiçbir şey kurmadım üstüne.)
  • arkadaşlar ben skyrim yeni başladım ve dark elf actım ve skıllerı ne vereyım bılmıyorum bana yardım edıcek bırı ıletısme gecer mı acaba
  • Atağı fazla olan itemin hangi elimizde olduğunun bir öne mi var mı? Bir de bu skill ağaçlarındaki kollar birbiri ile bağıntılı mı acaba? Yani skill ağacının sağ tarafından gidersek sadece o taraftaki perklere mi verebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

meta 94 e düşmüş yazııık

Şu bug'lardan bir arınabilsek oyundan daha fazla zevk alacağız. Oyun genel anlamda muhteşem birde ufak tefek olumsuzluklar olmasa çok daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zfr11

quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Diplomatic Immunity gorevinde Thalmor"larin kaldigi yerdeki islemleri halledip Skyrim"e cikmistim. Karsimda frost troll belirdi. Anlamadim neden ama
    oyun orada oyle bir kasti ki ayarlari en dusuge indirdigimde bile verim alamadim. Sirf o kasinti yuzunden troll tarafindan belki 15 daha olduruldum.
    Sonra baktim olmayacak, bu kadar basit seyi gecemiyorum ya killall kullanacagim ya da troll'un ustune okla saldiracagim(cikardigim sandiklarda ok yoktu, thalmorlardan da almayi unutmusum) konsolu acip bir ID girdim arkadas elime dwarven sphere centurion crossbow verdi. Bu yay, hem kullanacagin anda kirmiziya donuyor hem de hedfi buldugunda hedefi yakiyor! Oku naptin dersen orada bir sey yapamadim. Ben de naptim? 20 tane imperial saldim
    uzerine bu troll'un okcular haric indirdi hepsini yere. Harbiden de seviyesi yuksekmis troll'un. (onceden oldurdugum frost troll'lere benzemiyordu bir de
    bu troll bakti olecek o zaman skyrim'e dogru kaciyordu sonra o gelene kadar yaptigin hersey bosa gitmis gibi SAGLIGI TAM DOLU karsiliyordum)

Neyse, bu imperial askerleri bunu halletti. Ben de acik dunyaya cikabildim. Sonra Riverwood'a gittim. Delphine'le konusacagim. O da nesi? Yok yok dedigim
    o sehirlere saldiran ejderhalardan BLOOD DRAGON olani tepemde bitti. Aha dedim sen yandin. Burada iceri girip once Delphine
    ile konustum. Sonra zirhimi tum esyalarimi aldim sandiktan ve oklarimi. Ciktim disari.

o DWARVEN SPHERE CENTURION CROSSBOW'a taktim steel oklari vurdukca EJDERHA EN AZ IKI KATI HASAR ALIYOR CUNKU HEDEFI VURDUGUNDA BIR DE ALEV ALIYOR! Bu arada Lydia hala yanimda yoktu. Indirdim ejderhayi. O yayla zor olmadi yani.

FAKAT ANASINI SATAYIM BEN HALA HICBIR SEHIRDE ADAM GIBI EBONYdir GLASStir DAEDRICtir zirh bulamiyorum. level 20'yim hala yok. OFF! ?

Sonra Whiterun'a dondum. Lydia'ya iki de bir PESIMDEN GEL demekten biktim ama ... MORTHAL'a gittim. Orada birinin evi yanmis, icini destikce VAMPIR
    cikti. laelette adinda vampirin saldirisina ugradim. Ancak, o GOREVDE INVESTIGATE THE ALVA's HOUSE diyor. On kapidan giremiyorum kapi kilitli.
    Alva ile konusmaya calisiyorum. Olmuyor. EVE NASIL GIRECEGIMI BILEN VAR MI?

dostum level 30 olduğumda bile ebony zırh çıkmıyodu demircilerde filan en fazla glass dagger vardı ben iki kılıç kullanıyodum kılıçlarım ebony kılıcıydı onlarıda görevlerde girdiğim mağara harabe vs yerlerde şu draugr ların lordlarından aldım. o karakterimde imperial e katıldım general tullius bana her görevi tamamlayışımda ebony zırh eldiven kalkan filan veriyodu ben ancak böyle elde ettim yada demirci kascaksın ebony leri deadricleri kendin yapıcaksın.
    dediğin görevdede kapı lockpick ile açılıyo alvayla konuşmucaksın zaten alva evdeyken girersen saldırırlar evin altında günlük var onu alman gerek

Iyi de, lockpick yetenegim yetmiyor. Mesele de bu zaten.

Bu arada oyunda en cok hosuma giden zirhlari elde etmek zormus. Biri Nightingale, digerleri ise DragonScale(yapmak zorundaymissin yani bir yerlerde bulamiyormussun), Ebony Mail(bu bulunabiliyormus daha dogrusu gorev yapinca aliyormussun)

SIMDI RIFTEN'e gidecegim yine. BU KORUMALAR BANA NIYE SALDIRIYOR SEHRE GIRER GIRMEZ ANLAMIYORUM. Bilen ?(bounty de yok ustumde, baska sehirde olay da cikarmadim) Nightingale zirhini almam lazim.

OYUNDA BIR SEY FARK ETTIM ki HANCERI FIRLATAMIYORSUNUZ! UZAK MESAFEDEN BU YAPILABILIRDI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 28 Ocak 2012; 20:45:19 >

• Arkadaşlar oyunda epey ilerleyenler için bir sorum olacak o yüzden spoiler içinde yazıyorum.

Alduini öldürdükten sonra dragonslayer görevi bitiyor. Bu görevden sonra görev vermedi. Görevler zinciri burada bitiyor mu acaba?
  • beyler fırsatım oldu ve size grafik sorunumu fotoğrafla göstereceğim.:

sadece suda değil elime aldığım büyü ışıkları ve şu yetenek taşlarını etkinleştirince yukarı çıkan ışık gözükmüyor.

dahadası ise bu olay oyunu ilk yuklediğimde yoktu.bu yüzden bir görevi yapamadım..tcl yazarak duvarın dışına cıktım ve ışıkı gördüm felan....neyse var mı bir çözümü acaba?

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.