Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (428. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.377
Cevap
129
Favori
1.640.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • targan mı ne haltsa t ile başlayan adamın teki her yerde benimle dialoga giriyor, ama her yerde peşimden sürekli takipte, yürüme bile yürütmüyor, vede işin acı tarafı şu ki bu adamı takip etmem lazım, ancak o beni takip ediyor ve paso dialog menüsüne giriyor. ne yaptıysam vazgeçeremedim 1.2 v e ye updataledim yine aynı, ölmede ölmüyo görev ile alakalı diye 1 dak sonra kalkıo ayağa napmam lazım.

edit: adı fargas. görev adı take up arms.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 4 Aralık 2011; 0:05:20 >
  • Peki bu GreyBeard için dağa çıkma esnasında karşımıza çıkan Frost Giant'ı kesebiliyor muyuz? 3 kere denememe rağmen beceremedim, sonunda atla yanından hızla geçerek kaçtım Acaba kesebilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

bana gerek kalmıyor temizliyo alayını :D
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

evet rose staff ile summon ediliyor. 60 saniye ama benim çok işime yaradı.

dediğin asanın adı sanguine rose sanırım. ben de yardımcıma vermiştim o asayı arada kullanıyor bazen yanlışlıkla ona da dalıyorum sonra süresi dolana kadar kaçmak zorunda kalıyorum sağlam vuruyor baya

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

targan mı ne haltsa t ile başlayan adamın teki her yerde benimle dialoga giriyor, ama her yerde peşimden sürekli takipte, yürüme bile yürütmüyor, vede işin acı tarafı şu ki bu adamı takip etmem lazım, ancak o beni takip ediyor ve paso dialog menüsüne giriyor. ne yaptıysam vazgeçeremedim 1.2 v e ye updataledim yine aynı, ölmede ölmüyo görev ile alakalı diye 1 dak sonra kalkıo ayağa napmam lazım.

uppidi.

Edit video aldım 30 saniyede 1.2 gb tuttu, 2 saat convert fln uraşamam.

2. edit:başımı arıttı bu olay zart diye dönüyo ekran o adama, zart diye, zart diye çatlattı kafamı, psikolojim bozuldu. oyunu silmeme ramak kaldı.

3. edit: eski savelere git demeyin. çözüm yolu yok gibi. başka görevlere takılcaz mecbur.

4. edit: yok mu yorumu olan?

ALLAH AŞKINA BİRİ ŞU FARGAS DENEN DÖL İSRAFINDAN KURTULMAMA YARDIM ETSİN. SÖVMEMEK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ.

6. edit: adam nereye gidersem geliyor, başka dialogları yarıda kesiyor, canavar kestirtmiyor. girdiğim her odaya giriyor, bir türlü kurtulamadım ya öldürcem 1 dakika rahat takılcam yada.... yada sı yok, bu adamda kurtulmak şart. görev gereği takip etmem gerek ya bu adamı görevi iptal etme şansımız yokmu. yada biri bana 15 lvl imperal savesi yollasın, yada bi şekilde şu fargas denen döl israfından kurtulmama yardım etsin, mevcutsa oyundan silsin yeter be. monitörü yumruklıycam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 4 Aralık 2011; 0:38:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

Peki bu GreyBeard için dağa çıkma esnasında karşımıza çıkan Frost Giant'ı kesebiliyor muyuz? 3 kere denememe rağmen beceremedim, sonunda atla yanından hızla geçerek kaçtım Acaba kesebilen var mıdır?

ben hiç zorlanmadan kestim onu...Ama bu gorevi yapmadan önce bayagı bir yan görev yapıp lwl i geliştirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 4 Aralık 2011; 0:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Arkadaşlar; high hrothgar dağındaki tapınak gibi bir yerdeyim. Demonstrate "unrelenting force" shout diye bir questi yapamadım bir türlü. Youtube'dan izledim nasıl yapılacağını; fakat youtube'daki videoda adam rahatça geçerçen(büyü öğrenimi gibi bir görev sanırım), bende birşey öğretmiyor. Acaba oyun bug da mı kaldı diye düşünüyorum ama; yoksa atladığım birşey yüzünden mi o questi yapamıyorum

tab a bas sonra büyülerden unrelenting force u seç sonra oyunun içinde z ye bas

Çok teşekkürler hocam, yarın deniyorum Kaç gündür burada takılmıştım, çok iyi oldu tekrar teşekkürler

• quote:

quote:

targan mı ne haltsa t ile başlayan adamın teki her yerde benimle dialoga giriyor, ama her yerde peşimden sürekli takipte, yürüme bile yürütmüyor, vede işin acı tarafı şu ki bu adamı takip etmem lazım, ancak o beni takip ediyor ve paso dialog menüsüne giriyor. ne yaptıysam vazgeçeremedim 1.2 v e ye updataledim yine aynı, ölmede ölmüyo görev ile alakalı diye 1 dak sonra kalkıo ayağa napmam lazım.

uppidi.

2. edit:başımı arıttı bu olay zart diye dönüyo ekran o adama, zart diye, zart diye çatlattı kafamı, psikolojim bozuldu. oyunu silmeme ramak kaldı.

3. edit: eski savelere git demeyin. çözüm yolu yok gibi. başka görevlere takılcaz mecbur.

ALLAH AŞKINA BİRİ ŞU FARGAS DENEN DÖL İSRAFINDAN KURTULMAMA YARDIM ETSİN. SÖVMEMEK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ.

6. edit: adam nereye gidersem geliyor, başka dialogları yarıda kesiyor, canavar kestirtmiyor. girdiğim her odaya giriyor, bir türlü kurtulamadım ya öldürcem 1 dakika rahat takılcam yada.... yada sı yok, bu adamda kurtulmak şart. görev gereği takip etmem gerek ya bu adamı görevi iptal etme şansımız yokmu. yada biri bana 15 lvl imperal savesi yollasın, yada bi şekilde şu fargas denen döl israfından kurtulmama yardım etsin, mevcutsa oyundan silsin yeter be. monitörü yumruklıycam artık.

take up arms görevinin sonlarına doğru farkas ı takip edip odana kadar eşlik etmesi gerekiyor diye hatırlıyorum. daha sonra konuştuğunda peşini bırakması lazım.

• ya okadar oynadım şu kurt adam olmayı hep ertelemiştim bugün bi deneyeyim dedim neyse ritüel falan hoş mağaraya daldık hatunla önümüze geleni doğradık biçtik parçaladık sıra ganimeti toplamaya geldi beast formdan çıktım oda ne karakter elf olmuş ya bugdur falandır dedim en son save den bidaha başladım yine aynı şey. karakter elf oldu gitti . bütün skiller perkler kafasına göre dağıtılmış. baştan başlayacaz artık olurmu böyle şeyya olm bari dark elf olda hadi belki devam ederdik

bu arada perk dağılımı sıfırlayan bi mod falan varmı arkadaşlar varsa devam edeyim yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

Peki bu GreyBeard için dağa çıkma esnasında karşımıza çıkan Frost Giant'ı kesebiliyor muyuz? 3 kere denememe rağmen beceremedim, sonunda atla yanından hızla geçerek kaçtım Acaba kesebilen var mıdır?

ben hiç zorlanmadan kestim onu...Ama bu gorevi yapmadan önce bayagı bir yan görev yapıp lwl i geliştirmiştim

Hocam ben level 7'yken falan kesmiştim(yada o civar lvl'da), fazla zorlanmadım bende. İlkinde o beni öldürdü ikincisinde ben onu Özellikle alevle fazla hasar verdim diye hatırlıyorum Fakat kesene kadar baya pot harcadı

• arkadaşlar yardımcılarımız bizimle beraber level atlamıyor diye biliyorum. mesela lydia yı level 5 te aldıysak biz level 50 de olsak o hala düşük statlarıyla yerinde sayıyor galiba.

bir yerde okudum anladığım kadarıyla yardımcımızın bizimle aynı seviyeye gelmesi için mouse onun üzerindeyken konsola "disable" ardından "enable" yazarak tekrar yanınıza alın bu sayede levelini sizin levelinize yükseltebilirsiniz diyordu. deneyen var mı hiç?
  • 1000 golda satılan atı aldım. almaz olaydım Yaya daha hızlı gidiyorum.
  • quote:

quote:

uppidi.

Hocam burada questin nasıl yapılacağı adım adım yazılı bir kontrol et bir şeyi atlamış mısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

ya okadar oynadım şu kurt adam olmayı hep ertelemiştim bugün bi deneyeyim dedim neyse ritüel falan hoş mağaraya daldık hatunla önümüze geleni doğradık biçtik parçaladık sıra ganimeti toplamaya geldi beast formdan çıktım oda ne karakter elf olmuş ya bugdur falandır dedim en son save den bidaha başladım yine aynı şey. karakter elf oldu gitti . bütün skiller perkler kafasına göre dağıtılmış. baştan başlayacaz artık olurmu böyle şeyya olm bari dark elf olda hadi belki devam ederdik

bu arada perk dağılımı sıfırlayan bi mod falan varmı arkadaşlar varsa devam edeyim yoksa

oyunun hileleri var ırk degistirme hilesi felan ordan yeniden istedigin şey olabilirsin nord imperial ne istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

ya okadar oynadım şu kurt adam olmayı hep ertelemiştim bugün bi deneyeyim dedim neyse ritüel falan hoş mağaraya daldık hatunla önümüze geleni doğradık biçtik parçaladık sıra ganimeti toplamaya geldi beast formdan çıktım oda ne karakter elf olmuş ya bugdur falandır dedim en son save den bidaha başladım yine aynı şey. karakter elf oldu gitti . bütün skiller perkler kafasına göre dağıtılmış. baştan başlayacaz artık olurmu böyle şeyya olm bari dark elf olda hadi belki devam ederdik

oyunun hileleri var ırk degistirme hilesi felan ordan yeniden istedigin şey olabilirsin nord imperial ne istersen

onu denedim şimdi teşekkürler. yanlız karakteri nord yapınca destruction 50 restoration 50 archery 50 falan benim oluşturduğuma göre çok farklı. perk sıfırlama diye birşey buldum ama çalıştıramadım henüz.

valla olmazsa yakarım bütün skyrimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Diablo 3 daha erken çıkar diye düşünüyorum yaza bekliyorum ben onu kışada bu çıkar işte. Ama aynı dönemde çıkma riskini alamazlar D3 ile...

kimin risk alamadığı belli oldu d3 daha çok bekletir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor000

arkadaşlar yardımcılarımız bizimle beraber level atlamıyor diye biliyorum. mesela lydia yı level 5 te aldıysak biz level 50 de olsak o hala düşük statlarıyla yerinde sayıyor galiba.

bir yerde okudum anladığım kadarıyla yardımcımızın bizimle aynı seviyeye gelmesi için mouse onun üzerindeyken konsola "disable" ardından "enable" yazarak tekrar yanınıza alın bu sayede levelini sizin levelinize yükseltebilirsiniz diyordu. deneyen var mı hiç?

test edildi onaylandı

öncelikle yardımcınızı kovuyorsunuz. arkasından konsolu açıyrosunuz ve yardımcınızın üzerine tıklıyorsunuz. önce "disable" yazıp enter a basın sonra "enable" diyip enter a basıp konsolu kapatın. daha sonra yardımcınızla konuşup "follow me" diyin. işlem bu kadar. eski seviyenizdeyken almış olduğunuz yardımcınız artık sizin seviyenizde güncellenmiş bir şekilde emrinize amade olacak.

• Arkadaşlar bir-iki sorum olacak..
    1.Çalıntı malları satabildiğimiz bir yer var mı? Varsa nerede?
    2. Unrelenting force adında bir shout var. Bunun ne işe yaradığını anlamadım.
    3.Ev aldım, ama evde lydia'ya ait bir oda var. Resmen evime yerleşmiş.

Bir de ben karakter olarak imperial seçmiştim. Şu an 15. leveldayım. Perklerde one handed, destruction, heavy armor, smithing, enchanting yoğunlaşıyorum. Ne kadar doğru yapıyorum bilemedim.
  • yahu biraz oynadıktan sonra masaüstüne atıyor. ne hata ne başka birşey veriyor. 1 saat oynayamadım bir türlü . bu sounla karşılaşan varmı . acaba nexus'tan yükledigim eklentilerle mi alaklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

Arkadaşlar bir-iki sorum olacak..
    1.Çalıntı malları satabildiğimiz bir yer var mı? Varsa nerede?
    2. Unrelenting force adında bir shout var. Bunun ne işe yaradığını anlamadım.
    3.Ev aldım, ama evde lydia'ya ait bir oda var. Resmen evime yerleşmiş.

Bir de ben karakter olarak imperial seçmiştim. Şu an 15. leveldayım. Perklerde one handed, destruction, heavy armor, smithing, enchanting yoğunlaşıyorum. Ne kadar doğru yapıyorum bilemedim.

1- Çalıntı malları Thievies Guild de satabilirsin, tabi ilk önce oraya katılman lazım.

2- Unrelenting Force düşmanlarını, önündeki nesneleri çok kuvvetli bir rüzgar esmiş gibi geri tepmeye yarar. Z tuşuna basılı tutarsan adamları havaya bile uçurabilirsin.

3- Lydia dursun evde zararı yok, çalmaz çırpmaz.

Perklerin iyi, sanırım Gandalf gibi olmayı düşünüyorsun

• acaba skyrim snopy sg-404 ile oynanabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.