Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pronefroz

nasıl evleniyoruz?

yılın sorusu
  • Orijinalden alıntı: stabwound

şaka maka bendede öyle oldu level 27 yim ana görev çok kısa idi bitti , dark brptherhood mages guild bitti bi tek companions kaldı adam akıllı o da bitince para mara ne fayda soğumaya başlıyosun :'( oblivion daki can sıkıcı oblivoin gate leri arar oldum gelen gideni aratırmış ya o misal sıkıcı mıkıcı idi ama en azından çok daha uzun sürüyordu ana gçrev :(

aynen oblivion gateleri birbirinin kopyasıydı resmen bende ondan çok sıkılıyordum. bu oyunda haritada gezmek bile ayrı zevk veriyor dün gece 12 den sabah 5.30 a kdr sadece gezdim zindanları temizledim hala bitmiyor =) önceki 2 günde rastgele gezip zindan temizliyordum.

oblivion'a katlanan arkadaşları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum zaten. oyun devamlılık açısından çok sıkıcı gelmişti bana

Oblivionda haritadaki bütün Oblivion gateleri ve mağaraları temizlemiş biri olarak rahatça söyleyebilirim, Skyrimdeki iç ve dış zindanlar ve ejderhalar kat ve kat daha eğlenceli.
    Her zindan, kale, mağara için ayrı ayrı içerik hazırlamış adamlar.
    Oblivionda ana görevler bile birbirinin aynıydı ve ultra sıkıcıydı tek zevk aldığım questler Dark Brotherhood ve Mages guild görevleriydi ama onlarda çok kısaydı.

Bu sefer adamlar bütün haritayı dolu dolu yapmışlar ve elinizi attığınız yerden görev çıkıyor. Sadece söylenti ve kitaplardan 3er tane görev gelmiştir bana.

Oyunda görev yapabileceğimiz lonca/grup/ev sayısıda baya bir fazla. Kısa ve sıkıcı diyen arkadaşlara Bardlara katılmalarını ya da iç savaşta bir taraf seçip onun görevlerini yapmalarını tavisye ederim.

Bütün parşomen, notlar ve değeri 5 altının üstünde olan kitaplara göz atın. Nerelerden görev çıkacağı belli olmuyor.

38 saat oynamışım şu an ana görevde 2 Graybeardlardan sonra 2.ejderha mı kesip durdum. Companionların "kan kardeşliği" görevinde bıraktım (bir kedi olarak köpeğe dönüşmem çok saçma ve ters geldi )
    ve topu topu 12 tane zindan gezmişim, üstüne diğer büyük şehirlere uğramadım hiç.

Oblivion gibi sıkıcı bir oyunu 120 saat oynadıysak bunu 250 saat oynayacağız galiba :)

• bu oyun benim bir yılımı alır gibi geliyor bana. o kadar çok görev ve hikaye var ki bazen hangisini yapacağımı şaşırıyorum. şu sıralar dark brotherhooda merak saldım. katılıp katılmamakta kararsızım.
  • Lyide öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Beyler bir elde silah diğer elde büyü varken, "q" tuşu ile favoriler menüsüne geçtiğimizde iki büyü almaya çalışıyorum ama inatla bu menüdeyken silahı bırakmıyor, tek bütü alıyor. İki büyü almam için items > weapons menüsünden disarm etmem gerekiyor.

Bunun daha kolay bir yolu var da ben mi bulamıyorum acaba?

selam,
    eger buyu X e atanmi$ ise iki kere X e basica iki elime de o buyu geliyor sonra da diger buyu icin Y atanmi$ ise ona basarsan olabilir.
    Fakat benim sormak istedigim, sol elinde hep shield in olmasi daha iyi degil mi? Ayni anda hem atak yapip hem de buyu yapamayacagina gore, birisi vurursa diye soldaki shield i birakmadan weapon in yerine buyu yu alip casting i yapmak, daha sonra da diger buyuyu alip casting yapmak en optimizesi gibi..

• zindanlarda dışarıdan vuran ışık süzmesini gördüğüm an hareket etmekte zorlanıyorum.temiz 20 fps düşüyor
  • Hocam ne 200 saati ne 1 yılı ya bu oyunun bir dahaki elder scrolls oyunu çıkana kadar yolu var.

daha tesnexus un psikopat modderları işe başlamamış. sağlam modlar gelmeye başlasın o zaman sabahlar olmasın işte.
    zaten modlar gelene kadar 1 kere tam kılıç kalkanla, 1 kere full büyücü, 1 kere full okçu, 1 kere stealth okçu,one hand, 1 kere karışık olarak bitiririm. bunlardan 1000 saat rahat alır. o da günde ortalama 3 saat oynarım desem 1 yıl falan yapar. modlarla falan 1 yıl daha ekle zaten obliviondan sırf oyunun kendi kapladığı yer kadar daha mod indirmiştim loadlar baya bi uzun sürüyodu. tesnexus tek geçerim dehşet modlar gelmişti obliviona. eğer bunada aynı başarıda modlar yaparlarsa oyun güzellik açısından katlar gider.

• Ya bunlar karıları nasıl yapmışlar böyle ulan artık öldürdükten sonra üzerlerinden kıyafet almaya korkuyorum aldıktan sonra da kafam başka yerlere kaçıyor oyundaki o anki yaşadığım konsantrasyonu kaybediyorum arkadaş ya
  • Allahını seven steel ingot temin etme yolunu söylesin!!
  • Arkadaşlar önceden de sormuştum ama cevap alamadım sanırım. Ejderhalar çok sık çıkmaya başladı. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Sanırım level atladıkça azıtıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Hocam ne 200 saati ne 1 yılı ya bu oyunun bir dahaki elder scrolls oyunu çıkana kadar yolu var.

daha tesnexus un psikopat modderları işe başlamamış. sağlam modlar gelmeye başlasın o zaman sabahlar olmasın işte.
    zaten modlar gelene kadar 1 kere tam kılıç kalkanla, 1 kere full büyücü, 1 kere full okçu, 1 kere stealth okçu,one hand, 1 kere karışık olarak bitiririm. bunlardan 1000 saat rahat alır. o da günde ortalama 3 saat oynarım desem 1 yıl falan yapar. modlarla falan 1 yıl daha ekle zaten obliviondan sırf oyunun kendi kapladığı yer kadar daha mod indirmiştim loadlar baya bi uzun sürüyodu. tesnexus tek geçerim dehşet modlar gelmişti obliviona. eğer bunada aynı başarıda modlar yaparlarsa oyun güzellik açısından katlar gider.

Hocam bu modlar ne işe yarıyor acaba?Bir yıllık oynamaya yetecek kadar nasıl değiştirebilir oyunu?

• Arkadaşlar oyunu oynarken 10-15 dakika sonra oyun donuyor, öylece kalıyor neden acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Beyler bir elde silah diğer elde büyü varken, "q" tuşu ile favoriler menüsüne geçtiğimizde iki büyü almaya çalışıyorum ama inatla bu menüdeyken silahı bırakmıyor, tek bütü alıyor. İki büyü almam için items > weapons menüsünden disarm etmem gerekiyor.

Bunun daha kolay bir yolu var da ben mi bulamıyorum acaba?

Update yap bu sorun ortadan kalkıyor.Rahatlıkla q dan sag ve sol tık ile atayabiliyorsun.Update siz çok sinir bozucu oluyor o durum sağ eldeki silah değişmiyor elde takılı kalıyor birdaha menuye girip disarm yapıp ordan şeç dövüş anında işkence giib oluyor bu.
    Update den sonra oldukça rahat hemen değiştiriliyor.

Smithing 86 oldu az kaldı yaw takacam dragon armorumu.7k harcadım şuana kadar smithinge ama değdi yani 6-7 levelda atlamışımdır smithing geliştirirken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Arkadaşlar önceden de sormuştum ama cevap alamadım sanırım. Ejderhalar çok sık çıkmaya başladı. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Sanırım level atladıkça azıtıyolar.

oblivion'daki oblivion kapıları gibi bunun da ana teması ejderha maalesef yapacak bir şey yok. bethesda bazı şeylerin suyunu çıkarmayı çok seviyor. belki ana görev tamamlanınca obliviondaki kapılar gibi bundaki ejderhaların köküne kibritsuyu sıkılmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: xmms

Evleneyim dedim bir sürü masraf yaptım ev aldım dekore ettim fln. Yemek yapmaktan başka bişi yapmıyo hatun.Halbuki witcherda ne istersek yapıyorduk . Kötü olmuş bak orası.

iyi gene seninki eve gelmiş.evi whiterun'da aldım,gelini de riverwood dan aldım.evlendik güyya ama gece eve gelmedi artık gene riverwood'daki evinde mi kaldı naptı.tören oldu kayboldu ortadan.bug mı oldu nedir anlamadım.baktım 2 gün geçti hala yok ortada eski save yi yükleyip devam ettim oradan.evlilik yaramadı yani bana

Törenden hemen sonra gelin dışarı çıkmadan yanına koşup hatun annenlerin evinde kalamazsın bana taşınıcaksın ulen demeniz gerekiyor. Siz demeden dışarı çıkarsa bug oluyor ve gelin kayboluyor. Gidip 3-4 gün uyuyun bir yerde sonra tören olan yere dönüp bakın belki gelmiştir kimisinde öyle olmuş.

• soul gemleri silahlara nasıl eklicem? soul gemli silah bulmuştum ama tükendi silah
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

soul gemleri silahlara nasıl eklicem? soul gemli silah bulmuştum ama tükendi silah

tükenince söylüyor zaten nasıl dolacağını.

envanteri açıp silahın üstüne geleceksin, T tuşuna basıp, çıkan gemler ile dolduracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Arkadaşlar önceden de sormuştum ama cevap alamadım sanırım. Ejderhalar çok sık çıkmaya başladı. Bunu engellemenin bir yolu var mı? Sanırım level atladıkça azıtıyolar.

oblivion'daki oblivion kapıları gibi bunun da ana teması ejderha maalesef yapacak bir şey yok. bethesda bazı şeylerin suyunu çıkarmayı çok seviyor. belki ana görev tamamlanınca obliviondaki kapılar gibi bundaki ejderhaların köküne kibritsuyu sıkılmış olur.

ana görevi tamamladım ejderhalar bitmedi zaten hiç bitmeyeceği söylenmişti onlar bitmicek ama sürekli çıkıyorsalar bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 15 Kasım 2011; 17:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Lyide öldü

spoiler kullanmayı öğrenin artık!
    bu ne be!
  • vsync i configden kapatamıyoruz
    nvidia panelden kapadım zorla
    tearing aşırı sayılmaz
    mouse lagdan şikayetçi olanlar denesin
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.