Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR OFFİCİAL 1.1 PATCH ÇIKACAK DENİYORDU ? ÇIKTI MI? EĞER ÇIKTIYSA LİNK VERİRSENİZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Dün oynarken bir ara ne destruction spell kullanıyordum. Magicka deli gibi yenileniyordu. Novice spelllerde hiç bitmiyordu apprenticelerde de fena hızlıydı. Neden?

Destruction talent şeysinde perki olması lazım onu açmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

Bir yerde takildim arkadaslar ... Su Thalmor embassy bolumunde olay cikarip kapidan gectik yardim eden sahisla ama benim silahlari iviri ziviri almam gereken kutu bos hic bisi yok. Takildim kaldim heryer asker dolu olduruyorlar napcaz orada?

Neden essalarim yok o kutuda?

abi kadına tamam ben görevi için hazırım demeden önce seni içeri alan adama silahları veriyorsun kendi diyor zaten bunlar olmazsa olmazım dediğin silahları bana verki içeri sokayım diyor e demekki sen ona hiç bişey vermedin biz osmanlı sillesi ilede gideriz goççum dedin :D şimdi silah yok elle kolla gidiceksin yapıcak bişi yok :D

Silahlari verdim dostum. Hatta silahi vermeden once parti kiyafetlerini giydiriyorlar. Yukarida arkadas masaya bakacaksin demis birde masaya bakalim. gerci masa hatirlamyorum varmiydi ?

Senin dediğin parti kıyafetini giydiren kadın en sonda o sana ne var ne yok bana bırak işin bitince alırsın diyor asıl silahları vermen gereken ondan önce inn de konuştuğun eleman

• Arkadaşlar Dark Brotherhood sığınağında bir büyü duvarından (adını bilmiyorum) büyü alıyoruz. Adı, "Kill" diye birşey. Tam olarak ne işe yarıyor o?
  • Shout demek istediysen, Kill shoutu attığın adamın defansını, canını ve staminasını düşürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Shout demek istediysen, Kill shoutu attığın adamın defansını, canını ve staminasını düşürür.

Teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Shout demek istediysen, Kill shoutu attığın adamın defansını, canını ve staminasını düşürür.

siberarmi "oyunla birlikte patchte geliyor" denen patch çıkmadı mı?
  • arkadaşlar ben büyük ejderha ile savaştım yendim ama öldüremedim.Benden güçlü olduğunu kabul etti ve gitti.Elder scrollsu kullanıp ejderhayı kitleme büyüsünü öğrendim.Başka birşeye yararmı bu elder scroll? Birde yanıma brethor muydu neydi öyle bir adam aldım.Ama çok zayıf.Önerdiğiniz npcler varmı?

Birde wood elfim.Okçuyum light armor la gidiyorum.Bu aralar tek elli kılıca döndüm. sizce yoksa heavye dönmelimiyim.?

Ayrıyetten esbern denen adam bende bugda.Herif hiç konuşmuyor.O sorun çıkarır mı? Görevleri sorunsuz geçtik de konuşmalarını duyamıyorum ve anlayamıyorum.

Wood elf ile ilgili önerileriniz,item nasıl güncellenir? Ve de itemlerin büyüleri bittiği zaman yapabileceğimiz birşey varmı? Ben sadece üstüne zehir dökebiliyorum.

5-6 tane dragon öldürdüm görevler haricinde bir sürü deri çıktı.Bu derilerle zırh yapabilirmiyiz? Ben satıyorum hepsini çünkü çok ağırlar.Taşıyamıyorum çantamda.Çantayı büyütmenin bir yolu varmıdır?

İnternete çok vakit ayıramıyorum o yüzden aklıma gelen bütün soruları sordum.Cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim.

DÜZENLEME: Son olarak arkadaşlar internette oyun esnasında raceyi değiştirmeyi buldum.Bunu yaparsam oyun bozulur mu? Yani elbette tadı biraz azalır ama bug felan çıkar mı? Kod: showracemenu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 16 Kasım 2011; 13:35:31 >

• Mzulft görevi oyunda soğuttu beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

arkadaşlar ben büyük ejderha ile savaştım ama öldüremedim.Elder scrollsu kullanıp ejderhayı kitleme büyüsünü öğrendim.Başka birşeye yararmı bu elder scroll? Birde yanıma brethor muydu neydi öyle bir adam aldım.Ama çok zayıf.Önerdiğiniz npcler varmı?

Birde wood elfim.Okçuyum light armor la gidiyorum.Bu aralar tek elli kılıca döndüm. sizce yoksa heavye dönmelimiyim.?

Ayrıyetten esbern denen adam bende bugda.Herif hiç konuşmuyor.O sorun çıkarır mı? Görevleri sorunsuz geçtik de konuşmalarını duyamıyorum ve anlayamıyorum.

Wood elf ile ilgili önerileriniz,item nasıl güncellenir? Ve de itemlerin büyüleri bittiği zaman yapabileceğimiz birşey varmı? Ben sadece üstüne zehir dökebiliyorum.

5-6 tane dragon öldürdüm görevler haricinde bir sürü deri çıktı.Bu derilerle zırh yapabilirmiyiz? Ben satıyorum hepsini çünkü çok ağırlar.Taşıyamıyorum çantamda.Çantayı büyütmenin bir yolu varmıdır?

İnternete çok vakit ayıramıyorum o yüzden aklıma gelen bütün soruları sordum.Cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim.

DÜZENLEME: Son olarak arkadaşlar internette oyun esnasında raceyi değiştirmeyi buldum.Bunu yaparsam oyun bozulur mu? Yani elbette tadı biraz azalır ama bug felan çıkar mı? Kod: showracemenu

senin yerine oyunu da oynayalım istersen?

• uzerimizdeki curseleri nasil cure edicez? active effectslere baktigimda 2 tane curse war bende stamina regen dusmus mesala. Bunlar icin ne yapmamiz gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwtfimcow

uzerimizdeki curseleri nasil cure edicez? active effectslere baktigimda 2 tane curse war bende stamina regen dusmus mesala. Bunlar icin ne yapmamiz gerekiyor?

kutsal bir mekanda dua et. ya da iksirini bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiforum

"oyunla birlikte patchte geliyor" denen patch çıkmadı mı?

Oyunun PC resmi çıkış tarihinde 1.1 patchi de çıktı.
    Uİ deki sorunları çözüyor ve bir kaç grafik ayarı getiriyor sadece bildiğim kadarıyla, çok detaylı bir patch değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

uzerimizdeki curseleri nasil cure edicez? active effectslere baktigimda 2 tane curse war bende stamina regen dusmus mesala. Bunlar icin ne yapmamiz gerekiyor?

kutsal bir mekanda dua et. ya da iksirini bul.

camiye gitsek? :D peki bu kutsal mekanlar nereler tam olarak? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

arkadaşlar ben büyük ejderha ile savaştım ama öldüremedim.Elder scrollsu kullanıp ejderhayı kitleme büyüsünü öğrendim.Başka birşeye yararmı bu elder scroll? Birde yanıma brethor muydu neydi öyle bir adam aldım.Ama çok zayıf.Önerdiğiniz npcler varmı?

senin yerine oyunu da oynayalım istersen?

Neden bunu söyleme isteği duydun onu anlamadım.

• quote:

camiye gitsek? :D peki bu kutsal mekanlar nereler tam olarak? :)

Cevabı kendin vermişsin, cami, kilise, katedral herhangi bir tapınak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Dün oynarken bir ara ne destruction spell kullanıyordum. Magicka deli gibi yenileniyordu. Novice spelllerde hiç bitmiyordu apprenticelerde de fena hızlıydı. Neden?

player.getav magickarate yaz
    Sonra

player.modav magickarate -(ne kadar eksilmesini istiyorsan) yazıp regeneration hızını düşürebilirsiniz.

Aynısı player.modav staminarate olarakta geçerlidir.
  • Millet 1.1 patchinden falan bahsediyorda yanlış hatırlamıyorsam ben oyun içinde esc ile menüye çıkınca menünün sol alt köşesinde version 1.2.xxx birşeyler yazıyor
  • quote:

arkadaşlar ben büyük ejderha ile savaştım yendim ama öldüremedim.Benden güçlü olduğunu kabul etti ve gitti.Elder scrollsu kullanıp ejderhayı kitleme büyüsünü öğrendim.Başka birşeye yararmı bu elder scroll? Birde yanıma brethor muydu neydi öyle bir adam aldım.Ama çok zayıf.Önerdiğiniz npcler varmı?

Densiz herif orda Spoiler tuşu koymuşlar kullanın şunu allah aşkına. Bakkın allahın adını veriyoruz, şuraya girip ağız tadıyla oyunla ilgili tüyo alamayacakmıyız. Ne hakkınız var milletin oyun zevkinin içine etmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 15 Kasım 2011; 14:00:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

quote:

arkadaşlar ben büyük ejderha ile savaştım yendim ama öldüremedim.Benden güçlü olduğunu kabul etti ve gitti.Elder scrollsu kullanıp ejderhayı kitleme büyüsünü öğrendim.Başka birşeye yararmı bu elder scroll? Birde yanıma brethor muydu neydi öyle bir adam aldım.Ama çok zayıf.Önerdiğiniz npcler varmı?

Densiz herif orda Spoiler tuşu koymuşlar kullanın şunu allah aşkına. Bakkın allahın adını veriyoruz, şuraya girip ağız tadıyla oyunla ilgili tüyo alamayacakmıyız. Ne hakkınız var milletin oyun zevkinin içine etmeye.

Yannış vermiş zaten merak etme orjinali
    git oyununu oyna hem laf ediyorsun hem bakıyorsun

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.