Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1459. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.372
Cevap
129
Favori
1.640.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sanırım şubat ayında steamde indirim olacak yine lunar new year diye bir şey olursa o zaman girer yine 15-19 şubat diye okumuştum bi yerde
  • İç savaş buğu olan arkadaşlar en son geçemedikleri, bug içinde kaldıkları görevin ingilicce adını yazarlarsa sevinirim.
    tahminen jagged crown görevinde takıldınız.

şöyle bi çözüm önereyim bakalım olacak mı...

şu sayfa da stormcloakcslara katıldığınız görev var. Aşağıda görev kodu ve görev adımlarının sayıları yazıyor.

http://en.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Jagged_Crown_(Stormcloaks)

Şimdi konsola 'setstage (görev kodu) (görev numarası)'
    yada 'player.setstage (görev kodu) (görev numarası)'
    başına player koyulcak mı tam hatırlamıyorum ikisinden biri doğru ama kesin :)

Misal Ulfih'e Tacı verdiniz ve yeni komut bekliyorsunuz ama komut gelmiyor oyun buga girmiş :) O zaman Konsola sunu yazıyorsunuz:

'player.setstage CW02B 190'

• Message to whiterun görevinden sonra Ulfric sonraki komutu vermiyordu, bu kodları önceden de denemiştim ama olmadı hocam.
  • http://en.uesp.net/wiki/Skyrim:Message_to_Whiterun_(Stormcloaks)

bu sayfadakini denedin mi illa ki olur ben bu şekilde halletmiştim görevin yarısında takılmıştı.
  • Her birini defalarca denedim hocam. Hatta artık bu kodları görmekten bıkmıştım.
  • Skyrim bir tutkudur zamanında oyunun sonunda dragornborn ejderhaya binme görevini bug yüzünden geçememiştim kısmet bu zamanaymış, allahtan savemi saklıyormuşum oradan devam edip geçtim adamı haklayıp zırhına kondum ve oyunun sonunuda gördüm rahatladım. 240 saati devirmişim oyunda. Oyunu çift el silah nord olarak bitirdim, tekrardan bir kedi ile sneak yada elf karakterle magic olarak baştan başlasam mı dedim ama gözüm yemedi okadar cüce harabesini meftun mezarı vs tekrar tekrar dolaşmak zor iş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 barenziah taşı var 24 üncü solitude de evde görünüyor falk firebird evi satmıyor elisif görev vermiyor platin için son 3 kupam kaldı bu taş başka yerde yokmu.

• ferdiblackblood F kullanıcısına yanıt
    Bug yüzünden Solitude'den ev alamıyorsanız, taşı kodla alabilirsiniz.

player.additem 0009DFBB 1
  • Ps4 te oluyormu

Orasını bilmiyorum
  • Ps4 te ölen npc yi tekrar döndürebilme imkanı varmı.görev alacağım npc ölmüş.eski savelerime baktım ordada ölü.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdiblackblood

Ps4 te ölen npc yi tekrar döndürebilme imkanı varmı.görev alacağım npc ölmüş.eski savelerime baktım ordada ölü.:)

Ayda bir sifirlaniyolar diye biliyorum.

Birde bişey soylicem illuzyon ile seei level alıyorduk pcde ps4 te oylemi harmony ile seri seri lvl atlaniyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna 3 gün önce başladım, Türkçe yama ve patchleri yaptım. Daha başlardayım, oyun çok çok uzun sürecek belli. Jurgen Yelçağıran'ın Boynuzu görevindeyim şuan,
    sorum var

ondan önce bir tapınağa zorunlu olarak katıldım. O tapınaktan çıkma yolu yok mu? Bir gün uyanırken karşıma kadın çıktı 3 kişiyi öldüreceksin dedi falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Oyuna 3 gün önce başladım, Türkçe yama ve patchleri yaptım. Daha başlardayım, oyun çok çok uzun sürecek belli. Jurgen Yelçağıran'ın Boynuzu görevindeyim şuan,
    sorum var

ondan önce bir tapınağa zorunlu olarak katıldım. O tapınaktan çıkma yolu yok mu? Bir gün uyanırken karşıma kadın çıktı 3 kişiyi öldüreceksin dedi falan.

Başka bir gruba katılmanız ana görevi etkilemez (iç savaş hariç) Bahsettiğiniz kişiler karanlık kardeşlik olarak geçiyor.

İlk başta ki o üç kişiden birine saldırmak yerine size onu yapmanızı söyleyen kadına saldırmış olsaydınız karanlık kardeşliğe katılmış olmazdınız. Ama yinede çıkmak istiyorsanız, tapınağa gidin ve herhangi bir karanlık kardeşlik üyesine saldırın, başka bir görev çıkar ve onları yok etmeniz istenilir. Tabi katıldıktan sonra onlara düşman olabiliyor muyuz tam hatırlayamıyorum ama büyük ihtimal öyle olacak. Ayrıca Skyrim'de hiç bir şey zorunlu değildir hocam, bir şeye katılıp görev almış olmanız illaki yapmanız gerek anlamına gelmiyor rahat olun

• Fallout4 e gelen Türkçe mod sykrime gelecekmi? Bilginiz varmı?

• Arkadaşlar special edition var bende ..
    Senaryoyu cok eskiden bitirmiştim.
    Simdi tekrar kuruyorum.
    Miraiyi kesin denemeyi düşünüyorum.
    Yinede skyrim devam niteliğinde modlar arıyorum.
    Evlenecek gerçekci takipci onerirseniz de ayrıca sevinirim.
    Gerçekten değişik güzel modlar arıyorum.
    İnsallah bileniniz vardır teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar bir sorum var, şimdi ben ilk defa elder scrolls oyunu oynuyorum, haftasonu skyrim ese bedava malum fakat anlamadığım bir kısım var;

-Normal RPG oyunlarında 1-2-3-4-5 veya Q-W-E hotbar olur skilini potunu oraya koyup basarsın fakat bu skyrimde illa pot basmask için taba basıcanda oradan potu seçicende içicende veya skil atmak için combatın ortasında oyunu durdurup skili değiştircende sonra tekrar eline silahı alacanda vs. bunun pratik bir yolu yok mu? Bu şekilde çok saçma geldi, combatın ortasında durmadan taba basıp duruyorsun aksiyon bölünüyor.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Envanterden istediğiniz silahı, büyüyü veya potu F tuşu ile favori olarak seçebilirsiniz hocam. Oyun esnasında Q ile açtığınız favoriler penceresindeki eşyalarınıza 1 den 0 a kadar kısayol tuşu verebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 1 Ağustos 2018; 8:24:53 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Elimde Skyrim'in Collector's Edition'ında ve oyunu Preorder yapanlara verilen papirus kağıdına basılmış harita var. Collector's Edition'daki harita ile aynı.

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Papirus kağıdında böyle gözüküyor:

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Bunun fiyatı ne kadardır acaba amazondan baktım aynı haritayı 31 dolar'a satıyorlar:

https://www.amazon.com/Parchment-XBOX-360-Playstation-3-PC/dp/B009S28HR4

Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

hortlatıyorum.adamın yanına yaklaşıp konsolu aç adamın üzerine tıkla numarası gelicek o gelince konsola resurrect yaz tekrar gelir ama öldürdüysen görev failed olmuştur yani tekrar verir mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.