Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1458. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JaReD22

Arkadaşlar tekrardan ben biliyorum çok fazla soru sordum :)

Yeni bir sorunla karşınızdayım benim bu karakter vampir oldu askerler olsun halk olsun gördükleri yerde bana saldırıyorlar bir rahat vermez oldular şehirlere giremiyorum vampirlikten nasıl kurtulabilirim

Morthal'da Falion vardı, o tedavi ediyordu. Fakat önce beslen kana susamışlığını gider, aksi halde herkes gördüğü yerde saldırır sana. Eğer olmuyorsa kod yardımı ile vampirlikten kurtulabiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jorji kullanıcısına yanıt
    Hocam bu herkesin saldirmasindan sıkıldım beslendim yine fayda etmedi en sonu dediğiniz gibi kodu buldum hallettim karakter eski haline döndü

Şimdi tek sorun senaryo ilerlemiyor :(

• quote:

Hocam bu herkesin saldirmasindan sıkıldım beslendim yine fayda etmedi en sonu dediğiniz gibi kodu buldum hallettim karakter eski haline döndü

Şimdi tek sorun senaryo ilerlemiyor :(

Nasıl yani? Senaryo ilerlemiyor ne demek ilk defa duydum böyle bir şeyi

• Su oyunun multiplayer modu ne zaman cikacak birileri yapiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımı devam ediyor bildiğim kadarıyla.
    Ben yine spoiler içerisine alayım
    fırtınapelerinleri seçtikten sonra bir kaç tane kale fethine katıldım onları yaptıktan sonra ne lider nede yardımcısıyla konustugumda yeni görev gelmiyor ne yapacağımı bilemiyorum

• quote:

fırtınapelerinleri seçtikten sonra bir kaç tane kale fethine katıldım onları yaptıktan sonra ne lider nede yardımcısıyla konustugumda yeni görev gelmiyor ne yapacağımı bilemiyorum

Bug falan mi oldu acaba, cok enteresan.En son hangi kaleyi aldiysan oradan itibaren youtube'dan videolara bakarak eksik bir sey yapmismisin ona bak. Ek olarak en son verdigi gorev ne ise bir sonraki gorevi ogren ve kod yardimiyla bitir, olmadi boyle gececeksin mecburen. Bug olduysa cozumu olmuyor genelde.

• Hocam yolunuza taş koymak istemem fakat o lanet görev benim sonradan açtığım yeni kayıtta, aynı sorunu verdi. Ve üç yıldır yabancı-türk (buraya da defalarca yazdım) forumlarını didik didik ettim, kodlardan modlara kadar tüm yolları denedim ama olmadı. Bende saldım artık iç savaşı. ''Oyun ilk çıktığı zamanlar oynadım hiç değilse'' diyip kendimi avutuyorum. Tabii sizin durum farklı olabilir, vampirlikten filan çıkmışsınız kodlarla, gerçi zaten sakat bir görev ama bilemiyorum.
    Olur da çözümünü bulup, haberdar ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

quote:

Bug falan mi oldu acaba, cok enteresan.En son hangi kaleyi aldiysan oradan itibaren youtube'dan videolara bakarak eksik bir sey yapmismisin ona bak. Ek olarak en son verdigi gorev ne ise bir sonraki gorevi ogren ve kod yardimiyla bitir, olmadi boyle gececeksin mecburen. Bug olduysa cozumu olmuyor genelde.

Eski saveler çokmu geride veya hiçmi yok? Haa yapılmasada çok kafaya takılacak bir görev değil iç savaş yani şanssızlık olmuş bug a denk gelinmiş sanırım. Bende se versiyonu var en son onu oynadım hala dolu bug var oyunda.

• Arkadaşlar çözüm üretme konusunda yavaş yavaş ümidimi yitiriyorum ne yaptıysam ilerlemiyor yeni görev gelmiyor halbuki buraya kadar herşey çok iyiydi

Belki yeni kayıt açar imparatorluk tarafını seçerim ancak şu bir kesinki oyunda buglar var

• quote:

Arkadaşlar çözüm üretme konusunda yavaş yavaş ümidimi yitiriyorum ne yaptıysam ilerlemiyor yeni görev gelmiyor halbuki buraya kadar herşey çok iyiydi

Belki yeni kayıt açar imparatorluk tarafını seçerim ancak şu bir kesinki oyunda buglar var

Su buglar kadar lanetli bir sey yok ya. Oyunun icine ediyor. Ben sansliymisim yaklasik 500 saat oynamisligim var skyrim'i ufak tefek seyler disinda buga rastlamadim.

Hocam bi the witcher 1 de böyle buglardan sorun yasamistim birde bunda yaşıyorum skyrimde bug olacağına hiç ihtimal vermemistim ama varmış demekki

Ortalama 40 tane grafik modu kurdum acaba bunlar bi etki etmismidir

• Grafik modlarının etki edeceğini sanmıyorum hocam. Ama başka şeyleri kurcalayıp paso yükle - kaldır yapmışsanız savelerde bozulmuş olabilir.
  • Tamam hocam teşekkürler

• Selamlar;
    İyi bir RPG oyuncusu sayılırım. Daha çok izometrik RPG leri seviyorum ama Elder Scrolls serisini Morrowind' den beri oynuyorum. Skyrim' de 25 saatlik oyun sürem var ve daha başlardayım. İki kere baştan başladım oyuna, ilk karakterim Nord savaşçıydı. Şimdi de high elf büyücü ile oynuyorum.
    Benim sorunum bir türlü oyuna kaptıramadım kendimi. Ne questler, ne de dünyada rastgele zindan temizleme ne de senaryo bir türlü oyunun içine giremedim. Bir iki quest yapınca sıkılıyorum. Oyunu daha ilginç kılmak adına tavsiye edeceğiniz bir build/skill kombinasyonu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream0n

Selamlar;
    İyi bir RPG oyuncusu sayılırım. Daha çok izometrik RPG leri seviyorum ama Elder Scrolls serisini Morrowind' den beri oynuyorum. Skyrim' de 25 saatlik oyun sürem var ve daha başlardayım. İki kere baştan başladım oyuna, ilk karakterim Nord savaşçıydı. Şimdi de high elf büyücü ile oynuyorum.
    Benim sorunum bir türlü oyuna kaptıramadım kendimi. Ne questler, ne de dünyada rastgele zindan temizleme ne de senaryo bir türlü oyunun içine giremedim. Bir iki quest yapınca sıkılıyorum. Oyunu daha ilginç kılmak adına tavsiye edeceğiniz bir build/skill kombinasyonu var mı?

Hocam modları deneyebilirsin sıkıldıysan seni oyunun içine çekecek modlar vardır illaki
  • Mavi AT kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için sağol. Oyunu bir kere tam bitirmeden modlara geçmek istemiyorum.
    Khajit Archer-Thief karakter açtım. Bayağı keyifli gidiyor, görevlere ek olarak her eve girmek, hırsızlık yapmak falan daha keyifli geldi tavsiye ederim.
  • Hocam skyrim i uzun bir süre crackli oynadım. Steamde indirimlerde çok uygundu aslında. Geçenlerde bi bakıyım dedim sadece special edition var. oda çok pahalı. acaba normal skyrim satılmıyor mu ?
  • http://store.steampowered.com/app/72850/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim/

Düz sürümünü gizlediler hocam çakallar.
  • İndirime düşme şansı var mı ? önceden 10tl altına düşüyordu
  • 
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.