Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faraldanın verdiği kitabı tamamladım. Elementlerin Gücü isimli kitaptan bahsediyorum, üstat seviye büyü veren. Yalnız bana alev büyüsü verdi, ben başından beri şok kasıyorum, ne diye alev verdi ki? Nereden üstat seviye şok büyüsü bulurum?
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla 90 lv görevlerini yaptıktan sonra üstat büyülerini satmaya başlıyorlar. Ben sana bunu söylememiştim ama şimdi aklıma geldi. %100 emin değilim ama öyle olması lazım.
  • Skyrim'den sıkılınca 1-2 ay ara veriyorum bir keresinde 1 yıl ara vermiştim nasıl oynamadım bilmiyorum ama böyle biraz ara verince insan özlüyor oyunu.

The Elder Scrolls V: Skyrim
    Son iki haftada 32.2 saat / kayıtlarda 428 saat

32.2 saatin 30 saati yeni açtığım karakterle ilgili. Çok mükemmel bir oyun değil ama, bu oyunun en sevdiğim yanı sneak çok kullanışlı ve aşırı serbestliği. Onun dışında normal bir oyun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Hatırladığım kadarıyla 90 lv görevlerini yaptıktan sonra üstat büyülerini satmaya başlıyorlar. Ben sana bunu söylememiştim ama şimdi aklıma geldi. %100 emin değilim ama öyle olması lazım.

Tamamdır oldu. Faraldaya dönmeyi akıl edemedim dün gece. Bir tane yıldırım büyüsü aldım devi bir kaç saniyede yok eden yalnız yükleme süresi biraz uzun ve hareket halinde kullanılmıyor. Tabii buna da şükür.
  • Bir şey danışmam lazım oyun içi görüntüyü alamıyorum. Nasıl alacağız oyun içi görüntüyü? Soruyu buradan da sorayım. Kızıl nirnotu toplama görevinde son bir kaç nirnotu kaldı en sonuncusu tepede örümceklerin olduğu yerde buğulu mağara falan yazıyor oradaki kolda. Oraya hile kullanmadan nasıl çıkacağım?
  • Sizce 60 kusur verip special editiona yukseltmeye izin veren paketi almak mantikli mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    1 aydır 20 TL'ye satmaya çalışıyorum paketi. Neredeydiniz hocam.
  • Harika görünen modlu Skyrim SS'leri
    https://www.facebook.com/8gaming/posts/1118112774893385
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    E satiyor musun?

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Maalesef stoklarım bitti hocam. G2A'dan satın alın derim 30 TL idi. İyi oyunlar.
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    G2a dan hangisini satin alacagim acaba?

• special edition deiği şey skyrim + 3 dlc yani 3dlcde sende varsa gerek yok onu almana
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Harika görünen modlu Skyrim SS'leri
    https://www.facebook.com/8gaming/posts/1118112774893385

Bu grafik modunu nereden indirebiliriz?
  • Arkadaş için Legendary Edition arıyoruz key veya gift olarak 20tl limit satan var mı? Ya da sizce nereye yazsam uygun olur? Yeri burası değil biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Arkadaş için Legendary Edition arıyoruz key veya gift olarak 20tl limit satan var mı? Ya da sizce nereye yazsam uygun olur? Yeri burası değil biliyorum.

G2a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kavgaya girince son kişiyi öldürünce ufak ara sahne geliyor ya. onu nasıl kapatabiliriz ? ayarlarda göremedim.

izlemesi zevkli oluyor ama çoğu zaman da zaman kaybı
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben düşündüm ki dedim biz bir sürü oyun oynuyoruz video ya da alıyoruz ama editlemeden iş yapmıyoruz yani üşengeciz ama dedim ki böyle olmaz biz nasıl eğleniyorsak güzel vakit geçiriyorsak insanlar da bunu görsün dedim ve youtube da bi kanal oluşturdum. Oyun içerikleriyle dolu gameplay ve komik anlar olan videolar koymayı düşünüyorum sizde bana bu konuda destek verirseniz çok teşekkür ederim videoları da beğenip beğenmediğinizi bildirirseniz daha iyi geri bildirim olur benim için çünkü hevesliyim. 3 4 günde bir video koymayı düşünüyorum edit zamanına göre. Abone olursanız kanala ayrıca mutlu olurum hepinize şimdiden teşekkürler iyi oyunlar iyi forumlar

Oyunlardaki nickname im hep Wavin olduğu için kanal isminide öyle yaptım buyrun kanalıma şöyle geçelim ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StWavin -- 11 Eylül 2016; 19:35:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StWavin

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben düşündüm ki dedim biz bir sürü oyun oynuyoruz video ya da alıyoruz ama editlemeden iş yapmıyoruz yani üşengeciz ama dedim ki böyle olmaz biz nasıl eğleniyorsak güzel vakit geçiriyorsak insanlar da bunu görsün dedim ve youtube da bi kanal oluşturdum. Oyun içerikleriyle dolu gameplay ve komik anlar olan videolar koymayı düşünüyorum sizde bana bu konuda destek verirseniz çok teşekkür ederim videoları da beğenip beğenmediğinizi bildirirseniz daha iyi geri bildirim olur benim için çünkü hevesliyim. 3 4 günde bir video koymayı düşünüyorum edit zamanına göre. Abone olursanız kanala ayrıca mutlu olurum hepinize şimdiden teşekkürler iyi oyunlar iyi forumlar

Oyunlardaki nickname im hep Wavin olduğu için kanal isminide öyle yaptım buyrun kanalıma şöyle geçelim ;

skyrim çek abone olurum

• arkadaşlar merhaba.Oyunu tekrar başlamak istiyorum.Enb+baya bir mod kurucam başlarken.Ama biliyosunuz yakında special edition çıkacak onu beklemelimiyim modlar onunla uyumlu olacak mı yoksa şu an enb ve modlarımı kurup yoluma mı bakayım kararsız kaldım :/
  • arkadaşlar az önce
    alduin'i öldürdük öteki taraftaki 3 savaşçıyla birlikte. sonra da tamriel'e geri gönderdi beni muhafız gibi bi adam

ee bitti mi şimdi oyun ? ana konu bu kadar mıydı ?
  • 
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.