Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
19 Misafir (10 Mobil) - 9 Masaüstü10 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.649.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14021403140414051406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 2 kere uzun süre oynadım şimdi tekrar oynamak istiyorum fakat o eski heyecanı yaşabileceğimi düşünmüyorum.
    Eskisi gibi heyecanla oynayabilceğim bir öneriniz varmı dlc olur mod olur vs.
    Not:Hiç mod ve dlc kullanmadım .(sky ui hariç)

Orijinalden alıntı: Blue Lightning

Oyunu 2 kere uzun süre oynadım şimdi tekrar oynamak istiyorum fakat o eski heyecanı yaşabileceğimi düşünmüyorum.
    Eskisi gibi heyecanla oynayabilceğim bir öneriniz varmı dlc olur mod olur vs.
    Not:Hiç mod ve dlc kullanmadım .(sky ui hariç)

Bir süre daha beklerseniz yeni halini oynarsınız. Remastered olarak geliyor. Legendary edition A sahip olanlara bedava olarak dağıtılacak. Bende 2 inci kez başlamayı düşünüyorum. 133 saat gameplayim vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendarybetplayer -- 30 Haziran 2016; 17:09:24 >

@Blue Lightning survival modu var baya da iyi övgüler alan. Karakteriniz üşüyor, acıkıyor vs. ve oyun oldukça zorlaşıyormuş. Ben de denemedim ama baya methini duydum arzu ederseniz bir araştırın derim. Şimdi işte olduğumdan tam adını hatırlayamıyorum ama bulamazsanız özel mesaj atarsanız akşam eve geçince geri dönüş yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralEskiya

merhaba, Remastered yanılmıyorsam görsel olarak iyileştirme içermiyor muydu sadece? Yanılıyorsam düzeltin beni lütfen. Oyunun içeriği de değişecek mi?

@Blue Lightning survival modu var baya da iyi övgüler alan. Karakteriniz üşüyor, acıkıyor vs. ve oyun oldukça zorlaşıyormuş. Ben de denemedim ama baya methini duydum arzu ederseniz bir araştırın derim. Şimdi işte olduğumdan tam adını hatırlayamıyorum ama bulamazsanız özel mesaj atarsanız akşam eve geçince geri dönüş yapabilirim.

Görsel olarak elden geçiriliyor. Ekstra bir görev olmayacak.

Yani yüklüyorum oyuna giriyorum yeni oyun başlatıyorum araba ters dönüyor görev gösteren çubuk yok.

Sorun fps falan da değil modları description, requiretments hepsini okuyorum yok valla olmuyor.
    Şöyle kullandığı uyumlu modları atabilecek biri var mı?

Ama anlamıyorum her şeyi okudum video izledim yok olmuyor.Program kullanıyorum çakışmıyor diyor.Oyuna girerken değil de oyunun içinde değişik hatalar oluyor.

Acaba oyunda biraz ilerledikten sonra mı yüklemem lazım modları?

nVidia GeForce GTX 960M GDDR5 4GB
    SSD yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Culnamo

Orjinal oyunum tüm dlcler var arkadaşlar 2 kere sildim yükledim her şeyi okudum ingilizcemde var tes5edit loot kullanıyorum hala şu modları yükleyemedim.
    Yani yüklüyorum oyuna giriyorum yeni oyun başlatıyorum araba ters dönüyor görev gösteren çubuk yok.

Sorun fps falan da değil modları description, requiretments hepsini okuyorum yok valla olmuyor.
    Şöyle kullandığı uyumlu modları atabilecek biri var mı?

Ama anlamıyorum her şeyi okudum video izledim yok olmuyor.Program kullanıyorum çakışmıyor diyor.Oyuna girerken değil de oyunun içinde değişik hatalar oluyor.

Acaba oyunda biraz ilerledikten sonra mı yüklemem lazım modları?

O araba ters dönme olayı bendede olmuştu ona bir mod neden oluyor ama ismini hatırlayamadım siz en iyisi karakter oluşturma paneline kadar modları kapatın

• Modları Merge`lemekten anlayan birisi varmı?
    Bilgi, güçtür.

• _____________________________
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın.

• Arkadaş bu Dragonborn DLC nedir böyle? Tamam Morrowind toprakları eyvallah böyle insan aşırı mutlu oluyor, hele Morrowind aşığı falansan cidden etkileniyorsun hatta Riften'daki evimden vazgeçtim burada konaklıyorum artık fakat;

Oyun bildiğin korku oyuna dönüştü benim için, bundan sonrasını spoiler içine alacağım henüz oynamayan varsa ayıp olmasın diğer arkadaşlara

Biraz keşif yapayım dedim Velet diye bir komutana saldıran Ash bilmem neler saldırıyor, Allah'tan benim grafikler pek de harika değil de o korkunç suratları görmüyorum. Sonracığıma biraz daha keşfedeyim dedim. TR yama ile oynadığım için canavarın ingilizce adı ne bilmiyorum ama Türkçesi Pusan olan bir yaratık, yok abi onun dibine ölsen girmem. Okçu+gizlilik üzerine oynuyorum. Ejder rahiplerine 2 hatta 2 çok aslında 1 ama son canına kadar kaldığı için 2 vuruyorum ama yok bu pusan denen öcüü(!) 3 yada 4 kere vurunca ölüyor. Nöbetçi olandı galiba. Karakter de o kadar ezik değil baya uğraştım onun için arbalet kullanıyorum en kralından hemde. Sadece o değil abi şu kara kitaplar lanet olsun, Hermaeus Mora görünce inanılmaz tırsıyorum o dokungaçları saçma sapan gözleri böyle gerilmeme sebep oluyor, hele kendi mekanı inanılmaz korkunç. Az önce 5. kitabı aldım o mekanda gece oluyor, oynuyorum işte o havada uçan yaratıklar adını bilmiyorum (şuan korkudan anlatamıyorum) o görünmez olan yaratıklar işte baktım ilk vurdum öldü sonra görünmez oldu sonra ikincisini vuramadım hızlıca yanıma geldi korkudan oyunu kapadım.

Bethesda sen naptın ya, nefret ediyorum senden. Fallout bile daha zevkli yemin ediyorum.

Ne yazmışım arkadaş. OKUMAYIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zomboy.

Arkadaş bu Dragonborn DLC nedir böyle? Tamam Morrowind toprakları eyvallah böyle insan aşırı mutlu oluyor, hele Morrowind aşığı falansan cidden etkileniyorsun hatta Riften'daki evimden vazgeçtim burada konaklıyorum artık fakat;

Oyun bildiğin korku oyuna dönüştü benim için, bundan sonrasını spoiler içine alacağım henüz oynamayan varsa ayıp olmasın diğer arkadaşlara

Biraz keşif yapayım dedim Velet diye bir komutana saldıran Ash bilmem neler saldırıyor, Allah'tan benim grafikler pek de harika değil de o korkunç suratları görmüyorum. Sonracığıma biraz daha keşfedeyim dedim. TR yama ile oynadığım için canavarın ingilizce adı ne bilmiyorum ama Türkçesi Pusan olan bir yaratık, yok abi onun dibine ölsen girmem. Okçu+gizlilik üzerine oynuyorum. Ejder rahiplerine 2 hatta 2 çok aslında 1 ama son canına kadar kaldığı için 2 vuruyorum ama yok bu pusan denen öcüü(!) 3 yada 4 kere vurunca ölüyor. Nöbetçi olandı galiba. Karakter de o kadar ezik değil baya uğraştım onun için arbalet kullanıyorum en kralından hemde. Sadece o değil abi şu kara kitaplar lanet olsun, Hermaeus Mora görünce inanılmaz tırsıyorum o dokungaçları saçma sapan gözleri böyle gerilmeme sebep oluyor, hele kendi mekanı inanılmaz korkunç. Az önce 5. kitabı aldım o mekanda gece oluyor, oynuyorum işte o havada uçan yaratıklar adını bilmiyorum (şuan korkudan anlatamıyorum) o görünmez olan yaratıklar işte baktım ilk vurdum öldü sonra görünmez oldu sonra ikincisini vuramadım hızlıca yanıma geldi korkudan oyunu kapadım.

Bethesda sen naptın ya, nefret ediyorum senden. Fallout bile daha zevkli yemin ediyorum.

Ne yazmışım arkadaş. OKUMAYIN.

Sorma ya, o daedra prensinin boyutu beni de geriyor
    İlk onları bitirmeye çalıştım sırf bu yüzden

• Adımları harfi harfine yaptım ilk oynadığımda tamamı türkçeydi ama sonra pc formatlamak zorunda kaldım ve tekrar yükledim oyunu. Bu sefer yarısı türkçe yarısı ingilizce niye böyle oldu?

Yalnız bazı kişilerde bende dahil olmak üzere oyun %100 Türkçe olmuyor. Konuşmalar ve eşya isimleri tamamen Türkçe ama haritadaki yer isimleri, bina isimleri hala İngilizce. Oynanışa pek bir etki etmese de yine de insan görmek istemiyor. Çok araştırdım ama çözümünü bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 5 Temmuz 2016; 5:11:31 >

Skyrim iyi hoş ama mod kurma ve modların dil sıkıntısı adamı bitiriyor , bir süre sonra modla uğraşmaktan oyun oynayamıyorsun ben tesi köşeye bıraktım witcher deniyorum open world den yoruldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 5 Temmuz 2016; 16:27:30 >
  • Open world ve mmo banada cazip geliyor ama rpg ninde tatli yönleri var konuşmalar çok daha kaliteli ve oyunda çok daha fazla seçim imkanı var şu special editions ve enderal modun türkçe patch i çıkana kadar w1-2 yi bitirip w3 e geçmeye bakacağız artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.