Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12921293129412951296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Hocam benim oyununda da Dragonlarin texture i bozulup duruyor, tekrar yuklesem (silmeden) duzelir mi dersiniz? Bir ara dragonlarla ilgili bir mod kurmustum ondan kaynaklaniyordur diye sildim ama duzelmedi

ss atarsan daha iyi anlayabilirim nasıl bir bozulma.

edit:hangi modu kurmuştun?

Deadly dragon u kurmustum ama ondan oldugunu sanmiyorum. Tedbir olarak kaldirdim.

Bir daha ejder bulursum atarim da cidden nasil tarif etsem bilemiyorum Hem kullandigim modlarin isleyisini de bozuyor

Soyle soyleyeyim. Ayrintiya dair hicbir sey kalmiyor. Dumduz camur renginde bir texture kaliyor. Cok garip bir durum Ama ayrintilar yok oluyor yani. Dragon un kalibi + ayrintilarin altindaki o renkle birlesmis bir gorunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam benim oyununda da Dragonlarin texture i bozulup duruyor, tekrar yuklesem (silmeden) duzelir mi dersiniz? Bir ara dragonlarla ilgili bir mod kurmustum ondan kaynaklaniyordur diye sildim ama duzelmedi

ss atarsan daha iyi anlayabilirim nasıl bir bozulma.

edit:hangi modu kurmuştun?

Deadly dragon u kurmustum ama ondan oldugunu sanmiyorum. Tedbir olarak kaldirdim.

Bir daha ejder bulursum atarim da cidden nasil tarif etsem bilemiyorum Hem kullandigim modlarin isleyisini de bozuyor

Soyle soyleyeyim. Ayrintiya dair hicbir sey kalmiyor. Dumduz camur renginde bir texture kaliyor. Cok garip bir durum Ama ayrintilar yok oluyor yani. Dragon un kalibi + ayrintilarin altindaki o renkle birlesmis bir gorunum.

deadly dragonla ilgisi yok kurabilirsin onu tex'i etkilemez o.Anlattığına göre o zaman her ejderhada olmuyor bu olay ?
    şöyle birşey deneyebilirsin;

şu dragon tex modlarından birini kurabilirsin
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/29631/?
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/58461/?

otomatikman tex dosyalarını değiştirecek zaten sorununun düzelmesi lazım,aktif olması için dragonların respawn olması gerekebilir yani oyuna girer girmez hemen değişmesini bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: kewin2121

Arkadaşlar skyrim oynuyorum 30 levelim oyun çok güzel ama konuda okuduklarıma göre modlarla oyun daha güzel oluyormuş.Bu modları nereden indirebilirim ve nasıl güzelleştirdiklerini yani ne işe yaradıklarını nereden öğrenebilirim?

Google'a Skyrim Mod Başlığı yaz DH konusu var bir tane. Oradan seçip kur. Anlatımı yapmış konuyu açan. Bende 40 civarı mod yüklü, ve oyun harika oldu. Gerek grafikler, gerekse oynanış. Modsuz skyrim olmaz.
  • Sag olun

Yuklerim bunlari ama yuklemeden bir gosteririm dedigim bozuklugu Screenshot nasil aliyorduk onu da bir soyler misiniz? (printscreen le aliniyor muydu?)

• quote:

Sag olun

Yuklerim bunlari ama yuklemeden bir gosteririm dedigim bozuklugu Screenshot nasil aliyorduk onu da bir soyler misiniz? (printscreen le aliniyor muydu?)

print ile alırsın fakat ini de onun açık olması lazım;

skyrim.ini bAllowscreenshot 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 1 Ocak 2015; 20:04:04 >

• quote:

quote:

Sag olun

Saves in buldugunu kisimdaki ini de mi?

• bu pusula nasıl kullanılıyor arkadaş.
    bir köyde bir adamı arıyorum. nasıl bulacağım?
  • quote:

quote:

quote:

Sag olun

Saves in buldugunu kisimdaki ini de mi?

evet.

• arkadaşlar hırsızlar loncası görevlerini yaptım nightingale zırhını felan aldım ama linwes armor nası alınıyor acaba ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni karakterimde dark brotherhooda katıldım bütün görevleri warhammerla herkesi keserek yaptım
  • Dark brotherhood gorevleri okcular ve gizlilik yapanlar icin o levellerde cok iyi itemler cikiyor. Ben ebony yay bulmustum 20 kusur levelken

• quote:

quote:

Sag olun

Hocam screenshot lar nereye kaydediliyor?

• Beyler A night to remember görevini yapıyorum misty grove a geldim sami ve asayı bul diyor ama sam gözükmüyor işaretçi var ama sam yok ortada youtube dan baktım onlarda sam gözüküyor direk yardımmm edin
  • quote:

quote:

quote:

Sag olun

Hocam screenshot lar nereye kaydediliyor?

exe dosyası nerdeyse oraya olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Arkadaşlar merhaba. Skyrimin geforce experience'da olan 2715x1527 dsr çözünürlüğünü kullanıyorum ancak bu çözünürlüğe aldığımda ekranın altlarına doğru resimde çember içine aldığım İ harfine benzer bir şey geliyor. çözünürlüğü 1920x1080 yaptığımda kayboluyor. Yokmu bunun bir çözümü?
    Bunun yüzünden çözünürlüğü 2715x1527 yapamıyorum. Çok aradım ancak hiçbir yerde çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu sorun bende de var hocam, AMD Omega driver ile 2560x1440 ve üstü çözünürlüğe alabiliyorum, aldığım her çözünürlükte bu İ harfi bende de çıkıyor, modlardan olacağını sanmıyorum, driver'ların getirdiği bi sorun mu acaba...

• Vay be hala oynayan varmış Ben de oynuyorum halen, birkaç mod yükledim oyun eskisinden çok daha keyifli oldu. Bu arada orijinal almak isteyen arkadaşlar steamin kampanyalarını takip edin 20 liraya legendary edition satılıyor. Oyunun keyfini ikiye katlamak isterseniz kesinlikle hızlı seyahat yapmayın, varacağınız yere gezinerek gidin. Girdiğiniz mağaraları dip bucak arayın neredeyse her mağarada gizli hazine bulmak mümkün. Mod yüklerken dikkat edin bazı modlar birbiriyle çakışıyor görevin en heyecanlı yerinde kendinizi masaüstünde bulabiliyorsunuz sonra Ben yüklediğim modları liste halinde vereyim isteyen yüklesin. Hiçbir problem yaşamadan 42 levela kadar geldim bu modlarla, çakışma vs. olmadı. Ekran kartınız sağlamsa yükleyin yalnız çünkü çok fazla detay ekliyor bu modlar oyuna. Modların yanına ne işe yaradıklarını da yazıyorum ;

Burn Freeze Shock Effects - BFS Effects 3_6 - BSA (Düşmana ateş, buz, şimşek büyüleriyle veya bu tılsımları içeren silahlarla saldırdığınızda ceset yanıyor veya buz tutuyor)

Brawl Bugs Patch - Plugins - Modder Resource - Brawl Bugs - Compatibility Edition (Modlardan biri bu yamaya ihtiyaç duyduğu için yükledim hangisi olduğunu hatırlamıyorum)

Enhanced Blood Textures (Oyunun orijinal halinde düşmana saldırdığınızda etrafa hiç kan sıçramadığından yakınıyorsanız bu mod tam size göre)

Enhanced Lights and FX (Ortam aydınlatmasına gerçekçilik katıyor)

JK's Markarth - JK's Markarth (Markarth şehrine daha güzel bir görünüm veriyor)

JK's Riften - JK's Riften (Riften şehrine daha güzel bir görünüm veriyor)

JK's Riverwood - JK's Riverwood V 1.2 (Riverwood köyüne daha güzel bir görünüm veriyor)

JK's Solitude - JK's Solitude V 1.2 (Solitude şehrine daha güzel bir görünüm veriyor)

JK's Whiterun - JK's Whiterun V. 1.1 (Whiterun şehrine daha güzel bir görünüm veriyor)

JK's Windhelm. - JK's Windhelm V1.2b. (Windhelm şehrine daha güzel bir görünüm veriyor)

Project Reality - Climates Of Tamriel-V3 (Oyunun baba yamalarından biri mutlaka duymuşsunuzdur. Çok gerçekçi bir görünüm katıyor oyuna.)

Skyrim HD - 2K Textures - SHD FULL - Towns (Bu da oyuna gerçekçi görünüm katan bir yama.)

Sounds of Skyrim - The Wilds - Sounds of Skyrim (Oyundaki doğa ve hayvan seslerini daha gerçekçi bir hale getiriyor. Yabanda çok zaman harcıyorsanız mutlaka seversiniz. Hızlı seyahat yapası gelmiyor insanın.)

Bunlar benim kullandığım yamalar, sorunuz olursa pm yollayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: x_3B_x

quote:

Arkadaşlar merhaba. Skyrimin geforce experience'da olan 2715x1527 dsr çözünürlüğünü kullanıyorum ancak bu çözünürlüğe aldığımda ekranın altlarına doğru resimde çember içine aldığım İ harfine benzer bir şey geliyor. çözünürlüğü 1920x1080 yaptığımda kayboluyor. Yokmu bunun bir çözümü?
    Bunun yüzünden çözünürlüğü 2715x1527 yapamıyorum. Çok aradım ancak hiçbir yerde çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu sorun bende de var hocam, AMD Omega driver ile 2560x1440 ve üstü çözünürlüğe alabiliyorum, aldığım her çözünürlükte bu İ harfi bende de çıkıyor, modlardan olacağını sanmıyorum, driver'ların getirdiği bi sorun mu acaba...

Modlarla düzeleceğini bende sanmıyorum fakat denemekten zarar gelmez,driverla ilgili değil bu ben yaşamadım bu sorunu ilk defa sizden duyoyorumherkez yaşamadığna göre sizden kaynaklı bir durum,genel bir sorun değil yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x_3B_x

quote:

Modlarla düzeleceğini bende sanmıyorum fakat denemekten zarar gelmez,driverla ilgili değil bu ben yaşamadım bu sorunu ilk defa sizden duyoyorumherkez yaşamadığna göre sizden kaynaklı bir durum,genel bir sorun değil yani.

Yok dostum ben sana istinaden söylemedim, tabi denemekten zarar gelmez. Biraz araştırmıştım bu sorunu, youtube'da birinin çektiği videoyu görmüştüm, altında açıklama yok tabii, sorunu birilerine göstermek için yapmış sanırım. Demem o ki, Battlefield 4'de 2560x1440'e ve 3200x1800 çözünürlükte oyunu içeri doğru kısıyor ve kenarlardan kalınca siyah çerçeve yapıyor, yani 2 oyunda sorun yaratıyor bu driver'lar, kişiden kişiye değişebiliyor yarattığı sorunlar vs. Becerememiş olabilirler driver'ları..

• Steam kampanyasını görünce aldım oyunu dlc ler dahil woodelf le başladık bakalım okçu hırsız bişey yapıcam türkçe yamada cok güzel olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

Steam kampanyasını görünce aldım oyunu dlc ler dahil woodelf le başladık bakalım okçu hırsız bişey yapıcam türkçe yamada cok güzel olmus

En iyisi hocam sinsilik ve okculugu fulle ilk bas perklerden hem gorevleri daha kolay yapiyorsun. Perki de acarsan sinsilik le birlikte oklar cok fazla vuruyor

• 
Sayfa: önceki 12921293129412951296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.