Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.642.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pofeenk

Çok sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

quote:

Orijinalden alıntı: xX_3B_Xx

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elured

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Whiterun savaşında İmperial'i mi yoksa Stormclock'u mu seçmek daha mantıklı ve karlı?

2 tarafta ayni.Eğer esbern bugu yasamak istemiyorsan ana görevden önce iç savasi bitir derim

Esbern bug'u nedir hocam?

Ya ana görevlerin birinde bir toplantı var ulfric ve imparatorluğu ayni masaya oturtuyoruz ****r hakkinda konuşmak için.Burada Esbern konusmasi gerekirken konuşmuyor.Ama eğer iç savasi önceden bitirirsen boyle bir toplantı olmuyor ve dolayisiyla esbern bugu da atlanmis oluyor

Anladım hocam. Ana görevi pek oynamadım, Kadim Tomarı görevinden sonra bıraktım... Aslında hiç savaş olmadan ana görevdeki gibi uzlaşmaya gidilse daha sağlam görevler falan açılmaz mı?

Yok.ulfric bebesi kıllık yapiyor anlaşma saglanamiyor.her halükarda bir tarafi seçip diğer tarafi tamamen bitirmek gerekiyor.

Dün yan görev bulamadığım için savaşı başlatıyım dedim ve Ulfric'i seçip Whiterun'a girdik hocam, ama o büyük ağacın olduğu yer biraz dağılmış ya hoşuma gitmedi İmperial'lerin yanında mı olsam daha mı karlı olur?
    Ayrıca bu arada 38 levelim, bayağıdır tek-el kılıç'da 100 olmuştum, Legendary'i yeni açmak aklıma geldi, yoksa daha çabuk level atlardım off

Şehir daha sonra düzenliyor diye biliyorum ufak tefek değişiklikler kalici olurmu bilmiyorum

Savaştan 2 gün sonra gittim Whiterun'a ama bi değişiklik yoktu, pek içime sinmedi açıkçası, sen İmperial'lerin yanında mı savaştın peki Stormclock'lara karşı?

Ayrıca Youtube'da Skyrim'le ilgili videolara bakarken şöyle bişey buldum;
    http://www.youtube.com/watch?v=QL7zfgFpOYg
    Oyunu en son geçen sene oynamıştım, Dark Brotherhood'a katılıp görevleri yaptım mı bilmiyorum, yaptıysam da "Destroy the Dark Brotherhood" görevini aktif hale getirmem mümkün mü denedin mi hocam sen?

Ben imparatorluğun yaninda savasmistim savaştan bir sure sonra şehir duzelmisti.
    Dark brotherhoodu bilmiyorum hic görevlerini yapmadim.Liderleri olan kadin beni kacirdiginda direk kulübede kafasina cekici indirdim hemen sonra destroy brotherhood görevi basladi ve hepsini mekanlarinda katlettim.

İmparatorluğun yanında savaştığında Stormclock'ların mekanını basmıştın sanırım değil mi? Peki Stormclock'ların mekanını bastıktan sonra farklı bir mekan bastınız mı?
    Stormclock'ların yanında olduğun da 3-4 mekan daha alıyorsun sanırım görev uzuyor yani..

Hatırladığım kadarıyla merak edip görevi başlatmıştım ve sadece gizlilik üzerine olduğu için ve sivilleri öldürmemi emrettikleri için önceki save dosyamdan devam etmiştim, yani hiç bulaşmadım.. Bende akşam Destroy Dark brotherhood görevini yapayım bari

İlk whiterunu savunuyorsun,sonra birkaç tane kale aldiktan sonra windhelm'i aliyorsun pek farki yok herhalde

Aynen pek fark yok, dengelemişler görevleri..
    Bu arada bilgin vardır sanırım, ben 2'li kılıç kullanıyorum ve kılıçları kullanmadığım zaman belimde sadece 1'ini gösteriyor...
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/49784/?
    Bu modu yükledim ama ingilizce olduğu için beceremedim, kullandın mı sen bu modu peki?

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/17746/?

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/34155/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fskyrim%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D34155%26preview%3D&pUp=1

Şu iki mod daha güzel gibi geldi, ben en üsttekini kuracağım kurabilirsem, sizinde aradığınız türden modlar olabilir

Üstteki güzelmiş hocam, deneyip nasıl yapıldğını kısaca anlatırsan sevinirim. Ben sadece kullandığım iki kılıç belimde iki yanda dursun istiyorum kendi kını'larıyla.

Hocam ben de kuramadim Nexus modlarla direk olarak kuruluyor mu bilmiyorum da manuel ini anlamadim

Bu arada hep merak etmisimdir, perk i legendary yapinca ne oluyor?

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• Arkadaşlar wyrmstooth modunu oynayan varmı??
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/25704/?
  • Skyrim Legendary edition'u indirimde 35,40 TL ye aldım sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1_g2

Skyrim Legendary edition'u indirimde 35,40 TL ye aldım sonunda

Aynen hocam cok iyi fiyat bende bikac ay once almistim ayni fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kardeşim böyle güzel bir oyun için gerçekten iyi bencede. Hem Dragonborn DLC yi oynamamıştım, hem korsandan kurtulmuş oldum İmkan olsa sevdiğimiz her oyunu satın alabilsek.
  • Oyun parasının hakkını veriyor. Sadece yan görevlerle 70 saat vakit geçirmişim. Daha ana hikayeye ve dlclere dokunmadım bile. Şimdi tekrar kurup sıfırdan başlayacağım. Seçimlerimin tam tersini yaparak ilerleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

Oyun parasının hakkını veriyor. Sadece yan görevlerle 70 saat vakit geçirmişim. Daha ana hikayeye ve dlclere dokunmadım bile. Şimdi tekrar kurup sıfırdan başlayacağım. Seçimlerimin tam tersini yaparak ilerleyeceğim.

Hocam ben 150 saati devirdim, haritanın çoğu yerini açtım ve adam gibi yan görev bulamıyorum... Oyunu en baştan oynamak çılgınlık valla aynı görevleri yaparsam kafayı yerim
  • xX_3B_Xx X kullanıcısına yanıt
    Açık harita olması çok güzel, birçok yere gidebiliyorsun. Oynarken çok keyif alıyorum
  • quote:

Açık harita olması çok güzel, birçok yere gidebiliyorsun. Oynarken çok keyif alıyorum

Kesinlikle hocam... Bende DLC'lerin türkçe yamalarını bekliyorum. Ayrıca oyuna yan görev, silah, zırh, mekan, harita ekleyen hikaye modları da var...

http://www.elderscrollsturk.com/forum/turkce-modlar/wyrmstooth-turkce-ceviri-calismasi-%2850%29/

Deneyin hocam, ben denedim de görevi başlatamadım bi türlü, siz de olacak mı acaba...

• quote:

quote:

Kesinlikle hocam... Bende DLC'lerin türkçe yamalarını bekliyorum. Ayrıca oyuna yan görev, silah, zırh, mekan, harita ekleyen hikaye modları da var...

http://www.elderscrollsturk.com/forum/turkce-modlar/wyrmstooth-turkce-ceviri-calismasi-%2850%29/

Deneyin hocam, ben denedim de görevi başlatamadım bi türlü, siz de olacak mı acaba...

Görevin başlaması için kurye gelicek ve 10 level olmak gerekiyor ayrıca ana görevde greybeards'ların seni çağırdığı bir görev var onu tamamlamanda lazım,eğer kurye gelmiyorsa büyük şehirlere fast travel yap birinde gelir elbet.

• 2011 in en iyi oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

quote:

Görevin başlaması için kurye gelicek ve 10 level olmak gerekiyor ayrıca ana görevde greybeards'ların seni çağırdığı bir görev var onu tamamlamanda lazım,eğer kurye gelmiyorsa büyük şehirlere fast travel yap birinde gelir elbet.

Görevin başlaması için söylediğin bütün gereksinimler mevcut hocam, kaç kez büyük şehirlere fast travel yaptım ve kaç gündür de Whiterun'dayım ama gelen kurye yok, acaba engel olan bişey mi var.

• Bugün oyunda birşey denedim, oyunun basinda lokir denen at hirsizi kaçarken onu vuracak olan okçulara tiklayip kill yazdim öldüler lokir kacmayi basardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elured -- 31 Aralık 2014; 16:37:42 >
  • quote:

Bugün oyunda birşey denedim, oyunun basinda lokir denen at hirsizi kaçarken onu vuracak olan okçulara tiklayip kill yazdim öldüler lokir kacmayi basardi

Onu nasil yaptin ya :D ciddi misin hocam? Orda herhangi bir hareket yapamiyorsun ki

• quote:

Bugün oyunda birşey denedim, oyunun basinda lokir denen at hirsizi kaçarken onu vuracak olan okçulara tiklayip kill yazdim öldüler lokir kacmayi basardi

Hiç aklıma da gelmedi bu. Peki sonradan Lokir'in yanına ışınlandın mı?
  • Beyler bu oyuna yeni başladım şimdi Türkçe olarak oynuyorum da mesela Akçay diye geçiyor ilk bölümlerde daha şehrin içinde değilim arazide tavuk var kesip alacam muhafız saldırıyor ceza puanı geliyor neden ? Birde ceza puanının bize zararı ne oluyor ?

Bir şey daha bu ejderhayı gönderen kim ? Spoiler vermeden bilgi verir misinz ? Bu idman sırasında isyanın lideri vardı o mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 31 Aralık 2014; 18:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Beyler bu oyuna yeni başladım şimdi Türkçe olarak oynuyorum da mesela Akçay diye geçiyor ilk bölümlerde daha şehrin içinde değilim arazide tavuk var kesip alacam muhafız saldırıyor ceza puanı geliyor neden ? Birde ceza puanının bize zararı ne oluyor ?

Bir şey daha bu ejderhayı gönderen kim ? Spoiler vermeden bilgi verir misinz ? Bu idman sırasında isyanın lideri vardı o mu ?

Halkin malina zarar veriyorsun neden olacak
    Cezalar artarsa hapse atarlar ileride, orada da calinti mallarina el koyarlar

Spoiler vermeyelim bana kalirsa, oynayip ogrenin derim Ama isyan lideri ile bir alakasi yok, o adam ulkeyi savunmak icin isyan ediyor.

• quote:

Yok artik Adama ne olacak acaba bundan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Onu nasil yaptin ya :D ciddi misin hocam? Orda herhangi bir hareket yapamiyorsun ki

hareket değil zaten, konsolu açıyorsun sadece
  • 
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.