Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.372
Cevap
129
Favori
1.640.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Beyler oyundaki en iyi two-handed silah ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

quote:

Orijinalden alıntı: Croopor

quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Demirciliği çabuk yükseltmek için neler yapabilirim, tavsiyen var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=yNxdiyL_2GY

bu yöntem artık zorlaştırıldı bu videodaki kadar hızlı 100 lvl olamıyorsun artık

Ama yavaşta sayılmaz.1 kere 100 üstüne kasıp(uncapper sağ olsun) Legendary yaptım.Şimdi 130+ civarında.Peki bir daha yapar mıyım?Hayır.15 puandan 100 puana çıkabilmek içim 550-600 ya da daha fazla dagger yapman gerek.

Dagger yapma en cok dwarven bow xp veriyor. Veya celik katmanli zirh.

• quote:

quote:

Kendi craftladığın two handed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Demirciliği çabuk yükseltmek için neler yapabilirim, tavsiyen var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=yNxdiyL_2GY

bu yöntem artık zorlaştırıldı bu videodaki kadar hızlı 100 lvl olamıyorsun artık

Ama yavaşta sayılmaz.1 kere 100 üstüne kasıp(uncapper sağ olsun) Legendary yaptım.Şimdi 130+ civarında.Peki bir daha yapar mıyım?Hayır.15 puandan 100 puana çıkabilmek içim 550-600 ya da daha fazla dagger yapman gerek.

Dagger yapma en cok dwarven bow xp veriyor. Veya celik katmanli zirh.

Dagger çok ucuz oluyor ve parçaları toplaması çok basit.O yüzden onla yapmıştım.Gerçi artık ihtiyacım yok.Lvl arttıkça arada tezgahlara gidip ekipmanı güçlendiriyorum o kadar.

• quote:

quote:

quote:

Unique falan hikaye yani direk craftla diyosun ?

• Oyunda 170 saati doldurdum.
    Fakat 15. saatte attığım itemler , kitaplar bile yollarda evlerde duruyor yok mu bunları silmenin bir yöntemi?
    Save cleaner , 30 gün oyunu ileri alma gibi seçenekleri denedim bir faydası olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Görevden gelen silahlar seni bir yere kadar götürür.Smithing ile Enchancment a güveniyorsan,güçlü bir seviyeye geldiyse gidip kendin yapıcaksın.Örnek vermek gerekirse ben 1h üzerinden 2h takılıyorum.Nightingale görevinden kılıç almıştım 1h ve Dawnbreaker vardı onlarla takılıyordum.Smithing epey bir güçlüydü ama Enchanment dan sınıfta kaldığım için Enhancment gelişene kadar o kılıç ile takıldım.Sonra da kendi daedric katana'larımı yaptım.
    2h olarak bir tane epey sağlam bir çekiç var.Ork kabilesinden alıyorsun görevi.Ona bir bak istersen.

• quote:

YordleKing

tamam hocam.. aslinda bende one-handed baslayacaktim da two-handed devam ediyoruz bakalim. Katana falan deyince bi an one-handed gecesim geldi.. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Görevden gelen silahlar seni bir yere kadar götürür.Smithing ile Enchancment a güveniyorsan,güçlü bir seviyeye geldiyse gidip kendin yapıcaksın.Örnek vermek gerekirse ben 1h üzerinden 2h takılıyorum.Nightingale görevinden kılıç almıştım 1h ve Dawnbreaker vardı onlarla takılıyordum.Smithing epey bir güçlüydü ama Enchanment dan sınıfta kaldığım için Enhancment gelişene kadar o kılıç ile takıldım.Sonra da kendi daedric katana'larımı yaptım.
    2h olarak bir tane epey sağlam bir çekiç var.Ork kabilesinden alıyorsun görevi.Ona bir bak istersen.

Hocam benim denircilik seviye 50 ama hala çelik zırhlarla falan takiliyorum nasil gelistiricem

• quote:

Hocam benim denircilik seviye 50 ama hala çelik zırhlarla falan takiliyorum nasil gelistiricem

Dagger yaparak gelişir.Bildiğim en hızlı yöntem,onun dışında eline ne geçerse gidip craftla.

Ben Daedric Katana'yı mod ile gelen silah paketinden yaptım.Yapımı zahmetli ve normal 1h daedric sword e göre 2 puan fazla hasar var.Ama güzel duruyor o ayrı.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/27644/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 23 Ocak 2014; 17:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Arkadaşlar 30 levelim Wood Elf'tim, ama artık okçulukta çok iyi olmadığımı, dhaa çok büyüde ve kılıççılıkta iyi olduğumu anladım ve konsoldan karakterimin ırkını Dark Elf yaptım.Haliyle bazı perkler azaldı, bazıları da arttı.Sizce bu hileye mi girer? Eğer öyleyse eski kayıt var orayı oynamaya devam ederim

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
    Ben Nord karakteri büyücü yaptım, olmaz diye bir şey yok Demircilik levelim 100 ama ne dragon ne deadra armor yaptım kendime göz zevkime güzel geldiği için Abanoz zırhıyla dolanıyorum. Takipçime de aynı zırhtan verdim o tanklıyor ben büyü yağdırıyordum ki oyunu bitirdim dlc ler için Türkçe yama bekliyorum.

Kardeş takipçine zırhı nasıl veriyorsun ben en fazla Kılıç verebildim. ??? Bu arada takipçi yengemiz güzelmiş Adı ne bende bulayım evlenirim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 23 Ocak 2014; 18:06:09 >

• Barenziah görevini tamamladım, her açtığım sandıktan 1-2k lık İtem çıkıyor

• oyundaki oynadığınız toplam süreyi nasıl görüyosunuz beyler ?
    herkers şu kadar saat oynamışım diyor ben nasıl görebilirim ?
  • o hatun kim sahi :) bende merak ettim.
    takipçine daha iyi item verirsen giyer üstündekinden kötü ise giymez.

feriox

hocam yanındaki kim ve mod lamı okadar güzel oldu o hatun ?
    yoksa doğal güelliğimi :)
  • Ustunden mesaj gecmis ama soyliyim belki arayan cikar oyundaki en iyi two-handed silah longwarhammer mi o tarz bisey diye gecio.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

oyundaki oynadığınız toplam süreyi nasıl görüyosunuz beyler ?
    herkers şu kadar saat oynamışım diyor ben nasıl görebilirim ?

Load bölümüne girdiğinde savenin altına bak saat.dk.saniye diye gösteriri.
  • quote:

Ustunden mesaj gecmis ama soyliyim belki arayan cikar oyundaki en iyi two-handed silah longwarhammer mi o tarz bisey diye gecio.

Oyundaki en iyi sailah diye bişey yok oyunda smith ve Enchanting ne kadar geliştirirsen silahın o kadar güçlü olur tabiki çeşitler arasında farklar var fakat bütün silahları tam olarak geliştirirsen silahların aralarında bariz bie dmg farkı olmuyor.bir yerden sonra dmg yerine(oyunun ilerki seviyelerinde geçerli bu) Enchanting ne kadar sağlam kastığına bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Ustunden mesaj gecmis ama soyliyim belki arayan cikar oyundaki en iyi two-handed silah longwarhammer mi o tarz bisey diye gecio.

Oyundaki en iyi sailah diye bişey yok oyunda smith ve Enchanting ne kadar geliştirirsen silahın o kadar güçlü olur tabiki çeşitler arasında farklar var fakat bütün silahları tam olarak geliştirirsen silahların aralarında bariz bie dmg farkı olmuyor.bir yerden sonra dmg yerine(oyunun ilerki seviyelerinde geçerli bu) Enchanting ne kadar sağlam kastığına bakıyor.

Zaten bende direk oyundaki en iyi silah budur demedim . O kadar oyun bilgim yok. Sadece kisilerin dediklerini paylastim. Dediginiz gibi enchanting de cok onemli oyunda. Ama ben yine de adamlarin bir bildigi vardir diye dusunuyorum. Sonucta saf halleri hangisinin guclu ise enchant'lı halleri de orantilidir diye dusunuyorum. Tabi bu sadece bir dusunce. Dedigim gibi oyun bilgim cok fazla degil. Yazdiklarimda sadece forumlarda gecen bir dusunceyi aktarmistim. Yanlis anlasilmasin. Benim kisisel fikrim degildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

o hatun kim sahi :) bende merak ettim.
    takipçine daha iyi item verirsen giyer üstündekinden kötü ise giymez.

feriox

hocam yanındaki kim ve mod lamı okadar güzel oldu o hatun ?
    yoksa doğal güelliğimi :)

@stalker(1979)
    arkadaş daha iyi bilir ama o karakter mod :) isteyene öneriyim follower mod :D

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/48283/?
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/37861/?
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/11450/?=(favorim)
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/48957/?

bu modları kurucaksanız karakterlerin oyunda bulundukları yerlere dikkat edin. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Zaten bende direk oyundaki en iyi silah budur demedim . O kadar oyun bilgim yok. Sadece kisilerin dediklerini paylastim. Dediginiz gibi enchanting de cok onemli oyunda. Ama ben yine de adamlarin bir bildigi vardir diye dusunuyorum. Sonucta saf halleri hangisinin guclu ise enchant'lı halleri de orantilidir diye dusunuyorum. Tabi bu sadece bir dusunce. Dedigim gibi oyun bilgim cok fazla degil. Yazdiklarimda sadece forumlarda gecen bir dusunceyi aktarmistim. Yanlis anlasilmasin. Benim kisisel fikrim degildi.

Ne yanlış anlaşılması hemen savunmaya geçmişsin bende seni eleştirmedim zaten sadece bilgilendirmekti amacım

• 
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.