Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.372
Cevap
129
Favori
1.640.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

konsola tcl yazdım kapamak için tekrar tcl mi yazmam lazım ?

evet.

O kadar tembelleştirdin ki piyasayı, adam yazdığı üç harfli yazıyı 1 saniye içinde tekrar yazıp denemeden gelip buraya 20 saniye harcayıp senden cevap beklemeyi daha doğru görüyor.

İyilik yaptığını sanıyorsun, belki birisine iyilik yapıyorsun ama genel olarak konuya giren herkese konuyu çekilmez kılıyorsun, biliyorsun değil mi? Bir dönem "Elimden geleni yaparım, yardım ederim ama önce bu konuyu ve interneti araştırın, bulamazsanız sorun." dediğini hatırlıyorum.

Nasıl bir zihniyet anlamıyorum. Buraya yazabildiğine göre internete girebiliyor demektir, hadi denemeyi geçtim, google'a bile yazsa bulabileceği şeyi gelip buraya yazıyor. Belki de mesaj sayısı ve rütbe anlayışı olmasa tenezzül bile etmeyecek, bilemiyoruz.

• oyun çeviri ekibine hayranım

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
  • quote:

ömer kardeş sana birşey sormak istiyorum.

find the copy of the wild elves görevi var kitabu baş büyücü için bulup götürücem ama bug var sanırım kitap ın olduğu magaraya girdim ama kapalı kapı var kapının kolu yok.

magarada çok küçük her yerini didik didik araştırdım ama maalesef çekeceğim bir kol yok kapıyı açmak için.

bir fikrin vamrı ? code ile tamamlayım dedim görevi ama yok sanırım ben bulamadım yada.

Kardeş sana calcelmo diye bir adam mı verdi görevi? Görev pusulasını takip ettiysen bir taşla karşılaşacaksın üstünde yazı yazıyor, kağıt tomarıyla onu kopyalamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croopor -- 19 Ocak 2014; 12:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

quote:

evet.

O kadar tembelleştirdin ki piyasayı, adam yazdığı üç harfli yazıyı 1 saniye içinde tekrar yazıp denemeden gelip buraya 20 saniye harcayıp senden cevap beklemeyi daha doğru görüyor.

İyilik yaptığını sanıyorsun, belki birisine iyilik yapıyorsun ama genel olarak konuya giren herkese konuyu çekilmez kılıyorsun, biliyorsun değil mi? Bir dönem "Elimden geleni yaparım, yardım ederim ama önce bu konuyu ve interneti araştırın, bulamazsanız sorun." dediğini hatırlıyorum.

Nasıl bir zihniyet anlamıyorum. Buraya yazabildiğine göre internete girebiliyor demektir, hadi denemeyi geçtim, google'a bile yazsa bulabileceği şeyi gelip buraya yazıyor. Belki de mesaj sayısı ve rütbe anlayışı olmasa tenezzül bile etmeyecek, bilemiyoruz.

şimdi ağır konuşucam olmıcak.
    gir googleye ara bir vahşi elfler kitabı diye arat bakalım ne bulackasın.
    hadi onuda geçtim oyunda bug var kapıyı açacak düğme yok piyasada adamda duvardan geçme hilesini kullan öyle dene diyo.
    sende kalkmışsın google yi açmak zor geliyo bize değilmi ?

evet burada yazabiliyorumda sorsana bir önce oyunu açabiliyomusun diye ?
    ben kendisine söyledim 12 de işten çıkıyorum eve gidip oyunu açabiliyorum burdan neremle açıcam oyunu ?

merak etme sabaha kadar arıyorum bulamadığım zamanda ömer e soruyorum.
    sormayada devam edicem çünki tr olarak hiçbir halt bulamıyosun nette.

oyuna yeni başlamışım daha neyin ne olduğnu bilmiyorum.bana demese soldaki e yes konsolu aç ondan haberimiz bile yok.
    size hava hoş tabi oynamışsınız bitimişsiniz size kolay geliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakashi-sensei

quote:

find the copy of the wild elves görevi var kitabu baş büyücü için bulup götürücem ama bug var sanırım kitap ın olduğu magaraya girdim ama kapalı kapı var kapının kolu yok.

magarada çok küçük her yerini didik didik araştırdım ama maalesef çekeceğim bir kol yok kapıyı açmak için.

bir fikrin vamrı ? code ile tamamlayım dedim görevi ama yok sanırım ben bulamadım yada.

Kardeş sana calcelmo diye bir adam mı verdi görevi? Görev pusulasını takip ettiysen bir taşla karşılaşacaksın üstünde yazı yazıyor, kağıt tomarıyla onu kopyalamalısın

hocam bug var magarada sandıktaki kitabı istiyor benden.kapıyıda açamıyosun bug dan.mecbur ömer in dediği gibi duvardan geçme hilesi kullanıp öyle aldım kitabı.
    görevi baş büyücü veriyor.

• O gorevde bir kitabin dilini cevirmek icin o tasi kopyaliyorsunuz ayrica o gorevde magara yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben şimdi böyle bir mod yükledim içme susama yorulma efsun ve sağlık yediğini görünce sildim ama artık sağlık ve efsun yenilenmiyor yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

quote:

evet.

Sonuna kadar haklısın fakat piyasayı tembelleştiren ben değilim piyasanın kendisi tembel zaten..Ben sadece elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum zamanında bana böyle yardım eden biri olmasını isterdim açıkçası çünü oyunu anlamakta baya zorlanmıştım.

Konuyu çekilmez kılıyorsun derken ? Konuyu ben çekilmez kılıyorsam çeker giderim bi dahada girmem zaten burda bunu keyfime yapmıyorum insanların takıldığı bir konuda yardımcı olmaya çalışıyorum,insanları tembelleştiriyor muyum, evet tembelleştiriyorum fakat şöyle ir gerçek varki bu oyunu adam akıllı öğrene bilmek için insanın orta düzeyde bir eng olması gerekiyor yoksa takıldığın bir yerde yardım bulamazsın zamanında yabancı forumlardan öğrendim öğrenmem gerektiğini allah şükür eng var ama eng olmayan bir adam bunu nasıl öğrenecek.

şimdi tartışmada başlatmak istemiyorum yazdığında haklısın fakat konuyu çekilmez kıldığımı düşünmüyorum öyle düşünen daha çok insan varsa bir daha mesajımı göremezsin hiçbir konuda olur biter.

• arkadaşlar büyücü olmak istiyorum ama ağır zırh giymek istiyoırum,yavaşlama haricinde sıkıntı olur mu ?
  • hocam walla denedim herseyi nettende arastırdım farklı seyler denedim yok walla glmiyor herhlde oyunla alakalı yptıgım bseyden dolayı glmiyor blkide once su yandas gorevlerini faln yptım kurt adam oldum faln sonra tekrar iyileştim blkide ondan glmıo bide bna daha onceden suikastcılar gldi biri gonderms :D oldurdum onları ustunden dark brother hood sozlesme kagıdı vardı blkide bnm pesimdeler ondan almıolar:D artık su kodu yapım diorm ama iste oyuna bi etkisi olurmu kardesm bunun...??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar büyücü olmak istiyorum ama ağır zırh giymek istiyoırum,yavaşlama haricinde sıkıntı olur mu ?

evet çünkü büyücü zırhlarında büyücüleri güçlendiren özellikler var örnek;efsun değeri artar,yıkım gücü %10 daha iyi olur vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar büyücü olmak istiyorum ama ağır zırh giymek istiyoırum,yavaşlama haricinde sıkıntı olur mu ?

evet çünkü büyücü zırhlarında büyücüleri güçlendiren özellikler var örnek;efsun değeri artar,yıkım gücü %10 daha iyi olur vs..

onları tılsımla hallederim artık D:
  • quote:

quote:

quote:

hocam bug var magarada sandıktaki kitabı istiyor benden.kapıyıda açamıyosun bug dan.mecbur ömer in dediği gibi duvardan geçme hilesi kullanıp öyle aldım kitabı.
    görevi baş büyücü veriyor.

Evet.Ama arada bir güncellemeler yapılarak buglar gideriliyor

• Dragonborn DLC si yüklüyorum da Dragonborn görevlerine başlamak için kaç level olmalıyım, kimle konuşmam gerekiyor, görevin adı ne söyler misiniz?
  • quote:

Dragonborn DLC si yüklüyorum da Dragonborn görevlerine başlamak için kaç level olmalıyım, kimle konuşmam gerekiyor, görevin adı ne söyler misiniz?

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dragonborn_(Quest)
  • Skyrim yeni aldım orjinal sonunda.

Okçu oynamayı çok severim hangi ırkı alayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

bu hırsızlar lonjasında bir hatun var ona 1000 lira kadar para verince karakterini baştan düzenleyebiliyosun.
    ben code ile deniyeyim dedim karakter çok fena karıştı skiller lvl felan.bende 1000 gold verdim yeniden düzenledim isim felanda değiştirebildim.

oo iyi paraymış yahu yazık :) 1000 altın hile ile alıveririm o zaman :) kim o hatun peki ?

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Ragged_Flagon=>riften

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Galathil=npc de bu.

hocam bunada bkcamda verdigin linkler acılıo hata faln dio goremiyorum adı ne bu hırsızlar loncasındaki kadının baktım butun kadınlara ama ole bi secenek cıkmıyor?

• B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    bu galiba

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Galathil

yalnız dawnguard gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 19 Ocak 2014; 15:42:08 >
  • Wood elf
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLakiss

Skyrim yeni aldım orjinal sonunda.

Okçu oynamayı çok severim hangi ırkı alayım.

Normal bi okçu için Wood Elf ideal, suikastçi tipi bir okçu için Khajit olur. Fakat ırk seçimi sadece oyunun başında önemli bir etken, ilerleyen seviyelerde pek bir etkisi olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.