Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk bölümde napıyoruz çözemedim bir türlü tam kellem giderken ejdera saldırıyo kurtuluyorum sona napcaz bi adam ewe cağırıyo

• kal of dutiye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

kal of dutiye devam

süperdi dostum çak

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

kal of dutiye devam

süperdi dostum çak

Alıntıları Göster
    BeFe 3'e devam.

• quote:

kal of dutiye devam

Yeni nesile sevgilerle diyorsun yani.
  • GTA 4 e devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: globalords

arkadaşlar ilk bölümde napıyoruz çözemedim bir türlü tam kellem giderken ejdera saldırıyo kurtuluyorum sona napcaz bi adam ewe cağırıyo

adam çağırdı diye gitmemezlik etme. :)
    kendin söylemişsin zaten. en başlarda oyun bizi yönlendiriyor. adamı takip et. sonra zaten bir süre sonra kontrol tamamen sana geçiyor...sonra ister görevleri yap, ister serbest serbest takıl, o mağra senin bu kale benim gir yaratık kes...seçim senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

quote:

arkadaşlar ilk bölümde napıyoruz çözemedim bir türlü tam kellem giderken ejdera saldırıyo kurtuluyorum sona napcaz bi adam ewe cağırıyo

adam çağırdı diye gitmemezlik etme. :)
    kendin söylemişsin zaten. en başlarda oyun bizi yönlendiriyor. adamı takip et. sonra zaten bir süre sonra kontrol tamamen sana geçiyor...sonra ister görevleri yap, ister serbest serbest takıl, o mağra senin bu kale benim gir yaratık kes...seçim senin.
    Buyur önce buradan başla,
    http://www.tdk.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 19 Kasım 2011; 20:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiverd

Buyur önce buradan başla,
    http://www.tdk.gov.tr

Alıntıları Göster
    bi de napca mızzı söylesey diniz ! ewe girince 2 . kata cıkıyoz orda dar bi pencere war ejdera görünüyo
  • quote:

bi de napca mızzı söylesey diniz ! ewe girince 2 . kata cıkıyoz orda dar bi pencere war ejdera görünüyo

máte pravdu sestra. bi de 在比賽還有妹妹龍權 !
  • quote:

Gardaş sen çok yanlış gelmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkesta

quote:

máte pravdu sestra. bi de 在比賽還有妹妹龍權 !

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Alıntıları Göster
    senin suçun yok seni piyasaya..pardon bu oyunu herkezin oynaması için piyasaya sürenin ben artk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

senin suçun yok seni piyasaya..pardon bu oyunu herkezin oynaması için piyasaya sürenin ben artk :D

Alıntıları Göster
    Günün başlığı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Günün başlığı...

Alıntıları Göster
    Dalga geçenlere bakma sen ( hoş dalga geçmekte haklılar ama neyse) karşıdaki evin çatısına atla. Ama bukadar kolay bir şeyi bile forumlarda arıyorsan sen bu oyuna hiç başlama. RPG seviyesi senin için çok yüksek bu oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Dalga geçenlere bakma sen ( hoş dalga geçmekte haklılar ama neyse) karşıdaki evin çatısına atla. Ama bukadar kolay bir şeyi bile forumlarda arıyorsan sen bu oyuna hiç başlama. RPG seviyesi senin için çok yüksek bu oyunun.

Alıntıları Göster

Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Listeden oyunun adını bul > Sağ tıkla kaldıra bas.. Tamam geçtin..

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Listeden oyunun adını bul > Sağ tıkla kaldıra bas.. Tamam geçtin..

Alıntıları Göster
    Dalga geçen arkadaşlara bakma dostum gerçekten kolay bir bölüm ama geçemedi isen geçemedin bunu uzatmaya gerek yok takıldığın yerde Walkthrough videolarından bakabilirsin fakat İngilizcen yoksa oyuna yazık edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Dalga geçen arkadaşlara bakma dostum gerçekten kolay bir bölüm ama geçemedi isen geçemedin bunu uzatmaya gerek yok takıldığın yerde Walkthrough videolarından bakabilirsin fakat İngilizcen yoksa oyuna yazık edersin.

Alıntıları Göster
    ejderhanın çekilmesini bekle açtığı delikten karşı binaya atla sanırm öyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

ejderhanın çekilmesini bekle açtığı delikten karşı binaya atla sanırm öyleydi

Alıntıları Göster
    Bilader benden sana tavsiye sen bu oyunu oynamayi hic aklindan bile gecirme...

Yahu adam daha en basta cuvallamis !!!

• Bunu bunu alın dışarı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.