Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.524
Cevap
89
Favori
355.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 1 hafta önce kadar başladım :) daha parti nedir bilmiyorum ne parti ile kasan gördüm nede bana teklif eden :) o yüzden bana yardımı dokunacak ve birlikte oynamakdan zevk alabilecek kişiler ile kasabiliriz :)
    Not:Steam " Th3Warlock " ekleyebilirsiniz :) şuan 20 level Dragonknight ile oynuyorum
    bu kanalı önerebilirim altyazılı trailer izlemek isteyenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcdr -- 16 Temmuz 2018; 9:25:1 >

• oynayan kimse yokmu forumda bu oyunu ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylcdr

oynayan kimse yokmu forumda bu oyunu ? :)
    Fırsat buldukça oynuyorum ben ama aynanda başka oyunlarda oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Fırsat buldukça oynuyorum ben ama aynanda başka oyunlarda oynuyorum.

Alıntıları Göster
    Bende arada girer oynarım günlük dungeon ve bg görevlerini yaparım 27 level oldum.
  • Merhaba ben gecenlerde tamriel unlimited almistim meger trialmis simdi ooyunu actigimda satin al diyo yonlendirdigi sayfada 65 tl ye summerset var bunu alina baska bisey almama gerek varmi (ps4)

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad_Dum -- 26 Temmuz 2018; 20:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zahahaha 'Defence Dagger' ha

Yapman gerekenler;

Armor Penetration'ı en az 10k tutmak

Critical Damage'e abanmak

Critical Chance %60 olsa kâfi

Alchemy'yi fulleyip damage veren potlardan/zehirlerden yap

Setler çok önemli doğru kombinasyonu bulmalısın.

5 parçalık iki set (legendary olmalı hepsi) 2 parça velidreth. Git Cyrodill'e dağıt ortalığı hadi bakayım.

• spriggan ve automaton set yaptım hepsi mor velidreth omuzluk ve savunma veren bi kask kullanıyorum yanlış hatırlamıyosam pirate mi ne . eskisinden daha iyi oldu ama sıktı bi süre sonra ya ne biliyim . 220 cp ye kadar kastım ama sonrası gelmedi . bi süre ara verdim oyuna
  • ESO' ya başlamak istiyorum. Daha önce hiç oynamadım steamden baktığımda çeşit çeşit bir sürü paket mevcut. Hangisini almalıyım?
  • Ben de 600 cp'yim yapacak bir şey yok end game tüm setleri çektim eldeki goldları satıp paraya çeviriyim desem artık siteler almıyormuş sanırım. Oyunda bir de para harcayacak yer yok. Ciddi anlamda bir süre sonra sıkıyor içerik sıkıntısı var. Her şeyi çözüyorsun ve bitiyor. Summerset almayı düşünüyordum bıktım. Oyunun ömrü durmaksızın oynarsan 1 yıl fazlası değil eskilerden herkes bıraktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C4151550C

Ben de 600 cp'yim yapacak bir şey yok end game tüm setleri çektim eldeki goldları satıp paraya çeviriyim desem artık siteler almıyormuş sanırım. Oyunda bir de para harcayacak yer yok. Ciddi anlamda bir süre sonra sıkıyor içerik sıkıntısı var. Her şeyi çözüyorsun ve bitiyor. Summerset almayı düşünüyordum bıktım. Oyunun ömrü durmaksızın oynarsan 1 yıl fazlası değil eskilerden herkes bıraktı.
    Zaten bu yüzden hoşuma gitti. Asyalı rpgler gibi günde 10 saat grind yapmak gerekmiyor.
  • Oynayanlarla bir guild falan oluştursak ? Yada varmı ? Tek oynamaktan gına geldi. Bilen biri olursa hiçte fena olmaz
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    ben varım istersen ekle birlikte oynarız bende senin gibiyim şuanda :) Th3Warlock steam adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylcdr

ben varım istersen ekle birlikte oynarız bende senin gibiyim şuanda :) Th3Warlock steam adı
    Ben steamden almadım. Direk eso sitesinden clientı indirip yükledim. Öyle giriyorum hocam. steam adı account adı gibi oluyorsa bakaym yarın

• Tayff kullanıcısına yanıt
    evet sanırım aynı oluyor Th3Warlock olmalı olmazsa Robolizard deneyin hocam ikisinden biri mutlaka olur :)
  • Geçen yıl steamden almıştım morrowind gelmeden. Uzun süredir oynayamadım. Şimdi morrowind satılıyor görünmüyor. Standartlara eklediler mi? Summerset mi var şu anda sadece eklenti olarak?
  • 50 levelim arada giiyorum oyuna çar ismim TurkmenBeyi Oyunun içindeki ismim Quintus Sulla
    daggerfall birliğinde oynuyorum eklerseniz beraber oynarız hoş olur özellikle cyrodill harplerine beklerim
  • oyun içinden @FlawlessBelief ekleyin, 469 cp dd
    ben de arada akşamları takılıyorum, 4 dlc morrowind summerset mevcut.
  • kaç kişi yeni başladı bu etkinlikde :) ?
  • Var mı ESO'yu Türkçe oynamak isteyen?
    Benim gibi yeterli ingilizcesi olmayıp, translate de olsa keşke Türkçe oynayabilsem diyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
    Tabi sadece PC sürümünde.
    Not: Direk nasıl olacağını yazmadım çünkü konu Türkçe çeviri konusu olmadığı için yanlış olabilir diye düşündüm.
  • İsterim tabi ama nasıl bir yardımmış hocam bu
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.