Yüzbaşı
11 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 196 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Kredi arıyorum özelden mesaj atabilirsiniz.

Oyunun kısa videosu

– Politika, ekonomi, savaş, strateji, diplomasi; browser tabanlı simülasyon oyunu

– bir komutan olup, askeri birliğinizle beraber savaşlarda ülkenizi temsil edebilirsiniz.

– Her ay yapılan seçimlerde parti başkanı, milletvekili veya ülke başkanı olabilir; politikacı olarak ülke yönetimine katılabilir veya yardımcı olabilirsiniz.

– Kuracağınız şirketler ve ortaklıklarla ekonomizi güçlendirebilir , gazete kurarak aynı zamanda medya patronu olabilirsiniz.

Yukarıdaki yazdıklarım bazı similasyon oyunlarında da mevcut fakat eDominations'da 1000 + gğn etkinlikleri hala devam etmekte. Oyuna kayıt olduğunuzda size gönderilen otomatik mesajı mesajlarım kutusundan okuyup admin'e mesaj attığınızda yaklaşık 50 euroluk paketlerin bedava sahibi olabiliyorsunuz. Yeni oyuncuların eski oyunculara yetişebilmesi için böyle bir etkinlik getirdiler. Türkiye'ye ait bir discord kanalımız var oyuna katıldığınızda konuşma kanallarından discord linki istemeyi unutmayınız. Oyuna kayıt olmak için
tıklayınız.
Merhaba, 10-12 bin TL arasında arkadaşım için sistem önerisi istiyorum. Bilgisayar iş ağırlıklı kullanılacak fakat nadir olsa da çok yüksek grafik gerektirmeyen oyunlar oynuyor. Kendisi istanbul'da yaşıyor ve bilgisayar montajı bilmiyor bu yüzden sistem tavsiyelerinizi tek bir siteden ve montaj yapan yerlerden önerirseniz iyi olur.Bütçeye monitör de dahil.
Merhaba, yıllarca wow dışında çoğu mmorpgyi oynamış biri olarak 2 gün önce wow collection edition alıp başladım. 2 arkadaş başladık fakat diğer arkadaşın zaman problemi olduğu için muhtemelen tek başıma oynayacağım. Silvermoon serverında Allience tarafında 10 lvl human mage karakterim mevcut. İlk kez wow oynadığım için her türlü öneriye açığım.
Torrent olarak yaklaşık 26 gb müzik indirdim fakat dosyalar dis 1 - 2 - 3 -4 olarak klasörlenmiş ve .BUP,.IFO,.VOB uzantılı dosyalardı. Bu dosyaları nasıl mp3 yapabilirim? bazı çevirici programlar denedim fakat olmadı.
Merhaba, aşağıdaki sisteme sahibim.

Zotac gtx amp extreme edition 1080 ekran kartı
i7 5930k işlemci
MSI x99 gaming 7 anakart
16 gb ddr4 ram
Corsair h110i sıvı soğutma

i7 8700k / 8086k / 9700k bu 3 işlemciden birini almak istiyorum. Gönlüm 9700k dan yana olsa da henüz Tr fiyatı belli olmadığından şimdilik çok yanaşmıyorum. Bu işlemcilere uygun anakarta ihtiyacım var ve h110i sıvı soğutmanın diğer başlıkları elimde yok. i7 5930k ile kullandığım başlık yukarıdaki işlemcilerle de kullanabilir miyim? zamanında amd den intele geçerken amd sıvı soğutucu başlığı olmadığından dolayı sıkıntı çıkmıştı. Sıvı soğutucu başlıkları intel işlemciler arasında da fark gösteriyor mu?

ve bu sistemi oyun için kuruyorum. İstediğim işlemci ve anakartı aldıktan sonra gözle görülür bir performans artışı yaşar mıyım?

bütçe işlemci + anakart olarak 5000 TL
Merhaba DH ailesi,

windows 8 pro lisansım var. windows 10 çıktığında ücretsiz geçiş yapmıştım fakat bugün ana kart , ram , ekran kartı , işlemci gibi parçaları değiştirdim ve temiz kurulum yaptım. Şuanda bilgisayarım windows 10 pro'yu etkinleştirmiyor. Nasıl etkinleştirebilirim?
Merakla beklenen aksiyon ve kovalamaca oyunu serisi Grand Theft Auto’nun 5. oyunu yaklaşık bir yıldır çeşitli söylentilerin konusu olurken bugün Rockstar tarafından yapılan resmi açıklama ile biraz daha şekillendi.
Oyunu ön sipariş ile önceden satın alanlar bir de special edition ve collectors’ edition paketlerinden birini sipariş edebiliyor. Bu paketlerden birine sahip olan oyuncular da birbirinden değerli ve güzel hediyelerin de sahibi oluyor.

Special Edition satın alanlar; 21.5” – 26.75” ebatında bir GTA haritasına sahip olurken oyun içinde de stunt plane trials görevlerine, özel yeteneklerinin daha hızlı yenilenmesi imkanına, daha fazla kıyafet ve dövme seçeneğine ve daha çok silah seçeneğine sahip olacak.
Collectors’ editiona sahip olacak oyuncular ise; harita ve oyun içi bu özelliklerin yanı sıra bir GTA şapkası, cüzdan ve anahtarlık sahibi olacak; ayrıca GTA Online için özel karakterler yaratma imkanı, kendilerine ait bir garaj ve özel yapım araçlara sahip olma imkanları olacak.

Hediyelere bakıldığında GTA V’i ön sipariş ile bu özel paketlerden birisi olarak almak çok cazip görünüyor.

Daha detaylı bilgi ve ön sipariş için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Şanslı komutan ve askerleri.

Yiğit komutanın peşinde Wolfteam dünyasını zaten biz yakıp kavuruyorduk. Şimdi yeni kampanyalar geldi. Bu kampanyalarla birlikte şans kutusu ve platinyum kutu aldım ben. Ama beklediğim ürünler çıkmadı. Yine de değerli eşyalar çıktı. Sizin aranızda iyi eşyalar çıkaran var mı acaba merak ediyorum. Yada özel bi taktik varmı bunları iyi eşyaya çevirmek için Joygame güzel ucuz kampanya yapıyor ama olmuyor böyle.
Merhaba sizden bir konu hakkında yardım istiyorum.Bu zamana kadar elimden 3 bilgisayar geçti ilk 2 sini direk satın almıştım ve uzun yıllar kullandım fakat son bilgisayarımı toplama aldım ve tanıdığım güvendiğim bir arkadaş sayesinde toplamıştık fakat 1 yıl geçmedi ki değiştirmek istedim.

bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibi.

http://g1206.hizliresim.com/y/n/8bn7m.jpg

Elimdeki bütçe 1250-1500 TL beni en az 2 yıl idare edicek kasa toplamayı düşünüyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

2. sorum ise sizce bilgisayarımın özelliklerine bakarak yeni bir kasa toplamama gerek var mı? Bilgisayarımda sadece oyun oynuyorum.Fakat yeni oyunlarıda oynamak istiyorum özellikle diablo 3 online olarak ise c9.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 290
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 4.873 (Bu ay: 233)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.