Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
25
Favori
20.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu da yavaştan yılan hikayesine dönmeye başlayacaktı iyi oldu bu haber. Çıksın artık hocam ay sonu yeter 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seride sadece Skyrim oynamıştım. Bunu deneyip rafa kaldırmıştım, remake candır oynatır. Valla sevindim, uzun soluklu oynar dururuz artık.

• Abartısız söylüyorum oynayan bilir. Bu oyunda yan içerik olarak bulunan hırsızlar loncası, karanlık kardeşlik görevlerinden ayrı bir oyun çıkar. Ubisoft oyunlarının ana görevini katlar çok rahat. 🙂

• bu oyun da her gün çıkıyor

• Mafia 1 Remake kalitesinde mi olacak yoksa geçen yıl çıkan Tomb Raider Remasteredlar gibi sadece göstermelik hd yükseltmemi yapılacak oda önemli.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Unreal engine 5 motoru ile yapılıyor hocam. Önceki çağ dışı motor yerine bununla remake yapılıyor. Klasik hd yükseltme değil yani 😀 Kaldı ki orjinal oblivion kütük bir oyundu. Ne vuruş hissi var ne zevk veren gameplay. Hikaye atmosfer hatrına oynanıyor o yüzden efsanelerden. Ancak remake ile kılıç savurma, ok atma vs gibi oynanış mekanikleri de yenilenmiş.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Baştan sona yenilenen bir oblivion tes6dan büyük olay, neden hiç reklamı vs duyurusu hype ortamı yok ilginç gerçekten.

Şunu Sony yapsa gümbür gümbür duyururdu adamlar Bloodborne için 60 fps modu getirse bile deli heyecan yaptıracak.

Microsoft ise böyle bir yeniden yapımı duyurmaktan aciz.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen yalan yok düşünmüyor değilim bu remake söylentisi doğru değil mi acaba diye 🙂 Ne Microsoft resmi olarak doğruladı. Şu saatten sonra yalan kardeşim remake filan yok deseler hiç şaşırmam 😄

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Yalan yok bende söylenti olarak görüyorum ya da çok düşük çaplı bir şeyler gelecek gibi hissediyorum. ortada RPG yokken RPGlerin şahı için haber olmaması tanıtım olmaması bir garip The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• ekran görüntüleri sızmış sanırım.sızan görüntüler doğru ise iyi görünüyor

• Ekran görüntüleri Virtuos'un sitesinden sızdı. Oyun shadow drop olacak yani tanıtıldığı gibi oynayabileceksiniz. 21 Nisan haftasında tanıtılması bekleniyor.

Ekran görüntülerine bakmak için (tık)

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 15 Nisan 2025; 16:59:39 >

• Oynanir hali yoktu orijinal oyunun. Gelsin de buna yumulalim. İçimde de uktedir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin bakalım. The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Bethesda Remake ile uğraşacak bir firma değildi zaten.Beklenildiği gibi Remaster çıktı.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam remastered gibi durmuyor pek ama bilmiyorum. Söylentiler yalnızca grafik yükseltmesi değil oynanışta da günümüze uyarlanacağı şeklindeydi. Remake ayarında remaster gelsin yine problem değil ben isme takılmıyorum da 🙂 Yalnızca gta trilogy gibi ışıklandırma düzeltip kütük oynanışla gelecekse hayal kırıklığı olur 😀

• R-10 kullanıcısına yanıt

Sadece isim olarak remastred demişler

remake olarak yapıyolar resimler yenilenmiş motorla çıkmış

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

O halde sorun yok daha iyi bizim için 🙂

• unraiser kullanıcısına yanıt

Benim için serinin en iyi oyunudur Oblivion, skyrim hikaye yanında The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

Sabırsızlıkla bekliyorum.

• Level Scaling kalksa bari isin grafiginde animasyonunda degilim ben.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, güzel görünüyor.

Eski haliyle ben de çok oynamak istememiştim, modifiye yapalım derken Remake/Remaster haberleri çıkınca durdum.

Gamepass'e de geliyormuş bu arada, iyice güzel haber (Edit: Yanlış oldu galiba, bir yerde sanki dahil gibi ama yeni dalga oyunlar arasında görünmüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 16 Nisan 2025; 11:26:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.