< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Nisan 2025; 11:4:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (14. sayfa)

-
-
Yakın dövüş skyrimdeki gibi havayı dövme mi yoksa hissettiriyor mu kılıç kullandığımızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 23 Nisan 2025; 11:21:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O seviye değil ama yine de kütüklük var. Pek beklenti yapmayın derim. Remake olmadığı böyle şeylerden bariz hissediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Nisan 2025; 11:20:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçi onuda modlarla hallederler diye düşünüyorum
Ya yenileme yapıyorsun, moda ihtiyaç duyurmadan halletselerdi keşke şunları. Daha basit şeyler bile yok oyunda.
Orijinal oyun neyse o gibi geldi bana. Bildiğin havayı kesiyosun dövüyosun. Neden remake denilmediğini oynayınca daha iyi anladım. Kapılarda bekleme ekranı vs hepsi mevcut remastered sürümde. Şöyle söyleyeyim daha net anlaşılsın. Ue5 sadece ama sadece oyuna giydirilmiş grafik skini diyebilirim. Görüntü dışında her şey orjinal lanet motor 😄
Zorluk ayarlarında bi problem var. Master zorlukta oynamak imkansız, basit bi köpek tek vuruşta yarı can götürüyor, kendi canı ise final bossu gibi maşallah. Expert desen biraz daha tolere edilebiliyor ama yine basit bir mud crap 2 atiyor savunmazsan kendini, canları yine çok fazla. Adept yani normal zorluk ise hiç normal zorluk gibi hissettirmiyor, tek atıyorsun her şeye. Canın inmiyor nerdeyse.
Birileri yanlış matematik yapmış olmalı.
-
Biz bu oyunu bu motorla da severiz hocam tes6 aynı motorla çıkarsa o zaman sağlam linç yerler ama şimdilik problem yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman hani yukarıda da muhabbetini yapmıştık ya orijinal oyunu ue5e portlayıp grafikleri geliştirdiler
Oynanışa arayüze ufak dokunuşlar yaptılar o şekil çıkardılar
Bu yüzden remastered dediler ki remasteredın olayı da budur bence :)
Remastered konsepti genelde daha basit oluyor. Çözünürlük artar, ufak tefek grafik dokunuşları olur vs. Burada grafikler komple yenilenmiş. Ama remake demek hiç doğru olmayacağı için remaster demişler yine de.
Gönül isterdi ki geliştirmeye tamamen sıfırdan başlasalardı. İşte o zaman devrimsel bir ürün çıkabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Nisan 2025; 14:50:35 >
44 İNCELEME 93
ortalama GOTY, sal hocam bu eski oyunu ben bunu ön sipariş geçiyorum şimdi.
https://www.metacritic.com/game/clair-obscur-expedition-33//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 23 Nisan 2025; 12:30:33 > -
Buna öncelik vereceğim. Yarın çıktığı gibi başlarım. Oblivion patch ve mod alsın biraz.
Şimdi aldım bende normalde day one oyun pek oynamam kütüphane tüketirim buna nedense yükseldim baya, RE2 ile aynı anda gideceğim bakalım sıkıntısız çıkar umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 23 Nisan 2025; 12:46:59 > -
Tam karakteri yeniden yarattim paladin tipi bi build olarak ayarlicaktim deprem oldu mecbur kapatip ciktim.
Oyun guzel ama kan izleri yaratik ve karakter uzerinde ayrica zeminde de belirmeli bence, cok dandik duruyor kansiz. Modlarla adam olacak bir oyun yine, remaster yapip bu tarz basit seyleri atlamalari cok ilginc. Oldurdugun yaratik yada insanlari surukleme de olmaliydi bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Nisan 2025; 13:28:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna mod bekleyenler boşuna beklemesin. Grafik motoru UE5. En fazla reshade, bug fix, texture modları falan çıkar ötesi de olmaz. Kompleks mod yapmak imkansız UE5 için. İşte bu yüzden antik çagdan kalma bile olsa Bethesda kendi motorunu asla bırakmamalı. Mod konusunda aklınıza gelebilecek her şeyi yapabildiginiz başka böyle bir oyun motoru yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Nisan 2025; 13:36:47 > -
Hocam arka planda oblivion çalışıyor. Yani mekanikler aynı. Mause1'e basılı tutun ve istediğiniz nesneyi istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz. Zeminde kan olayı gibi detaylar artık modlamaya giriyor.
Daha dün 1 sayfaydı bugun 6 sayfa olmuş. Beğendiklerinizi kullanın.
www.nexusmods.com
Oblivion Remastered Mods - Nexus Modshttps://www.nexusmods.com/games/oblivionremastered/mods?sort=createdAt -
Cesetleri, objeleri sürükleme bunda da diğer TES oyunlarında olduğu gibi var. Klavyede "E" tuşuna basılı tutarak hareket ettirebilirsiniz.
-
He guzel o zaman, kan modu ciktigi an zevkli olmayaa baslicak benim icin. Kansiz oynanmiyor cok basit bi yapi gibi geliyor gozlerime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şayfa işinize yarayacaktır. Haritada ne var ne yok diyenler için.. Kenerda bir yerde dursun.
Cyrodiil map
Shivering Isles map
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 23 Nisan 2025; 14:3:26 > -
Beyler bu oyunu sadece tps kameredan oynayabiliyormuyuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X