Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

yaw ben bir yüzük buldum taktığımda canlı yaratıklar duvarın arkasından bile belli oluyor.Hırsızlık için bayağı yararlı bir şey.

Vampir olunca Hunters Sight diye gi yeteneğin çıkyor hem night eye hem de detect life yani 100Ft de canlı varlıkları hissediyosun vampirlik çok güzel pek çok artıları var millet niye vampirlikten kurtulmaya çalışıyo anlamıyorm
  • ortalama kaç görev var ???
  • Orjinalden alıntı: Razor Buzz

evet bende istemiştim linkleri ama çözemediğin yer olursa buraya yaz dediler.Takıldığın bir yer varsa sorabilirsin
    [/quote

yaw ben heryerde takılıyorum bıyerlere gıttım ama bılıncsızce oldu yanı ole avare bı sekılde dolanıyorum saldıran olursa olduruyorum yanı tam cozumu olursa 1-2 gorev yapınca tam olarak kavrarım gıbıme gelıyo işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 16 Temmuz 2007; 23:15:12 >
  • ben de o şok verme yerinde takldım yaa

Önümüze gelene şok emri veriyorum herkes knşuyo fakat bi tek kaplan addam knşmuyo

sly da bişi demiyo napçam yaw
  • ben görevi anlamadım ama istediğin linkte sadece ana görevlerin türkçesi var
  • Oyun bitti galiba beyler ya Martine Amuleti geitrdim sonra martin onu kullanıp ejder oldu lord degon muydu neydi işte o canavarı gebertti sonra da heykele dönüştü bitti mi oyun şimdi bi de benim için bitane armor hazırlanmış ama ben bulamadım onu şimdi heralde yan questler ile devam edicem oyuna tüm yan questleri bulabileceğim bi site falan var mı ?
  • shiverin islenin mi sadece ana görevlerinin türkçesi var yoksa obliovnun mu ????
  • arkadaşlar oblivionda ilerledikçe yeni hareketler öğreniyormuyuz.benim adam kılıçla hep aynı hareketi yapıyor.sol tuşa basınca sağ sol vuruyor.basılı tutuncada ağır saldırı yapıyor.bundan başka bi şey yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

arkadaşlar oblivionda ilerledikçe yeni hareketler öğreniyormuyuz.benim adam kılıçla hep aynı hareketi yapıyor.sol tuşa basınca sağ sol vuruyor.basılı tutuncada ağır saldırı yapıyor.bundan başka bi şey yok mu

Blade yeteneğin 50 olunca yeni bi hareket geliyo kılıçla 360 derece dönerek bi vuruş yapabiliyosun onu yapmak için sağa veya sola hareket tuşuna basılı tutup aynı anda da mouse sol tuşuna basılı tutarsan bu hareketi yapabiliyosun başka hareket var mı bilmiyorum bi de beyler ben level 5 de oyunun ana questlerini bitirdim ya çok erken değil mi millet level 20 lerde oynuyo oyunu şimdi yan questlere devam edicem galiba da bütün yan questleri türkçe olarak bulabileceğim site gibi falan bi kaynak var mı
  • ben level 40 ım ama sadece yan questleri yapıyorum şu anda.
    Blade skill savaştıkça gelişir değil mi??
  • IYI GUNLER ARKADAŞLAR NASILSINIZ

SİTEDE YENİYİM DE NE VAR NE YOK SORAYIM DEDİM !
  • millet ben biraz önce oyunu bitirdim heralde(ana görevleri) martin ejderha oldu büyük bi yaratıkla savaştı imperial city de sonra taştan heykel oldusonra bi görev çıktı imperial dragon armor diye onu nasıl geçecem bi yardım edin
    şöyle diyor
    chancellor ocato has ordered a suit of imperial dragon armor forged for me in gratitude for the services ı rendered to the empire during the oblivion crisis it will be waiting for me at the armory in the imperial legion compound in 2 weeks
    lütfen yardım edin
  • Aşağıdaki hile kodlar oblivion oyun içinde çalışmıyor bir kere ~ buna basınca hiç bir şey olmuyor.Ayrıca -dev ve -devuser lide denedim olmuyor arkadaşlar şunu bir çözelim rica ediyorum.....

Elder Scrolls IV: Oblivion

PC - Hile Kodu
    Oyun esnasında konsolu açmak için ~ tuşuna basın. Daha sonra aşağıdaki kodlardan birini girin:

help - Komutları listeler.
    tgm - Ölümsüzlük.
    tcl - Kesilmezsiniz.
    tfh - Tam yardım.
    lock <1-100> - Seçilen kapı ya da kabı, seviyeleriyle beraber kilitler.
    unlock - Seçilen kapı ya da kabın kilidini açar.
    kill - Seçilen NPC'leri öldürür.
    coc - Işınlanırsınız.
    modpcs , - Girdiğiniz sayı miktarı kadar özel beceri kazanırsınız.
    modpca , - Girdiğiniz sayı miktarı kadar doğal özellik kazanırsınız.
    player.additem 1 - İstediğiniz eşyayı çıkartır.
  • Galiba shiverng islesi bitrdim ( ana görevler ) çnkü görev aldığım adam yok oldu

Kristal sövalyelerin hepsini dağıttım

Bide Lord oldum

GRAY FOX'U BULDUM

Ben onu efsane olduğunu sanıyodum...Şimdi onun adına çalışıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

millet ben biraz önce oyunu bitirdim heralde(ana görevleri) martin ejderha oldu büyük bi yaratıkla savaştı imperial city de sonra taştan heykel oldusonra bi görev çıktı imperial dragon armor diye onu nasıl geçecem bi yardım edin
    şöyle diyor
    chancellor ocato has ordered a suit of imperial dragon armor forged for me in gratitude for the services ı rendered to the empire during the oblivion crisis it will be waiting for me at the armory in the imperial legion compound in 2 weeks
    lütfen yardım edin

Onu alabilmen içn 1 hafta geçmesi lazım

Hapishaneye girdkten sonra sağ taraftaki demir kapıyı aç sonra tahta kapıdan gir ( böleydi galiba )
  • SEMİZ

Abicim konsol açılıyo bnde ama kullanmıyorum hile...

Bi keresinde eşya ararken bulamadım bu hileyi yapmaya çalştım (player.additem) fakat . (nokta ) koyamadım

RAZOR BUZZ

Blade skillin kılıç kullandıkça bide bazı arttıran satıcılar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 18 Temmuz 2007; 0:26:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

SEMİZ

Abicim konsol açılıyo bnde ama kullanmıyorum hile...

Bi keresinde eşya ararken bulamadım bu hileyi yapmaya çalştım (player.additem) fakat . (nokta ) koyamadım

RAZOR BUZZ

Blade skillin kılıç kullandıkça bide bazı arttıran satıcılar var

Bende konsol açılmıyor olsun bende boyle oynarım ama hakketen grafikler şahane :):):):)
  • Way way way iyiki uzaklaştık biraz, hemen hileler coşmuş bakıyorum.
  • off 1 hafta boyunca memleketteyim, bilgisayarımdan ve obliviondan uzağım. :(
  • lutfen turkce full cozumunu gnderıırmsınız lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.