Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: killercreek

Galiba shiverng islesi bitrdim ( ana görevler ) çnkü görev aldığım adam yok oldu

Kristal sövalyelerin hepsini dağıttım

Bide Lord oldum

GRAY FOX'U BULDUM

Ben onu efsane olduğunu sanıyodum...Şimdi onun adına çalışıyom

thief guildinin son 3 görevi gray fox tan alınıyor zaten
  • Gray Fox'u ispiyonlıyamazmıyım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

lutfen turkce full cozumunu gnderıırmsınız lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Oblivionu zaten herkes bitirdi ( ana görev )

Bence gerek yok, buraya yazsan cevabını alırsın
  • bi tane büyü var onu kullanınca 1 dakika boyunca görünmez kalıyosun

Ben bi ara bi yüzük bulmuştum onu takınca hep görünmez kalıyosun....

New game yaptım ( oyunu kavramak için geziniyodum yüzüğü buldum )

Yüzük doğal olarak gitti bildiğiniz bi yer var mı ??? ( o yüzüğü alabileceğim )
  • quote:

bi tane büyü var onu kullanınca 1 dakika boyunca görünmez kalıyosun

arkadasim eger onu bulmak istiyorsan oyundaki butun itemlarin bulundugu yere gitmen (oyunda ne item varsa burda valla :D) lazim. consolu acip coc testinghall yazarsan buraya gidebilirsin. orada "wooden door to" yazan 2 tane kapi olacak onlardan birine gireceksin orada butun itemlarin depolandigi alan var. oradan ne istiyorsan alabilirsin. kolay gelsin ha bu arada oyun super su an shivering islesi buyuk bir merak ve heycanla indirmekteyim biricik esipa ile umarim o da guzeldir . neyse uzatmiyim hadi kolay gelsin yeniden :P
  • HEY MİLLET BENİ DUYAN YOK MU?
  • ACİL YARDIM!!!

Abiler Gray Fox'un verdiği son görevi geçemedim..

Anlatiyim

İmperial placenin son katına çıktım oralarda elder scrools falan diye yerler var hepsine girdim...

Görevi takip ettim sonunda en üst katta sömine gibi bi yerden içeri girdim...

Girir girmez o yer aşağıya düşürdü beni.Daha sonra Gray Fox'un verdiği ayakkabılar Remove oldu..

Görev yeri Gray Fox'un yanını gösteriyo onun yanına gidiyorum fakat o bana söle diyo ve konuşmayı kesiyo...

"you dont have scrool" öle bişi diyo ve knşma bitiyo ( yanlş yazmış olabilirim )

• arkadasim eger onu bulmak istiyorsan oyundaki butun itemlarin bulundugu yere gitmen (oyunda ne item varsa burda valla :D) lazim. consolu acip coc testinghall yazarsan buraya gidebilirsin. orada "wooden door to" yazan 2 tane kapi olacak onlardan birine gireceksin orada butun itemlarin depolandigi alan var. oradan ne istiyorsan alabilirsin. kolay gelsin ha bu arada oyun super su an shivering islesi buyuk bir merak ve heycanla indirmekteyim biricik esipa ile umarim o da guzeldir . neyse uzatmiyim hadi kolay gelsin yeniden :P

Abicim saol sayende geçemediğim Gray Fox görevini geçtim kitapların olduğu yerde buldum...

Gray fox görevi bitti...

YARDIM

Bu sefer de senin o verdiğin yerden aldığım ( coc testinghall ) kolluklar sorun oldu

Görevde de çıkıyodu hani koluna takıyosun fakat çıkartamıyosun ondan işte nasıl çıkartıcam görev de yok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

millet ben biraz önce oyunu bitirdim heralde(ana görevleri) martin ejderha oldu büyük bi yaratıkla savaştı imperial city de sonra taştan heykel oldusonra bi görev çıktı imperial dragon armor diye onu nasıl geçecem bi yardım edin
    şöyle diyor
    chancellor ocato has ordered a suit of imperial dragon armor forged for me in gratitude for the services ı rendered to the empire during the oblivion crisis it will be waiting for me at the armory in the imperial legion compound in 2 weeks
    lütfen yardım edin

Onu alabilmen içn 1 hafta geçmesi lazım

Hapishaneye girdkten sonra sağ taraftaki demir kapıyı aç sonra tahta kapıdan gir ( böleydi galiba )

tşkler
    ama zırhları tamir ettirmeye götürdüğüm de etmiyorlar nerden tamir ettirecez
  • Repair Hammer bulmalısın veya satın almalısın tıkla ona zarar görmüş kılıçlar ve Setler çıkıcak tıkla ve onar
  • Obliviondaki Troll abiler sandığımdan daha ilginçmiş.

İntahar eden Troll
    http://www.imagehack.eu/uploads/059e476e25.jpg
    Trollun Notu
    http://www.imagehack.eu/uploads/0a986215e9.jpg
    ("Yeterince korkunç değilim. Sarhoş oldum ve kendimi öldürüyorum. Troll abuzittin )
    Oteldeki Troll
    http://www.imagehack.eu/uploads/a2933b14c6.jpg (Nerden peşime düştüyse şerefsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 18 Temmuz 2007; 18:00:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: subnoise

quote:

bi tane büyü var onu kullanınca 1 dakika boyunca görünmez kalıyosun

arkadasim eger onu bulmak istiyorsan oyundaki butun itemlarin bulundugu yere gitmen (oyunda ne item varsa burda valla :D) lazim. consolu acip coc testinghall yazarsan buraya gidebilirsin. orada "wooden door to" yazan 2 tane kapi olacak onlardan birine gireceksin orada butun itemlarin depolandigi alan var. oradan ne istiyorsan alabilirsin. kolay gelsin ha bu arada oyun super su an shivering islesi buyuk bir merak ve heycanla indirmekteyim biricik esipa ile umarim o da guzeldir . neyse uzatmiyim hadi kolay gelsin yeniden :P

bilgiler çok işime yaradı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 18 Temmuz 2007; 19:09:43 >
  • Fighters guilde girmek istedim..Join the fighter guild yaptıp..Yes,sign me up mı ne öle bişi yaptım adama fakat beni almadı

Daha önce Thives guilde üye olduğum içn mi almıyo

Level 6500 oldum

Diğer becerilerim de 200 ün altında olan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMakarov -- 18 Temmuz 2007; 20:45:22 >
  • Abicim saol sayende geçemediğim Gray Fox görevini geçtim kitapların olduğu yerde buldum...

Gray fox görevi bitti...

YARDIM

Bu sefer de senin o verdiğin yerden aldığım ( coc testinghall ) kolluklar sorun oldu

Görevde de çıkıyodu hani koluna takıyosun fakat çıkartamıyosun ondan işte nasıl çıkartıcam görev de yok
  • Beyler Lockpick nerden satın alabiliyoruz bide arena da dövüşürken Elven Bow gördüm çok güzeldi ya o kadar aradım satan bi yer bulamadım hilesiz para ile nerden satın alabilirim bu bow'u bide bütün yerler iron arrow satıyor ya steel arrow satan yer yok mudur her zaman satın alabileceğim
  • milleeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt!
  • Yaw abiler neden Fighters guilde giremiyorum
  • Ya beyler bu oyunun ek paketi falan varmı Benim cdcide üzerinde ek paket yazan bi dvd varda eğer ek paket falan yoksa alcam çünkü büyük ihtimal oyunun kendisidir
  • Benim bildiğim bu oyunun iki tane ek paketi var

1.çıkan:Knights of nine

2.çıkan:Shieverin isles

FİGHTERS GUİLDE GİREMİYORUM LÜTFEN İRTİBATA GEÇİN!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Beyler Lockpick nerden satın alabiliyoruz bide arena da dövüşürken Elven Bow gördüm çok güzeldi ya o kadar aradım satan bi yer bulamadım hilesiz para ile nerden satın alabilirim bu bow'u bide bütün yerler iron arrow satıyor ya steel arrow satan yer yok mudur her zaman satın alabileceğim

thief guildinin eşyaları sattığı bir yer var orda 100 tane lockpick satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.