Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knights of the nine berbat bi genişleme pakedi. Sıradan quest modundan çokda farkı yok. Bethesta ya
  • Umarım bu çıkacak olan eklenti paketi oblivionu daha keyifli bi hale getirir. Çünkü morrowind in üstüne oblivion çok boş geldi.
  • Tekrar merhabalar. Birçoğunuz problem yaşamış ama ya buradaki arkadaşlar ya da kendileri çözmüşler ondan söyleyecek pek birşey kalmamış. Feel so bad, mesajını yeni görüyorum. Atronach için yüzde 50 şans ile büyüyü emer yazmışsın ama yanlışın var, büyünün yüzde 50sini emer. Eğer yüzde 50 büyü emen başka bir iteminiz var ise bütün büyüleri manaya çevirebilirsiniz. Ayrıca ilk leveldaki hayaletlerin büyü atakları pek güçlü olmadığından conjuration özelliğini geliştirip güçlü hayaletler summon edip onların size saldırmasını sağlarsanız mananız çok çabuk dolacaktır. Chance of spell absorption 50 değil, Spell absorption magnitude 50'dir terimsel tabiri ile... Yani spell resistance'den biraz farklı yürüyor bunun mantığı...

• Böylece kendi büyülerimizi yaratırken biraz daha cömert seçimler yapabiliyoruz
  • Arkadaşlar bir sorunum var! şöyleki EN sonunda parayı toparlayıp bir at almaya karar verdim, bir ağıra gittim, satıcıyla konuştum bana bir seçim şansı vermedi. elimde siyah, hızlı, güzel bir at var 2500 altın gibilerinden birşeyler söylüyor. ben yanlış birşeyler mi yaptım yoksa oyunda seçim yapma şansı yokmu?
  • yaw ben elder scrolls 2 daggerfall hastasıydım. Yıllarca oynadım. Şimdi bu oyunu almaya korkuyorum çünkü benim sistem dandik. 768 mb ram, geforce Fx 5200 var ve amd duron 1.2 var. Bu oyunun menüsünü bile açmaz sanırm bu sistem. Siz ne diyorsunuz.
  • benim ki seninkinden daha kötü ama ben zorda olsa oynuyorum (512 ddr var bende :P) tek yaptığım window mode ve tüm özellikler minimum emin ol oynanıyor bu arada arkadaşlar bana bu oyunun tam çözümünü (türkçe) olarak verebilecem yada indirebileceğim bi link lütfen konunun başındaki rapid-s-hare li olan kırık link de o yüzden ...
  • manyaq oyyun
  • arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ve çok az şey biliyorum.forumda sayfalarca şey yazıldığı için sorularımın cevapları belki vardır ama bulmak zor olucak.size zahmet şu sıkıntılarımı çözün.birincisi oblivion gate i kapatmak için kuleye girdiğimde sağ kalamıyorum hemen öldürüyolar.bunun bi çözümü varmı.ne biliyim bi iksir falan alıptamı girmek lazım mesela yoksa başka taraftanmı dalmak gerekiyo.skilllerime nerden bakılcak bulamıyorum vede levelime.difficulty ayarını azaltıyımmı, yeni başladığım için ama çokda kolay olmasın.son olarak yeni başlayanlar için küçük tavsiyeleriniz varsa onu alıyım.çok teşekkürler
  • Arkadaşlar ATI X1650 PRO ile bu oyunu oynayabilirmiyim?

Sistemim
    P4 2.6

DDR400 2*512 :1 gb RAM

Teşekkür ediyorum

Ertu.
  • Arkadaşlar Bruma'da bulunan Khajiit J'Ghasta diye bi adamı öldürmek için emir aldım,adamın evine giriyorum ama adam yok,saatlerce bekliyorum zaman geçiriyorum ama adamı bir türlü göremiyorum,bu görevle karşılaşıpta çözen biri varsa lütfen yardımcı olsun...
  • oyunu uzun aradan snra tekrar kurup oyniim dedim..fakat kurduğum normal ğaketsiz sürümünde new game deyip oyuna girdiğimde pc reset atıyor..sürücü 7.2 sistem aşağıdaki gibi ve her oyunu saatlerce yıllardır stabil oynayan bi pc..sorun hakkında fikri olan arkadaş varmı bn driverdan şüpheleniyorum?.
  • billiejean/ Eğer Dark Brotherhood görevinden bahsediyorsan evin merdivenlerinin yanında üzerinde birkaç eşya olan bir kapak göreceksin. Oraya gir adamı bulursun.

Sağol feel so bad,en az 100 kere oraya geldim ama benim monitörün parlaklık seviyesi düşük durumda olduğundan karanlık olduğu için görememişim,teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: feel so bad

conte81/ Eğer oyunda birbiriyle alakasız sınıf+burç seçtiysen ya da skill'inin yüksek olmadığı türde bir silah/büyü kullanıyorsan ölürsün. Mesela The Thief, Dark Elf, Warrior seçip de büyü kullanırsan rakibe az hasar verirsin. Yani major skill'lerini kullanırsan daha çabuk öldürürsün. Oyunda biraz level atlayıp Oblivion Gate'e girersen biraz daha rahatlarsın zorluk açısından. Level ve skill'lerine Tab tuşuna basıp canını ve Magicka'nı gösteren çubuklara tıkladıktan sonra bulabilirsin. Tavsiyem de biraz daha zor ölmen için heavy armor giymen ve az da olsa ok kullanmayı bilmen. Hangi class'ı seçtiğini bilmediğim için ancak bu kadar tavsiyede bulunabiliyorum.
    Tom006/ Evet, çok rahat oynarsın.
    billiejean/ Eğer Dark Brotherhood görevinden bahsediyorsan evin merdivenlerinin yanında üzerinde birkaç eşya olan bir kapak göreceksin. Oraya gir adamı bulursun.

sağolasın kardeş çok. ben nord oldum ve the warrior, warrior burç vesınıf seçtim. ama ok kullanmayı hiç beceremiyorıum.şimdilik level 3 oldum.ama görevlerin ne olduğunu çözmekte çok zorlanıyorum,bunun için tavsiyen nedir? ve bir yardımda skiilllerimi kullanamamam.vuruş yaparken skill kullanamıyorum, dümdüz dalmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

conte81/ Oyuna yeniden başlayıp class seçme ekranında custom class'ı seçersen oradan istediğin tarzda class'ı yaratabilirsin. Ok kullanmayı da seçebilirsin. Oyunda skill'lerin bir silah ve büyü türünde ustalaşmanı sağlar. Mesela Restoration skill'inde ne kadar ustalaşırsan Restoration bölümüne giren büyüleri daha rahat yapabilirsin. (Daha güçlü büyüler, büyüleri daha az Magicka ile yapabilme) Onun dışında oyundaki dövüş sistemi hep aynı. Direkt olarak dövüşeceksin. Blade, Blunt gibi skill'lerde ustalaştıkça yeni hareketler öğreniyorsun gerçi. Görevler için tavsiyem ise yanında bir sözlük bulundurman. Takıldığın görevleri ise söylersen elimden geldiği kada yardımcı olmaya çalışırım.

mesela shrine of azura görevinde kaldım şimdi.en son oraya gittim ama bi heykel ve 3 adam var, başka bişey yok.orada napıcam, yada oraya gitmeden bi kitap falanmı almam gerekiyodu yanıma, bekle bekle bişey olmuyo
  • Arkadaşlar merhabalar.

Forumun ilk 12 bölümünü okudum ve bazı arkadaşların oyun başlarında para kazanmak için iksir yaptıklarını duydum..

Ben oyunu yeni aldım ve cinsimmidir türümmüdür Warrior Knight mıdır nedir. Tam ezberleyemedim Yani insan oğlu insanım

Daha oyunda görev yapmamış arakadaşlar iksir yapabiliyorsa bunu nasıl yapıyorlar. Yani Mage Guildemi kayıtlı olmak ve iksir yapımını öğrenmekmi lazım.

2 gündür oynuyorum ve elimdeki toplam para miktarı 153 lira.

İksir yapımı konusunda yardımınız olursanız çok sevineceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: conte81

quote:

conte81/ Oyuna yeniden başlayıp class seçme ekranında custom class'ı seçersen oradan istediğin tarzda class'ı yaratabilirsin. Ok kullanmayı da seçebilirsin. Oyunda skill'lerin bir silah ve büyü türünde ustalaşmanı sağlar. Mesela Restoration skill'inde ne kadar ustalaşırsan Restoration bölümüne giren büyüleri daha rahat yapabilirsin. (Daha güçlü büyüler, büyüleri daha az Magicka ile yapabilme) Onun dışında oyundaki dövüş sistemi hep aynı. Direkt olarak dövüşeceksin. Blade, Blunt gibi skill'lerde ustalaştıkça yeni hareketler öğreniyorsun gerçi. Görevler için tavsiyem ise yanında bir sözlük bulundurman. Takıldığın görevleri ise söylersen elimden geldiği kada yardımcı olmaya çalışırım.

mesela shrine of azura görevinde kaldım şimdi.en son oraya gittim ama bi heykel ve 3 adam var, başka bişey yok.orada napıcam, yada oraya gitmeden bi kitap falanmı almam gerekiyodu yanıma, bekle bekle bişey olmuyo

feel so bad kardeş bu sorumu cevaplamadan hemen 2 soru daha soruyum da hepsini peşinen cevaplarsın :) kırmızı ok görev yerini gösteriyo ya, o ok yeşil olunca ne anlama geliyo? bide norton antivirus 2007 final in serial ini nereden bulabilirim ? :)
  • conte81 kırmızı ok gitmen gereken binayı ya da yeri,yeşil okta binanın içindeki ya da gittiğin yerdeki hedefini gösteriyor.....

Bende biyerde takıldım:Agamir adındaki bi mezarlık kaçakçısını öldürdüm ve adamın küreğini aldım,bunu thoronir denen adama götürmem istendi,onu da yaptım,adam bana ödül olarak bi yüzük falan verdi,sonra macabre manifest'i ve agamir'in küreğini jensine denen kadına götürmem gerektiği yazıyo,kadının yanına gidiyorum ama bu 2 şeyi veremiyorum,normalde kürekle manifest listemde görünüyo ama kadınla alışveriş yapmamızı sağlayan listeye geçince bu ikisi listede kayboluyo,gözükmüyor sonra kadın bana vericek bi şeyin yok mu diye soruyo..Bunları kadına nasıl vericem?Bu görevle karşılaşan varsa yardım lütfen...
  • Çözdüm

Ana seneryonun listesinin olduğu bi site var mı acaba?Ben görevleri yapıyorum ama ana seneryo mu yan görevler mi bilmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.