Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: billiejean

Çözdüm

Ana seneryonun listesinin olduğu bi site var mı acaba?Ben görevleri yapıyorum ama ana seneryo mu yan görevler mi bilmiyorum...

Hoca varya o kadar geç kalmışızki adamlar baksana kapamışlar o defteri. Benimde ekran kartı yetmiyordu nihayet değiştirdim ama adamlar unu elemiş eleği asmışlar. Cevap yazan yok.

Bu arada duydunmu 30 Martta yeni oyun çıkıyor. TES IV: Oblivion Shivering Isles. Şimdi biz daha Elder Sucrollda debelenirken adamlar bunu oynayacak. Onlar onun defterini kapayacaklar biz yeni açmış olacağız..

Kadere bak yahuuuu

Kal Sağılıcakla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

quote:

Çözdüm

Ana seneryonun listesinin olduğu bi site var mı acaba?Ben görevleri yapıyorum ama ana seneryo mu yan görevler mi bilmiyorum...

Hoca varya o kadar geç kalmışızki adamlar baksana kapamışlar o defteri. Benimde ekran kartı yetmiyordu nihayet değiştirdim ama adamlar unu elemiş eleği asmışlar. Cevap yazan yok.

Bu arada duydunmu 30 Martta yeni oyun çıkıyor. TES IV: Oblivion Shivering Isles. Şimdi biz daha Elder Sucrollda debelenirken adamlar bunu oynayacak. Onlar onun defterini kapayacaklar biz yeni açmış olacağız..

Kadere bak yahuuuu

Kal Sağılıcakla

Yoo tom006 ben aslında çoğu görevi yaptım bitti gibi bişey ama yan görevlerle uğraşıyorum galiba,dediğin oyun gelsin bende başlarım hemen ona,1 seneye yakın oyun makinemde yüklü,manyak sarıyo,ama haritadan sıkılmaya başladım biraz yeni yerler görmek güzel olur
  • quote:

Yoo tom006 ben aslında çoğu görevi yaptım bitti gibi bişey ama yan görevlerle uğraşıyorum galiba,dediğin oyun gelsin bende başlarım hemen ona,1 seneye yakın oyun makinemde yüklü,manyak sarıyo,ama haritadan sıkılmaya başladım biraz yeni yerler görmek güzel olur

Vallahi kaç gündür oynuyorum iksir yapıp satıyorum. Birde şu Gray Foxu bir yakalayayım kafasına sıkacağım. Daha bu gün öğrendim kefereyi nerde nasıl bulacağımı ...
  • arkadaşlar ben dark elf mage açtım oblivion gate görevini bitirdim gray foxu öldürmeye gidiyorum ama halen lvl 1 im major skilleri kasıyorum ama lvl alamadım bi türlü next level yazan çubuk dolmasına rağmen bi değişiklik yok bunun nedeni ne olabilir cevaplarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EspaNoL

arkadaşlar ben dark elf mage açtım oblivion gate görevini bitirdim gray foxu öldürmeye gidiyorum ama halen lvl 1 im major skilleri kasıyorum ama lvl alamadım bi türlü next level yazan çubuk dolmasına rağmen bi değişiklik yok bunun nedeni ne olabilir cevaplarsanız çok sevinirim.

Esapanol level çubbuğu dolunca uyuman lazım. Git bir otele bir güzel uyu. Uyumayınca level atlanmıyor ...
  • Gray fox görevinde armand denen adam beni ongar diye bi adama yolluyo,50 altın değerinde çalıntı eşya satmadan bana görev vermiceni söylüyo,adamın yanına gidiyorum 50 altın değerinden fazla eşya satıyorum ama bişey olduğu yok,böyle bi görevle karşılaşan varsa yardım lüfen.......
  • quote:

Gray fox görevinde armand denen adam beni ongar diye bi adama yolluyo,50 altın değerinde çalıntı eşya satmadan bana görev vermiceni söylüyo,adamın yanına gidiyorum 50 altın değerinden fazla eşya satıyorum ama bişey olduğu yok,böyle bi görevle karşılaşan varsa yardım lüfen.......

Hatırladığım 50 altınlık bir malı çalacaksın satacaksın ...
  • Peki neyi çaldığını hatırlıyo musun acaba?
  • Yok vallahi hocam hatırlamıyorum. Ne yi yaptım neyi bitirdim ben iyice karıştırdım zaten ... Bu arada sen iksir yapımı için malzemeleri nerden temin ediyorsun.? Bu arada bir yerden aldığımız elma armut kaç gün sonra yerine geliyor biliyormusun ?
  • gandark
    Er

16 Kasım 2006; 21:35:48

--------------------------------------------------------------------------------

arklar bana hırsızlık guildinde yeniyim 12 de aldım görevvi ve 2 3 hırsızlık yaptım evtden kiitap aldım ve sonra bir yer göst. brumada eve giriyomrum questte 50gold fln yazıyo adamdan altın çalıyom olmuyo konuşuyom bişey demiyoo bişeyler satıyo sattıklarının hepsini aldım genede birşey olmyo yrdım edin ltfn bunundamıı bir saatii var yoqsa

pullsarr
    Yüzbaşı

17 Kasım 2006; 8:47:35

--------------------------------------------------------------------------------

Adamdan 50 altın değerinde çalınmış mal alacaksın...

Özür dilerim kardeş yanlış yazmışım....Takıldığın yer orası ise cevabı sanırım yukardaki yazılanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

gandark
    Er

16 Kasım 2006; 21:35:48

arklar bana hırsızlık guildinde yeniyim 12 de aldım görevvi ve 2 3 hırsızlık yaptım evtden kiitap aldım ve sonra bir yer göst. brumada eve giriyomrum questte 50gold fln yazıyo adamdan altın çalıyom olmuyo konuşuyom bişey demiyoo bişeyler satıyo sattıklarının hepsini aldım genede birşey olmyo yrdım edin ltfn bunundamıı bir saatii var yoqsa

pullsarr
    Yüzbaşı

17 Kasım 2006; 8:47:35

Adamdan 50 altın değerinde çalınmış mal alacaksın...

Özür dilerim kardeş yanlış yazmışım....Takıldığın yer orası ise cevabı sanırım yukardaki yazılanlar

Sağol kardeş ama questte almam değil satmam gerektiğini söylüyo,ben yinede aldım adamdan 50 altınlık mal ama nafile bişey olduğu yok yine,bu arada valla ben iksirlerle falan hiç uğraşmadım....

Ne yi yaptım neyi bitirdim ben iyice karıştırdım zaten
  • Bu oyun tek kelimeyle MÜKEMMEL
  • Arkadaşlar yanımda bikaç yaratık var (scaps mıdır nedir) onları alıp bi mağaraya girdim,görev gereği mağarada bi sunağı bulup yanına bi deyneği koymam gerektiği yazıyo,ama bi türlü deyneği koyamıyorum,nasıl koyıcam lütfen yardım...
  • 50 altınlık tek bir nesneyi satman gerekmiyor. Toplamda 50 altınlık birşey satmalısın. Askerlerin kuleleri ya da mage guild'ler değerli eşyalarla dolu. Buralara girersen thieves guild görevleri için gerekli tüm çalıntı eşyaları toplayıp 3000-5000 altın yapabilirsin. Ayrıca bu sattığın eşyalar çalınmış olmalı. Normal eşya satarsan sayılmıyor. Oyunun bir bug'ı olabilir 50 altını geçtiğin halde görev alamıyorsan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

50 altınlık tek bir nesneyi satman gerekmiyor. Toplamda 50 altınlık birşey satmalısın. Askerlerin kuleleri ya da mage guild'ler değerli eşyalarla dolu. Buralara girersen thieves guild görevleri için gerekli tüm çalıntı eşyaları toplayıp 3000-5000 altın yapabilirsin. Ayrıca bu sattığın eşyalar çalınmış olmalı. Normal eşya satarsan sayılmıyor. Oyunun bir bug'ı olabilir 50 altını geçtiğin halde görev alamıyorsan...

Sağol Dave Mustaine cevabın banaydı heralde,orayı hallettimde şimdi üstte dediğim yerde takıldım
  • Her görevi yapmamama rağmen her görevi biliyorum. Ama bana tam ismini söylersen görevin, sana daha detaylı yardımcı olmak benim için zevk olacaktır. Bildiğimi paylaşmaktan daha keyif verici birşey yok benim için. Aynı şekilde diğer arkadaşlar da bildiğini paylaşırlarsa çok güzel bir forum anlayışını yakalamış oluruz. Zaten forum demek bilgi paylaşımı demektir.

Görevin tam ismini bekliyorum...
  • hala shrine of azuradayim beni buradan kurtaracak yokmuuuu? napicami bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Her görevi yapmamama rağmen her görevi biliyorum. Ama bana tam ismini söylersen görevin, sana daha detaylı yardımcı olmak benim için zevk olacaktır. Bildiğimi paylaşmaktan daha keyif verici birşey yok benim için. Aynı şekilde diğer arkadaşlar da bildiğini paylaşırlarsa çok güzel bir forum anlayışını yakalamış oluruz. Zaten forum demek bilgi paylaşımı demektir.

Görevin tam ismini bekliyorum...

Sağol dave mustaine,görevin adı:whom gods annoy.Darkfathom diye mağaraya girip bi deyneği bırakmam yazıyo ama deynek elimde bi türlü bırakamıyorum...
  • Feel so bad kadın bana görev için hazır mısın diye soruyo,ben de şu an için hayır hazırlanmam lazım diyorum,sonra bahsettiği mağaraya gidip içindeki yaratıkları öldürüp heykeli buluyorum,sonra kadına tekrar dönüyorum ve hazırım diyorum,kadın bana deyneği veriyor ve scamsların beni takip edeceğini söylüyor,sonra o mağaraya tekrar gidiyorum,mağarayı buldun içeri gir diye bi not çıkıyo,giriyorum tam heykele giderken bi not daha çıkıyo deyneği sunağın oraya bırak diye, alıyorum deyneği gidiyorum sunağın yanına ama hiçbişey olduğu yok,oka bakıyorum o da yeşil olmuş yani tam gelmişim gitmem gereken yerin yanına hiç bişey olmuyor,bi kapının yanına gidersin açmak için sağ altta kapının adı falan yazar ya sonra activate(bende space) tuşunu basarsın kapı açılır işte bende o sunağın yanına gidince öyle bi yazıda çıkmıyo,verdiğin sitede bakmıştım deynek sunağın üstüne konmuş resimde.O sitedekileri okuyorum ne yapmam gerektiğini yine aynı acaba yanlış anladığım bi yer mi var,uzun oldu ama kusura bakmayın...
  • Feel so bad herşeyi aynen yaptım ama heykelin oraya geliyorum yine bişey yok,asada elimde,asayı elime alınca heralde otomatik olarak bişeyler oluyo sanırım ama bende olmuyo işte,oyunda belki bi sorun vardır dicem ama 1 milyon tane görev yaptım daha bi sorunla karşılaşmamıştım...moralim bozuldu şimdi ya valla,ilgin için sağol...
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.